האם צריך לול?

הבן שלי ישן בתוך עגלה כש אניחנו

נוסעים . האמת /שגם בבית הוא ישן בעגלה הוא מרגיש בה יותר נוח . הוא לא אוהב במיוחד את הטרמפולינה אחרי כמה דקות הוא עושה סימנים שנוציא אותו משם .

shnufi

New member
הילדים שלי מגיל 0 בטרמפולינה

בגלל שזה תאומים, מבחינתי , זה עוד יותר מזוג ידיים...ממש הכרחי. בכל מקרה, לדעתי זה טוב כדי לגוון תנוחות כשהם לא יודעים לעשות כלום חוץ מלשכב..זה יעיל אפילו לשינה כשמצוננים ועדיף שהראש יהיה גבוה (הקטנים שלי ישנו כמה לילות בטרמפולינה ונשמו הרבה יותר טוב) ונוח גם להאכיל בה לפעמים. אקיצר! מומלץ בחום

g a l i t v

New member
אורחת ובאתי כדי להישאר -לא לול

היי, אני נגד הלול - לדעתי זה כמו לשים בכלוב את הילד. יש לי כבר ילד שלישי ותמיד מוצאים דרך להסתדר. קנינו מזמן משטח לינולאום (כמו גומי אבל לא!!) הוא נמצא על הרצפה/ על השטיח בחורף. הפליטות הגדולות נעשו עליו (ניתן לניגוב) ההתהפכויות היו עליו עם שטיח פעילות לריכוך,הזחילות הראשונות נעשו עליו, והיום יושבים עליו ומשחקים. אפשר לקנות בזול מאד ברחוב העליה בתל אביב בחנויות השטיחים לפי מטר. חוץ מזה, כשהולכים לשירותים האפרוח יכול ליהיות על השטיחון או בטרמפולינה או בעגלה... כשהולכים לישון אצל אחרים מאד נוח שיש לול פלסטיק או עץ ,עגלול או עריסה , תלוי בגודל הילד.

נ ע ה1

New member
לדעתי כן

ולדעתי בילד שני (בניגוד למה שמישהי כתבה) זה יותר בעייתי. הגדולה שלי עדיין בלול בגיל שנתיים וחודש כשאני רוצה שהיא לא תסתובב בבית. עם זאת, אני חוששת שהיא יכולה כבר לצאת לכן אני משגיחה עליה כשהיא שם. את הקטנה אני פוחדת לשים בלול כי הגדולה עלולה לזרוק לתוכו צעצועים ולפגוע בה. אני מנסה עכשיו לשים אותה בלול קמפינג שיש עליו רשת מעל כך שצעצועים רכים לא יפלו... הלול אצלי בסלון וזה נוח כי זה כמו מיטה אבל במקום שאת מסתובבת (כי יש שלב שהתינוק בוכה כשאת לא באיזור)

ט י ז י

New member
עם הילד הראשון לא היה שימושי

הילד בילה רוב הזמן על השטיח, ואם הייתי צריכה לשים אותו במקום בטוח לכמה דקות אז שמתי במיטה. אבל עם הילד השני זה מאוד שימושי כי אני לא יכולה להשאיר אותה על השטיח כשהגדול (בן שנתיים סה"כ) מסתובב כי הוא יכול בטעות לדרוך או ליפול עליה.

חוגי1

New member
בבית גדול זה מקל על החיים בגיל צעיר

אנחנו משתמשים בלול מגיל 3 חודשים בערך. אם מרדימים את הילדה במשך היום בסלון, שמים בלול. כי כך לא צריך לרוץ לחדר שלה כל פעם שנופל המוצץ. הרבה פעמים היא עייפה אבל רוצה להיות עם כולם ולול זה בהחלט פתרון טוב יותר מעגלה כי אפשר לשים עליו מובייל, יש מקום לספרון ולמשחקים וכו. בנוסף, אצלנו הרצפה מאוד קרה וגם על שמיכות לא העזתי לשים אותה על הריצפה ובגלל שבלול יש מקום זה מאפשר לה להסתובב על ציר, לשכב על הבטן וכו... חוץ מזה כשהם קטנים נראה לי שדווקא זה שתוחמים להם את האיזור, מאפשר הרבה חופש תוך בטחון באיזור התחום, יותר מאשר על הריצפה. עכשיו הילדה כבר בת כמעט 5 חודשים ואני שמה אותה על הריצפה קצת, בלול קצת, בטרמפולינה קצת, בעגלה קצת, כל מה שעובד.

למעלה