האם קיים שילוב כזה ??

sarb

New member
האם קיים שילוב כזה ??

שלום לכולכם, אני מעוניין לרכוש (למען האמת העבודה קונה עבורי) מחשב נייד. צרכים:מחשב עבודה לנסיעות לחו"ל ועבודה שוטפת. דרישות: (זה מחולק ל 2 - הכרחי ועדיף) הכרחי
HD גדול (לפחות 60 עדיף 80)
צורב DVD
חבילת תקשורת הכוללת גם WIFI וגם BLUETOOTH עדיף
כרטיס גרפי שיוכל להריץ משחקים באופן סביר+.
קל (זה עדיף אבל על זה הכי קל לי להתפשר).
"צעצועים" - כל השאר - יציאות רבות, כניסות רבות וכו, התקציב הוא 7000 ש"ח. מה אתם מציעים ?
 
../images/Emo26.gif

בחלק "ההכרחי" זה דיי סטנדרטי היום ברוב הניידים 60G+צורב+WIFI+BT. הדברים בחלק "העדיף" טיפה יותר מסובך עבור הסכום שציינת: הכרטיסים גרפיים הסטנדרטיים הם די פשוטים, הטובים יותר יקרים ועולים יותר. לגבי נייד קל גם בעייתי, ניידים קלים עולים הרבה יותר. "צעצועים" הם גם דיי סטנדרטיים. הצעה שלי היא להכנס לזאפ לחפש דגמים על פי תקציב, יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.
 

sarb

New member
יש בעיה עם ZAP

הם לא ממש נותנים אפשרות לעשות חיפוש אמיתי לפי פרמטרים (חוץ ממחיר) ואז זה הופך את הכל סתם לשיטוט חסר מעש. האם יש אתר שנותן לעשות פילטרים על חיפוש ניידים (גודל HD, מעבד, זיכרון וכו') ?
 
../images/Emo26.gif

בפעם המאה אני מעלה פה את המפרט של המחשב שקניתי השבוע (קובץ מצורף). נראה לי שמפרט כזה יענה פחות או יותר על דרישותיך. המחיר שלו ספציפית היה במבצע אבל מחירו המירבי ברוב החנויות הוא כ-6900 ש"ח. מדובר על Acer TravelMate 4152.
 
למעלה