האם קיים כבר??

• פותח הנושא nitm
  • פורסם בתאריך

nitm

New member
האם קיים כבר??

שלום לכולם! האם קיים אתר ג'אגלינג ישראלי?? אני לא מדבר על אתרים קטנים או אתרים של מועדונים אלה על אתר ישראלי גדול.... אני לא מצאתי אתר כזה.. ואם אכן הוא לא קיים אז בדעתי לעשות אותו! אני מדבר על אתר שיכלול טיפים, קישורים, מידע, פרטים על מועדונים וחנויות, פורומים וכל מה שעוד אפשר לחשוב עליו. אני אישית מתעסק בעיניין בניית האתרים אבל אין לי כל כך זמן בשביל לבצע פרוייקט בסדר גודל כזה ולכן אני שואל פה: האם יש פה אנשים שמעוניינים לעזור לי??? יש לי שרת שניתן להשתמש בו ולכן זה לא בעיה.... אם מישהו מעוניין אז אפשר לשרשר פה או לשלוח לי מסר פרטי. מקווה שתהיה הענות... יום טוב!

Aiyegbeni

New member
שלום שלום!

קודם כל האגף הזה של בג'אגלינג בצפוז הוא מן פורטל כפי שתיארת של ג'אגלינג. חוץ מזה אם אתה רוצה להתחיל לבנות אתר אני גם יכול לעזור קצת במה שצריך, דבר איתי בפרטי איפשהו.. בהצלחה!

nitm

New member
כן אבל...

אפשר לעשות את זה הרבה יותר מקיף, מסודר, והכי חשוב: בדיוק איך שאנחנו רוצים! זה היופי בכל הרעיון.

eiraz

New member
אין לי הרבה ניסיון בבנית אתר אבל...

אני יכול לעזור בטיפים ויש לי הרבה סירטונים ואינפורמציה שימושית, בנוסף יש לי הבחנה טובה לגבי עיצוב.

nitm

New member
פרה ../images/Emo80.gif פרה ../images/Emo80.gif...

קודם צריך למצוא מספיק אנשים עם בשביל להרים את הפרוייקט, רק לאחר מכן אפשר להתחיל לדון על העיצוב והתכנים. אני אכתוב מה צריך: כל אחד שיודע ברמה טובה את אחד הדברים הבאים: - HTML - asp ומסדי נתונים - javascript - flash - director - dhtml - וכמובן עיצוב. ומעוניין לעזור (אפילו קצת) שיצור איתי קשר....

eiraz

New member
אני מנדב את אחי

הוא יודע מעולה להתעסק בכל מיני דברים במחשב שקשורים בתוכנה וחומרה וגם אמא שלי יודעת לעבוד על אתרי אינטרנט אבל היא עסוקה מדיי באתר שלה אז אני יכול רק להתיעץ איתה.

למעלה