האם קיים msn messenger למקינטוש

gforce

New member
האם קיים msn messenger למקינטוש

שלום לכולם, האם קיים msn messenger גם למקינטוש , אני מנסה לעשות שיחת ועידה עם מיקרופון ומצלמה כאשר מצד אחד win xp pro ובצד שני mac x10 (משהו כזה ) האם זה אפשרי? סדר העדיפות שלי הוא: 1) קודם אם קיים messenger שניתן לעשות זאת . 2) אם קיימת תוכנה אחרת שתעשה את העבודה בלי צורך בידע מורחב בנושא. תודה רבה

יש msn על המק אבל...

1. מייקרוסופט הזניחה את משתמשי המק והוציאה גרסת 3.5 בלבד ללא תמיכה בשיחות קול וווידאו 2. יש כמה אפשרויות א. יאהו מסנג'ר באותה גרסה על כל הפלטפורמות ועם תמיכת קול ווידאו ב. במק עם ichat av 2.1 בפיסי עם aim 5.5 מאפשרת שיחות קול ווידאו (האיצאט היא תוכנת השיחות המעודפת על משתמשי המק על os x) רק צריך לוודא שבצד המק יש מצלמה נתמכת ג. תוכנה שנקראת ivisit שתומכת גם במק וגם בפיסי ומיועדת בעיקר לשיחות ווידאו

gforce

New member
תודה על התגובה , עוד שאלה קטנה

מכיוון שאלו המשתמשים במק הם לא מבינים גדולים (דודה שלי) אז איזו תוכנה עדיפה? כרגע אני חושב על yahoo או ivisit ,איזו מהם טובה יותר ופשוטה יותר שוב תודה

היאהו עדיפה בגלל שהivisit

מסבכת בהרשמה אבל לי קרה שהקול לא עבד ביאהו תבדוק אם יש לה את הגרסה האחרונה ביותר של הos x 10.3.3 ושתעדכן את הichat ל2.1 וזה כמובן אם יש לה מצלמה isight ואם לא אז עדיף יאהו

gforce

New member
לפי המאמר שלך יאהו לא מאפשר

ועידת וידאו . האם זה נכון ? אם כן אז אין לי ברירה אלא להשתמש ב ivisit. נ.ב האם ניתן להשתמש ב ivisit לשיחה בין שני מחשבי windows ? תודה

היאהו כן מאפשר וועידת ווידאו

הבעיה היא שהקול לא עובד תמיד בקשר לivisit הוא מאפשר לשיחה בין פיסי לפיסי מק למק פיסי למק אין שום בעיה

gforce

New member
ניסיתי את ה YAHOO וזה לא עבד

קודם כל הוידאו ברמה נמוכה מאוד ולפעמים תוקע את המחשב. דבר שני הקול לא עבד לי . יש לכם הצעות אחרות ? ICQ לא טוב ? בכל מקרה אני אנסה את ה ivisit ואני מקווה להצליח להגדיר אותו במק תודה

castroman

New member
בקשר לMessnger ומאק...

כרגע גירסה 4 של מסנג'ר למאק נמצאת ברמת BETA - אני יכול לנסות להשיג את קובץ ההתקנה. הנה האייקון של הגירסה הבאה

israhack

New member
אתה רוצה אותו?

יש לי אותו כבר, אין שום דבר חדש... הוא בדיוק אותו דבר כמו 3.5

למעלה