האם קאסי תעזוב / תשאר ?

האם קאסי תעזוב / תשאר ?

לכול היודעים בענין אנא על תהרסו לנו . א. תשאר. ב. תעזוב. מה ניראה לכם איזה מתח!!!!!!!!!!!!!!!!

Pummiki

New member
א'

נשבר לי הלב, למרות שאני לא יכולה לסבול אותה...תמיד כשאני רואה אדם בתחתית זה הורג אותי

בי אל

New member
א

היא עברה כל כך הרבה מהרגע שהגיע לבית, יש בה כבר את הכוחות לטפס למעלה, אני מאמינה בה.

המונשרי

New member
../images/Emo103.gif אני מהמרת..........

שקאסי תשאר. היא נמצאת באמצע תהליך כואב של הבנה מאיפה היא באה- ומה גרם לה לנהוג כפי שנהגה ( וגם קבלה עצמית). חלק מתהליך זה הוא רגרסיה ופקפוק עצמי -אני מאמינה שימצאו נשים שיחזקו אותה ויתנו לה הרגשה ומשוב חיוביים לגבי מה שהיא חווה / עוברת.

noaniv

New member
לדעתי...

קאסי תשאר... גם הבנות וגם התוכנית עצמה לא יתנו לה ללכת. אני ממש מרחמת עליה שהיא לא מבינה שהיא נמצאת בתוך דפוס משפחתי חוזר ולא הכל באמת באשמתה. השאלה: האם קאסי תצליח לשבור את המעגל הנוראי הזה שכבר עובר שלושה דורות (או יותר)?

רסקול

New member
על פי מצבה הנוכחי -

הפרק של אתמול [עוד לא ראיתי את הנוכחי] חובה עליה להישאר. הכוח והעוצמה שלה עדיין נשאבים מהחוץ ולא באים מבפנים.

בטח תישאר!!!

חסר לה שתעזוב...אני חולה עליה כל כך רציתי היום להכנס לתוך הטלויזיה ופשוט לחבק אותה. היא כזאת מתוקה, לא מגיע לה לסבול בגלל אמא שלה היא לא אשמה בכלום זה המעגל שחוזר על עצמו נקווה שהילד של קאסי לא ישלח גם את הילד שלו לאימוץ כי אז זה בחייים לא יגמר! אני לא מאמינה שהיא תעזוב היא עברה דרך כל כך ארוכה חבל שהיא נסוגה לאחור. קאסייייי אוהבת אותך
אם היא עוזבת אני מפסיקה לראות את הסדרה.=) אני לא מבינה מה אני עושה ערה בשעה כזאת אז לפני שאני אמשיך לדבר שטויות...לילה טוב וחג שמח

אני אכתוב מה שבא לי

גם אם זה שטויות ..לא נאה לך =====) לכי שם רחוק. ותפסיקי לחפש אותי כי אני יודעת מי את! לכי תאכלי מופלטות במקום לחפש ריבים... סלאמאת... חח איזה יצורים יש פה יאא וואליייייי

Nadav נדב

New member
טרולית, נא להיות בשקט. נמאס לאנשים

פה לספוג את הרעל והשליליות שלך. עדיף שלא תכתבי כלום אם אין לך משהו טוב להגיד.

broken child

New member
היא תישאר, לדעתי.

ממש כואב לי לראות אותה ככה מתפרקת...
אבל רונדה [
] תדע איך לכוון אותה ולעזור לה להתאושש וכמובן רשת התמיכה של בנות הבית שדואגות לה ואוהבות אותה. אני מאמינה שהיא לא תבחר ללכת. למרות הקושי. היא עברה המון וגדלה והתפתחה המון בזמן השהות שלה בבית. היא לא תפרוש. אני כמעט בטוחה. וחוצמיזה- לכל אחת יש את השלב הזה שקשה מדי וההתלבטות והאמביוולנטיות אם לעזוב או להשאר, עולה. זה חלק מהתהליך...

תישאר..

האמת שהיא מזכירה לי קצת את קים אומנם בזמן אחר/ סיטואציה אחרת אבל גם לקים הייתה התלבטות אם להישאר והיא בכל נשארה קאסי תישאר, לדעתי.. אבל לכו תדעו

למעלה