האם פרדי מרקורי

Great Pretender

New member
הוא חימם את הלהקה גאנז אנ' רוזס

במאי 1993. לא נולדת, ולצערי גמאני לא. |=

לא הוגן!...]]=

וגם ההורים שלי לא היו..איזה באסה! אבל תשמעו משהו, ההורים של גיסתי היו בהופעה שלהם בפריז..רק בשביל זה שווה להיות בן 40+.. =]]]

לא מוזיקלית...

אקסל רוז -הסולן של גאנז- העיר פעם הערה הומופובית לגבי פרדי, אם אני לא טועה ועשו לו המון בלאגן. אבל הוא התנצל בסופו של דבר וגאנז הופיעו במופע המחווה לפרדי, באותו המופע הוא ביצע את We Will Rock You ואת Bohemian Rhapsody ביחד עם אלטון ג'ון. וגם, בריאן מאי חימם אותם כשהם היו בארץ...

Great Pretender

New member
ועוד משהו -

הוא אמר שללא קווין, לא יכל להגיע למה שהוא הגיע עכשיו. וגם בראיון אחד הוא אמר שכשהיה קטן העריץ את פרדי ואלטון ג'ון. ובכלל, כל העניין של ההומופוביה באה מכך שאבין החורג אנס אותו כשהיה קטן.

חימם באיזה הקשר..?

מצטערת על הטמטום אבל, חימם מלשון עיצבן או מלשון הופיע איתם?

Great Pretender

New member
חימם מלשון

'חימם' את הקהל. זאת אומרת, הכניס אותם לקצב. אני לא כ"כ יודעת איך להסביר את זה.

זאת שיר... במחשב של אחותה.והבנתי את הקטע.

שזה לא לשון עיצבן. וכשחושבים על זה..שבריאן יעצבן מישהו?! לא כיף להיות הטיפשה של הפורום.=]]

ketas

New member
לא לכל להקה טובה חייב להיות קשר לקווין ../images/Emo13.gif

תנסי לשמוע אותם קצת, אולי אפילו תאהבי

סבבה=]]

ושאלתי אם הם קשורים לקווין בגלל שאחת הבנות פה כתבה שבריאן הופיע בארץ איתם אז חשבתי שיש להם קשר לקווין.=]]

Carmel Bublil

New member
אוקי../images/Emo15.gif

1. מהו לדעתך הכישרון הגדול ביותר של פרדי? (נגינה על פסנתר\שירה\כתיבה) נגינה על פסתנר ללא ספק, וכמובן השירה המהממת שלו 2. מהם לדעתך היתרונות של קווין? ממ.. חודרים לתוך לב המאזין? חח לא היה' לי משהו אחר להגיד 3. מהם החסרונות של קווין? לא עולה לי לראש 4. מהם חסרונותיו של פרדי? בגד גוף מעויי'נים? 5.מהן יתרונותיו? פרדי זה יתרון בפני עצמו.. לא? 6.מי הצטרף אחרון ללהקה? (רמז: זה לא בריאן מי'י או רוג'ר טיילור, זה או פרדי או ג'ון דיקון) אין לי ממש מושג אבל אני מניחה שג'ון 7. מי הסולן בלהקת קווין+? אין לי מושג שמעתי עליהם לפני יומיי'ם ועדיי'ן לא הצלחתי לתפוס מה הקטע פה

הדס2671949

New member
תשובות..

1. מהו לדעתך הכישרון הגדול ביותר של פרדי? (נגינה על פסנתר\שירה\כתיבה) התלבטות קשה בין שירה לכתיבה. 2. מהם לדעתך היתרונות של קווין? שהם שונים מהלהקות של זמנם. 3. מהם החסרונות של קווין? שפול רוג'רס מנגן איתם כרגע >< 4. מהם חסרונותיו של פרדי? מממ פרפקציוניסט... 5.מהן יתרונותיו? למרות שזה חסרון, טוב שהוא פרפקציוניסט שהוא היה דורש להכי טוב שיש מהלהקה... יתרונות, כל הכשרונות שלו 6.מי הצטרף אחרון ללהקה? (רמז: זה לא בריאן מי'י או רוג'ר טיילור, זה או פרדי או ג'ון דיקון) ג'ון דיקון 7. מי הסולן בלהקת קווין+? פול רוג'רס

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif עונה.

1. מהו לדעתך הכישרון הגדול ביותר של פרדי? (נגינה על פסנתר\שירה\כתיבה) קשה לי להחליט. הוא שר מדהים, הקול הכי יפה ששמעתי. כתיבה מדהימה, פסנתרן וירטואוז. לא יודעת. O: אולי שירה ונגינה. 2. מהם לדעתך היתרונות של קווין? הלהקה הכי מדהימה שאי פעם הייתה. 3. מהם החסרונות של קווין? שפרדי נפטר? ]; 4. מהם חסרונותיו של פרדי? מקיים יחסי מין לא מבוטחים ]: 5.מהן יתרונותיו? הוא ממש חתיך, שר מדהים, מנגן מדהים, כותב מדהים, חכם, כ"כ חמוד. 6.מי הצטרף אחרון ללהקה? (רמז: זה לא בריאן מי'י או רוג'ר טיילור, זה או פרדי או ג'ון דיקון) ג'ון דיקון. 7. מי הסולן בלהקת קווין+? פול רוג'רס.

בוא נראה...

ללא ספק, הוא היה עובר. צביקה פיק היה אוהב את זה, והיה מחמיא לו על הבגדים. גל אוחובסקי, האמת שאני לא בטוח שלא יעביר אותו, אבל הוא יעביר ביקורת על הבגדיםP: מרגול תעביר וצדי צרפתי היה מתעצבן ממשהו לא ברור ונכנס לוויכוח ארוך עם גל אוחובסקי [כי זה מה שהוא עושה לאחרונה]

למעלה