האם קללת 20:30 של NBC תשבר?

Yaniv-DC

New member
האם קללת 20:30 של NBC תשבר?

כבר 3 שנים ש-NBC לא מצליחה לשים סדרה שתזכה לאהדת הקהל בשעה 20:30 בימי חמישי. בעבר שודרה בשעה זו הסדרה "חברים", שעם ירידת סיינפלד, תפסה את משבצת שמונה בערב, היוקרתית ביותר. זו השנה השלישית שבשמונה יש חברים, בתשע יש ויל וגרייס, ובשמונה וחצי הסדרה התורנית שעפה באמצע העונה. בשנה שעברה זו הייתה הסדרה "המופע של.." (וכאן אני מודה, כל כך גרועה ששכחתי את השם...ההוא ששיחק ב"כנפיים") שירדה באמצע העונה לטובת שידורים ישנים של חברים/ויל וגרייס לסרוגין, השנה היה זה "בראש של שוורצמן" שגם סיימה את דרכה לאחר כשמונה פרקים. והערב, ממש בעוד שעתיים וחצי, באמצע העונה, מעלים סדרה חדשה. הסדרה נקראת "Leap of Faith", סדרה פרי עטה של ג´ני ברונקס, מכותבי סקס והעיר. זוהי קומדיה על יחסים בין חברים קרובים בשנות השלושים לחייהם, כאשר במרכז הסדרה עומדת פיית´ וורדוול (שרה פאולסון מתת הרמה "ג´ק וג´יל עליה השלום). הקאסט של הסדרה בתמונה המצ"ב, והאם זה יעבוד? עוד חודש נדע...

Raful

New member
לאחל לסידרה בהצלחה?

אני חושב שכן, למרות שנראה לי שהעתיד שלה יהיה דומה ל, הממ, הרבה הפקות מקור של ערוץ 10
האם האמריקאים התרגלו ליותר מידי במשבצת השידור הזו, וכעת אין לה תחליף?

Yaniv-DC

New member
תראה... תשמע...

כן. קשה להחליף את "חברים", ובגלל זה מקיפים את הסדרה של 20:30 בשתי סדרות מצליחות מאוד, אבל משום מה, זה לא עוזר. הבעייה האמיתית תהייה בעוד שנה וחצי, כשיצטרכו לשים משהו במקום "חברים" בשעה שמונה. רק תיקון קטן להודעתי הראשונה... כתבתי "בראש של שוורצמן", תראו מה חוסר שעות שינה עושה לי... מדובר כמובן ל"בתוך שוורץ" )Inside Schwartz(.

Yaniv-DC

New member
כן!!! הקללה נשברת!!!

זה גדול, זה טוב, זה מצחיק, זה שנון, זה בנוי היטב, זה ציני, זה נפלא. הרחבה בהמשך, עכשיו יש ER. ספוילר, אז מי שלא רוצה שידלג להודעה אחרת ד"ר מארק גרין - השבוע התחילו להכין אותנו כבר בפתיחת הפרק למעבר לעולם שכולו טוב...

Raful

New member
אוי אוי אוי

אי אפשר להגיב על הודעתך ללא צפייה בספויילר. בעע. אגב, רוצה להמר כמה עונות הסידרה תחזיק?

Yaniv-DC

New member
לא כרגע.

בוא נחכה עוד חודש... נראה מה קורה שם. אגב, בסדרה "ווטשינג אלי" צפו 20 מיליון צופים בפרק הראשון. עכשיו השאלה כמה מתוכם ישארו לפרק השני... הפרומו לפרק השני מראה שאולי בעצם יש למה לחכות. נראה.

dht16

New member
את גר באמריקה נכון ?

יש לך אי סי קיו אני רוצה לדבר אתך ?

~*~gaL

New member
אוף -- אוף יניב! ../images/Emo58.gif

גם אני רוצה לראות את זה כבר (ER)! למה אני לא חייה בארה"ב?..

Yaniv-DC

New member
אז ככה.

לפי סדר השאלות: 1. האמתשאני לא זוכר בדיוק את הפרומו, אבל זה היה רצף כזה של קטעים שקורים לה עם האקס שמנסה לחזור אליה בכל דרך אפשרית, אבל מפיל את זה עליה... 2. אני גר באמריקה וככה אני יודע את כל זה. 3. לגבי קורדיי - די, יש לנו כבר שתי לסביות בסדרה (אחרי שאחת פוטרה, מביאים לה כל מיני מאהבות לתפקידי אורח) 4. אין לי ICQ, ממש לא אוהב אותה. MSN מסנג´ר - זה מה יש... בכרטיס האישי שלי תוכל לראות את היוזר. שלומות!

~*~gaL

New member
NO! NO NO NO!

אליזבת´ צריכה להיות עם מארק! מארק מארק מארק! אפילו שקיימים אצלי טיפה געגועים למארק/סוזן..

מה זאת אומרת יש מספיק לסביות?

האם אתה אומר שיש "מכסה"? אולי יש "יותר" מדי לסביות בניו יורק וצריך לזרוק אותן בטרנספר?

Yaniv-DC

New member
סוזן - להרגע.

כפי שאת בוודאי יודעת, ספציפית אני לא הכתובת להומופוביה. בן זוגי מסכים עם זה
אבל עלילת ER מתפתחת בכל מיני כיוונים על פי הדמויות, והנושא הזה כבר צבר תאוצה וצובר עוד עם ויבר. היות ולכל דמות יש את המקום שלה, לא נראה לי שצריך עוד.

Yaniv-DC

New member
ועדו משהו שחשבתי עליו...

ללסביות בניו יורק אין קשר לסדרה, אם כי ניתן לטרנספר אותן לשיקאגו, שם הסדרה מתרחשת

ואיפה אתה גר?

כי אני הייתי תחת הרושם שאתה נמצא בניו יורק... בכול אופן, הנושא קצת רגיש אצלי. אתה בסדר, אבל אתה יודע בכמה הומופוביה אני נתקלת בפורומים של תפוז? כבר נמאס לי להיעלב! סוזן

Poohs LoVeR

New member
עפ"י התמונה,

אחת השחקניות בסדרה היא לא מי ששיחקה את סינדי ב"אלי מקביל"?

ליניב

בקיץ כשאין פרקים חדשים של חברים- הם לא שמים שידורים חוזרים? אני זוכר שהיה ככה אחרי העונה השביעית - נראה לי שראיתי את זה בליסטינגס של אנ בי סי מדיה ווילג´...

למעלה