האם צפויים פרקים 7 8 9 ?

CHAOS LIGHTNING

New member
למרות שלא. כן!!!!!!!!

למרות שג'ורג לוקאס אמר שהוא לא יביים יותר את STAR WARS ו"מבחינת קולנוע" הוא עשה את שלו יש פתח בסרט האחרון שיודה אומר לאובי וואן שיש לו חבר וותיק שמצא דרך לחזור מהמתים לפי דעתי זה פתח לסרט חדש (וכן אני יודע שאי אפשר להמשיך משם כי הסרט הראשון הוא ההמשך לאחרון) לפי דעתי אין להתעלם "מהפתח" הזה נ.ב סיום מזוויע וקטלני!!!!

אחי זה לא פתח

הוא מספר לו שקוואי גון מצא דרך להיות חלק מהפורס ולשמור את הזהות שלך אחרי המוות מה שעונה על איך אובי וואן ויודה הויעו כרוחות בטרילוגיה הישנה

tactical

New member
דרך אגב....

במתקפת המשובטים אחרי שאנאקין מחסל את השבט של "הסנד פיפל" שומעים את הקול של קווי-גון אומר "אנאקין, אנאקין לא"....

CHAOS LIGHTNING

New member
טוב טוב

למה להמשיך לבעוט בי שאני על הרצפה הבנתי :אין שום פתח פשוט האשליה והרצון להמשך ערפל את שיקול דעתי והבנתי

odiman11

New member
בסדר אין סרטים

אבל יש סדרה כמעט בטוח שתצא סדרה בין פרק 3 ל4 ואני יודע גם שיכל להיות שבמאי מהולל ואדיר בשם קווין סמית' יביים כמה פרקים ממנה

סדרות עם אופציה...

ממה שהבנתי, אמורות לצאת לאור עוד שנתיים שתי סדרות, אני לא סגור על התקופות בהן מדובר (אחרי פרק 3, אחרי פרק 6 או מתישהוא), אבל כבר סגרו עליהן. בקשר לסרטים, אומנם לוקאס אמר מצד אחד שהוא לא ממשיך יותר עם זה, אך באותה נשימה הוא גם הוסיף כי הוא יעביר את השרביט לבמאי אחר...כך שיש "תקווה חדשה"... :)

CHAOS LIGHTNING

New member
סבבה

אני מאוד שמח לשמוע על כל זה שיש מצב לסדרות ואפילו סרטים!!! ...רק מה נראה בנתיים במשך שנתיים.....? חח

Je Cours

New member
"יעביר את השרביט לבאמי אחר" ???

ממש קראת/ שמעת את זה ממקור מוסמך ובעל שם? כמו... עיתון? ראיון מצולם שאין עליו עירעורין ??? משהו דומה ??? מצטערת על ההיסטריה אבל הייתי בטוחה שאין. זהו. איזו סדרה על מה שקורה בין 3-4 שתצא עוד שנתיים, וזהו. אף לא עוד סרט המשך אחד. שאף פעם לא נדע למה יודה אומר there is another(לפחות ככה אמרו לי). אז לפני שאני אכנס לאטרף נוסף של ספקולציות ותאריכים משוערים- אני אדוה אם תאמר לי איפה שמעת/קראת את זה.

ה"כוח" האמיתי...

כמו התגובה שלפני כאן מראה, יודה אמר את זה לגבי ליה, שגם לה יש את יכולות הכוח... לגבי הכתבה, זה משהו שקראתי ב-E-magazine וזה היה לפני כשנה, כך שאני לא זוכר במדויק... אני יכול להבין את ההתרגשות, זה כל הרעיון מאחורי ההתלהבות מהסרטים הללו, התקווה שיהיה משהו שימשיך את הגחלת, כי הדמויות בסרטים כל כך נגעו בנו... זה בעצם ה"כוח" האמיתי שנוגע בכולנו... וזה מה שאני מאמין (בלי הקשר לכתבה עצמה) שיגרום לסרטי המשך... אני זוכר את ההתרגשות כשראיתי את הסרט הראשון, את ההרגשה המדהימה של לראות בפעם הראשונה על מסך גדול " a long time ago..." את המחשבה שפעם לפני עשרים שנה, חברה כמוני ראו את זה והתלהבו כמוני... ואני זוכר (זה לא קרה לפני כל כך הרבה זמן...) את ההרגשה המדהימה אך גם העצובה משהו כשראיתי את הסרט השלישי ביום ראשון ופחדתי שזו תהיה הפעם האחרונה שאראה את הכתוביות הללו... אך אני יודע שלא... (אני בטוח שאראה את הסרט עוד פעם, אז לפחות זה... אבל אתם מבינים למה הכוונה)... שלכם בחיוך קטן עמית נ.ב. אני עובר לניו זילנד, אנסה למצוא שם קרובים של צ'ובאקה... :)

Je Cours

New member
אני מקווה שאתה צודק...

שיהיה מישהו שימשיך את ההנאה הרצופה(כמעט) מ SW כבר 28 שנה. ויש לי שאלה- אז הבנתי שהוא אמר את זה לגבי ליאה, זאת אומרת שהסרט השישי הסתיים עם סוף סגור? כזה שאי אפשר להמשיך כמו שאר הסרטים? הבורות נובעת כמובן מהעובדה שראיתי בינתיים רק את 1-3. אני מחכה לסיום המתכונת במתמטיקה כדי להיכנס בכול הכוח בטרילוגיה הישנה (עוד מרתון של 6+ שעות). אז, אני מקווה לא להתבלבל ממקורות חשודים כמו ידיד שלי שמציג את עצמו "בקיא" ולפתח בקיאות משלי. תודה, ואני מקווה תהנה בניו זילנד :0)

orbarvaz

New member
אבל

אבל יצא כבר סדרה לstar wars של קרטון נטוורק בין הסרט ה2 ל3 ושאלה יצא גם star wars של נקמת הסית' בקרטון נטוורק?

לא סגור...

אין כזה דבר סגור, אומנם לא אגלה מה קורה בסרטים לא ראית, אבל אני כן אומר לך שאין כזה דבר סוף סגור - תמיד אפשר להמשיך - כמו הטרילוגיה המדהימה של טימותי זאהן שממשיכה כחמש שנים אחרי הסרט השישי... ורק בשביל לגרות אותך עוד יותר, למרות הכל - הנבואה כן צדקה... :) שלך בחיוך עמית

Upsilon

New member
You are evil !!!

תודה... תודה ממש.... ואתה רוצה שעכשיו אני אתעמק בספרי המתמטיקה כשאתה אומר לי שלמרות הכול, דארת' ויידר הוא מושיע הגלקסיה המשיב את ה"כוח" לאיזון ??? אתה מטורף ??? סאדיסט.....
וכן, ברגע ששאלתי אם יש סוף סגור, נזכרתי שכול דבר ניתן לפתוח מחדש, לעשות דור המשך או משהו דומה. מקווה שאיזו כבשה תאכל לך את השק"ש ריקי

למעלה