האם קיימת 106XSI עם מנוע 1.6????

106XSI

New member
תוכל לפרט כמו מחיר ,פרטים על האוטו

שמעתי שיש אותו גם במודל 95 זה נכון ??

106XSI

New member
106XSI

מישהו עם נסיון יכול לתת לי פרטים האם כדאי לרכוש את הדגם הספציפי הזה והיתרונות והחסרונות של האוטו ,והאם אפשר לשפר אוטו ??!אני מדבר על מודל 95 וומטה כי זה התקציב שיש לי!

חיים_K

New member
XSI

XSI היא הגרסה הספרטיבית המתונה של ה 106, פחות חדה מהראלי ופחות חזקה מה GTI שהחליפה אותה. היא מאובזרת יותר יחסית לראלי ובדרך כלל מגיעה בצבעים מטאליים, חלון גג וכל מיני אביזרים. מנוע ה 1.4 לא ממש חזק אבל ניתן כנראה לשיפור. בכלל ל 106 יש תעשיה אדירה של שיפורים כך שתוכל להפוך אותה לפחות או יותר כל מה שתרצה תלוי בכסף. מניסיון של חבר שהיתה לו כזאת מודל 94, האוטו אמין בד"כ, מערכת חשמל קצת רגישה, כך גם כיווני המנוע, הצבע המטאלי (כחול במקרה הזה) נשרף ויש רגישות לחלודה באזור הסאן-רוף. הראלי כנראה עדיפה כמכונית ספורטיבית, אבל גם ה XSI מכונית טובה ומהנה ביסודה.

ish996

New member
ל -106

1.6 יש מנוע שמוציא 103 כוחות סוס (כמו הראלי האחרונה) ובהשוואה ל rsi נחותה משמעותית מבחינת מנוע (בעיקר מומנט), אחיזה ורעש בתא הנוסעים. לעומת זאת יתרון גדול מבחינת ההגה (רגש אדיר לנהג, אחד הטובים שיוצרו), שילדה מתקשרת ברמה גבוהה מאוד ונוחות עדיפה. לשיקולך!

Alfa156 GTA

New member
למה RSI ? נסעתי בשניהם,

אין מה להשוות, הXSI נחמדה פשוט 1.6 קלה, הRSI.........זה משהו אחר...

ish996

New member
דבר ראשון

יש מה להשוות. אם יש לך ספיקות תשאל את אוטו שבחנו אותן אחת מול השנייה (בתוספת איביזה gti וקורסה gsi). דבר שני, איזה הגה יותר טוב לפי דעתך: של הרנו או של הפיזו.

Alfa156 GTA

New member
נכון,

ההגה ברנו היה "קליל" מדי (לפחות לטעמי). אך עדיין הרכב הרבה יותר חזק (את שני המכוניות כמעט וקניתי)... Alfa156 GTA שהיום יש לו אלפא...ובחיים לא יחליף אותה וXSI או RSI...

sronis

New member
הרנו באמת חזקה יותר, אבל

אין מה להשוות להגה של ה-106... הוא באמת אחד מהטובים שיוצרו, וביחד עם השלדה המדהימה - פשוט אין לה מתחרות בסדר גודל הזה... (קצת יותר למעלה, לעומת זאת, יש 306...
) רוני

למעלה