האם צריכה להיפגע?

jeni871

New member
האם צריכה להיפגע?

יש לי חבר 4 חודשים, אנחנו בקשר דיי רציני. הוא נסע לפני כשבוע לאח שלו לארה"ב ל-3שבועות. עד כה היינו בקשר דיי אדוק ואוהב. הוא לא מתקשר משם, וזה ממש מציק לי כי אני מאד מתגעגעת אליו ומניחה שגם הוא. הוא שלח הודעה שלא יכול להתקשר כי באזור שבו הוא נמצא הפלאפון לא עובד(הוא בחוף המערבי) וכשיהיו במדינות אחרות בארה"ב שם הוא אמור לעבוד, אז יתקשר... זה דיי מעצבן אותי ומעליב שהוא לא מתקשר ואני מניחה שיש שם טלפונים ציבוריים, וכאלה... האם אני מגזימה? או שיש בסיס לדבריי?

גבי 2007

New member
לא לעשות דרמה מכל דבר../images/Emo12.gif

הרגשות שלך מובנים ומוכרים זה אך טבעי להרגיש כך יכולות להיות אלף סיבות שהוא לא יתקשר כל יום כל שעה אולי הוא לא מאלה שמדברים הרבה ואולי הוא רוצה קצת אוויר אל תקחי את זה אישית זה עניין של אופי אצלו

jeni871

New member
דרמה דווקא לא

זה לא כל יום, כל שעה, זה בכלל לא ואוויר ממה? הוא לא רואה אותי שבוע (בינתיים זה שבוע)

גבי 2007

New member
המילה "דרמה" פשוט הזכירה לי נשכחות../images/Emo178.gif

יצאתי עם מישהי פעם שהיתה צריכה כל הזמן להיות בקשר אם כמה שעות לא היינו מדברים היא היתה מקפיצה מסוקים לאוויר לא היה שום תירוץ עלי אדמות שהיה מצדיק את זה שלא הייתי מתקשר כאשר יצאתי למילואים היא עשתה לי את המוות עד שכיבתי את הטלפון כי כבר לא יכולתי אני לא אומר שזה המצב איתך אבל בחורה כזאת תרחיק גבר פוטנציאלי את צריכה לראות מה קורה בינכם כמה דיברתם לפני הטיסה ? את צריכה להוריד את המינון כי הוא בחו"ל שיחה יומית או דו יומית לגיטימית

למעלה