האם פרדי מרקורי

VC820

New member
האם פרדי מרקורי

היה מצליח לעבור את האודישנים של כוכב נולד עם הופעה כמו זו? מעניין מה היתה מרגול אומרת. גל אוחובסקי היה מעביר באותו בטוח........

שאלון על קווין-שווה כניסה=]]

1. מהו לדעתך הכישרון הגדול ביותר של פרדי? (נגינה על פסנתר\שירה\כתיבה) 2. מהם לדעתך היתרונות של קווין? 3. מהם החסרונות של קווין? 4. מהם חסרונותיו של פרדי? 5.מהן יתרונותיו? 6.מי הצטרף אחרון ללהקה? (רמז: זה לא בריאן מי'י או רוג'ר טיילור, זה או פרדי או ג'ון דיקון) 7. מי הסולן בלהקת קווין+? התשובות שלי...: 1. מבין שירה כתיבה ונגינה..לפי דעתי זה שווה..=]] 2. שהם הופיעו עם בגדים שהכניסו חיים ללהקה!!! וזהיו להם שירים מעולים ובכלל רוג'ר ובריאן ופרדי וג'ון מעולים ממש! 3. שלפעמים היו להם שירים קצת מוזרים... 4. צריכה לחשוב על זה..(יש איזה שיר שהוא כתב שהוא קצת מוזר... Fat Bottomed Girls) 5. שהם לא שאלו אפחד כלום והם עשו מה שהם רוצים ובגלל אני חושבת שהם לא הקישבו לכל ההערות שאמרו על הבגדים שלהם והכל הם הצליחו כל כך=]] 6. ג'ון דיקון. 7. פול משהו...

khammel

New member
בלהקת קווין+ יש רק שני זמרים ובסיסט בגמלאות

ואף אחד מהם לא סולן!

ketas

New member
מי הבאסיסט באמת?

ולמה אף פעם לא שומעים עליו?
(אלא אם כן פול רוג'רס בעצמו מבאסס, ויצאתי טיפשה)

Great Pretender

New member
. . .

פרדי לא כתב את Fat Bottomed Girls. דבר שני, מה זה הרמז הזה ? אני בטוחה שרוב חברי הפורום יודעים שזה ג'ון. פרדי אפילו התבאס, כי הוא רצה להיות האחרון.
ו . . . למישהו יש שאלות יותר מאתגרות ? המוח שלי התייבש.

BQL

New member
שאלות מאתגרות (אני מקווה):

1 . מי האיש בתמונה? 2. מי צייר את העטיפה של News of the World? ושל מי היה הרעיון? 3. מה היה הסינגל הראשון שכתב ג'ון? 4. באיזה שפה פרדי שר ב"מוסטפה"? 5. מהו השיר היחיד שיצא כסינגל ופרדי לא שר בו? 6. מתי ובאיזה מצב נכתב השיר Now I'm Here ע"י בריאן? 7. מהו השיר המפורסם והמצליח ביותר של רוג'ר? 8. איזה שיר נכתב ב-1983 לסרט Hotel New Hampshire, אך הלהקה דחתה את ההצעה? 9. מה היה שיר הבכורה של הלהקה? 10. מהו האלבום (לא אוספים) המצליח ביותר של הלהקה? לעבודה!

וואו... קשה.

1. אין לי שמץ. 2.Frank Kelly Freas, מבוסס על ציור שלו, שבו במקום פרדי ובריאן מופיע חייל. אין לי מושג שלי מה היה הרעיון, אני אנחש שזה רוג'ר... 3. אני חושב שזה You're My Best Friend [בהנחה ש-Misfire לא יצא כסינגל] 4. לא ידוע. אומרים שאולי בפרסית...אני חושב שזה ג'יבריש 5. I'm in love with my car? 6. הוא חלה בצהבת, כשהוא החלים הוא כתב את השיר [ובעקבות הזיה או חלום כתוצאה מאותה מחלה הוא כתב את The Prophet's Song] 7. Radio Ga Ga 8. - 9. Keep yourself alive? 10. A Night At The Opera... לדעתי אני לא בטוח כמעט לגבי אף תשובה, אבל שיהיה..

BQL

New member
תשובות:

1. רוי טומס בייקר, המפיק המוזיקלי/מפיק של הלהקה 2.נכון. Frank Kelly Freas , (במקור היה ציור המחשה לסיפור The Gulf Between שכתב Tom Godwin ) אכן רעיון של רוג'ר שראה את התמונה במגזין המדע Astounding Science-Fiction..... 3. נכון. You're My Best Friend . 4. ניב פרסי עתיק,(כמובן בשילוב מילים בודדות בערבית ואנגלית). 5. Long Away שבריאן שר בו, מתוך A Day At The Races. 6. נכון. 7. נכון. 8. Keep Passing The Open Windows - נכתב ב-1983 לסרט Hotel New Hampshire, סרט שבוסס על הרומן של ג'ון אירבינג ( John Irving) בשם זה. 9. נכון. 10. נכון. יפה

BQL

New member
../images/Emo12.gifלא ידעתי שקווין מורכבת מאיש אחד....

או נכון יותר הורכבה....

shiratel

New member
תשובותיי

1. מהו לדעתך הכישרון הגדול ביותר של פרדי
(נגינה על פסנתר\שירה\כתיבה)
שירה
איזה קול! 2. מהם לדעתך היתרונות של קווין
אממ... אולי הלהקה הכי טובה שהייתה קיימת בעולם הזה? 3. מהם החסרונות של קווין
שהם לא קיימים יותר (אבל זה לא באשמתם
הווו פרדי
) 4. מהם חסרונותיו של פרדי
שהוא עשה סמים! ויותר מדי מין לא בטוח
5. מהן יתרונותיו
חתיך, שר מדהים, כותב לא נורמלי, חמוד בצורה מדהימה...
6. מי הצטרף אחרון ללהקה
(רמז: זה לא בריאן מי'י או רוג'ר טיילור, זה או פרדי או ג'ון דיקון)
אני חושבת שפרדי... שמעתי על זה פעם משהו... 7. מי הסולן בלהקת קווין+
אין לי מושג, אני לא בקיאה בדברים האלה...

שאלה חשובה...

מישהו פה יודע אם קווין+ מתכננים סיבובי הופעות? ואם כן, אם יש סיכוי שהם באים לישראל?...

אני חושב שהם כל הזמן בהופעות

והסיכוי שהם יגיעו לישראל שואף לאפס, אני לא יודע למה.

הדס2671949

New member
תשובה לשיר קווין

הם די פעילים כרגע לפי מה שהבנתי, אבל הם [רוג'ר ובראין] בכל מיני מקומות שבהם מעלים את המחזמר שלהם...'We will rock you'. חח אני לא חושבת שהם יגיעו לישראל...אבל תמיד אפשר לקוות. =]

ככה מנפצים חלומות של ילדה בת 12=]]

חחח..=]] באסה. אוי, כל כך באסה. מנהל הפורום לא יכול לכתוב להם איזשהו מכתב? לא יודעת..משהו.?? אם זה נשמע לכם מצחיק אני מצטערת, אני בת 12, זה צפוי..=]] כל כך הלוואי והם יגיעו. הלוואי הלוואי הלוואי.

למעלה