האם פיית´ חוזרת?

B a n j o

New member
מה זה מאחוריהם?

נאצים ?

WhyMeiry

New member
לי זה נראה

כמו הרעים ההם מהעונות האחרונות של sliders

mscooter

New member
ניראה כמו קומיקס, מריח כמו קומיקס,

אז זה ברווז !!! (מה הקשר??) ואם כבר גולשים בזמן... מתי יחזור? (העונה החדשה) מישהו יודע?

B a n j o

New member
אתה לא באמת

רוצה לראות את העונה החמישית (היא שודרה כבר ד"א) ואם התכוונת לעונה 6 אז אין כזו (תודה לאלים!!!) אני באמת לא מאמין שאני אומר את זה על סידרה מצויינת שכזו אבל היו צריכים להפסיק להפיק פרקים אחרי העונה הראשונה. עונה ראשונה מעולה !!!! מעולם לא ראיתי סידרה שהייתי כ"כ מרותק אליה כבר בעונה הראשונה (אפילו יותר מבאפי) וקונספט גאוני, צוות נפלא ופרקים מעולים. א-ב-ל (!!!), מהעונה השנייה זה רק התדרדר, עונה שלישית עשו רק פרקים שהם ואריאציה של סרטים ועל השאר אני אפילו לא רוצה לדבר. לחמישית אני עדיין מתכחש וחושב שזו קונספירציה ממשלתית שמנסה להסתיר את עצם קיום החייזרים ע"י חיסול נרחב של תאי מוח של הצופים (מה?).

mscooter

New member
אה... אכן זו סידרה מצויינת

וכמוך גם אני הייתי מרותק אליה... והעונה האחרונה שאני ראיתי הייתה שהחליפו את השחקן ששיחק את קווין (מבאס ביותר). ולמה אין המשך? הם מצאו את ג´ייד? הפעם האחרונה שאני זוכר הקרומג חטפו אותה והישתמשו בה כדי להביא ילדים (חחחח
) ולמה להפסיק אחרי עונה ראשונה? מה קרה? וגם אני עדיין מתכחש וחושב שזו קונספירציה ממשלתית שמנסה להסתיר את עצם קיום החייזרים ע"י חיסול נרחב של תאי מוח של הצופים (וגם אני אומר "מה??")

talrv

New member
הייתה סדרה נהדרת..

יש שידורים חוזרים שלה בימי שישי בערוץ שש, שני פרקים, ב-19:15 נדמה לי.. מתנגש עם השידור החוזר של הפרק של באפי מיום רביעי, אבל שווה.. העונה הראשונה הייתה מצויינת, והתחיל להידרדר אחרי שהרגו את הפרופסור - אני חושבת שזה היה בסוף העונה השנייה, אבל אני לא בטוחה.. ומאז מגי היתה איתם, ואז גם ג´ייד עזבה
, חבל, כי היה כל כך הרבה פוטנציאל לא ממוצה בינה לבין קווין.. ואז הייתה מגי, והיו כמה פרקים נחמדים, אפילו טובים (היה הפרק שהם הגיעו לעולם עם דברים כאלה שנכנסים לתוך הבנאדם ומשתלטים עליו ואז אחד נכנס לתוך מגי והיא העבירה אותו לעולם הבא..), ואז כשהם חזרו לכדור הארץ והקרומג השתלטו עליו וקווין גילה שהוא בעצם מכוכב אחר והורי נלחמו בקרומג ושלחו אותו לכדור הארץ.. שמה התחלתי לאבד אותם.. ואחר כך החליפו את קווין, מה שהיה ממש חרא, כי ג´רי אוקונל היה הדבר הכי טוב בסדרה הזאת.. ומשם הסדרה הייתה ממש רעה.. 5 עונות היא החזיקה ?? וואו... זה הרבה יחסית לסדרה הזאת..

B a n j o

New member
באמת יותר מידי

התחילו להתעסק יותר מידי בקרומגס ואז קווין ניהיה חייזר והכל התחיל להתחרבש. אומרים שזה בגלל שהם עברו ל- SCI-FI CHANNEL אבל זה התחיל עוד לפני, גם הכותבים התחלפו ובגלל שהסיפורים נהיו דפוקים הפרופסור עזב (איזה גדולהוא בשר הטבעות !!!!!!
) אני הרגשתי שנשברתי בפרק שהשוו את הקרומגס ליהודים בשואה, כאן אמרתי ז-ה-ו !!!! היה מעניין בעונה הראשונה והייתי מתרגש כל פעם כששמעתי את הלחישה של ג´רי אוקונול: SLIDERS.... ואני זוכר במיוחד את הפרק של שנות ה-60 אבל בעונה הרביעית - חמישית זה נהיה יותר מידי... איך אני אגיד את זה... "פאוור ריינג´רי" כזה מבחינת איכות עלילה
WE WILL ALWAYS HAVE JADE......

נראה לי

זה האלה מהפרק באנג´ל שרצו לחסל כאלה שהם חצי שד חצי בנאדם. מהפרק שאיך קוראים לו שהיו לו חזיונות מת ושהוא העביר את החזיונות לקורדיליה... זה מה שזה נראה לי...

eternally

New member
הם נראים כמו

הרעים מהפרק heros (אני חושבת שככה קראו לו) הפרק שבו דויל מת כשהוא מגן על שדי בני תערובת כששדים טהורים רוצים לחסל אותם . והדמיון לנאצים לא מקרי הפרק שרץ אזכורים למלחה"ע השניה ולשואה (אני אישית די התחלחלתי לראות את דיוויד במדים האלה)

Cyber Cat

New member
זה אמור להיות אנג´ל, נכון?

הוא לא מצויר כ"כ טוב. באפי ופיית´ לעומת זאת צוירו נהדר. Cyber Cat

Caeser

New member
גם לפי האתר

באפי וורלד, כתוב שפיית´ חוזרת לחמישה פרקים אחרונים. אני לא מבין הכוונה לחמישה האחרונים בעונה או לחמישה אחרונים שלה בכלל בסדרה??? בכל מקרה אני שמח שהיא חוזרת. כל הפרקים איתה היו ממש יפים. טוב שהיא הופיעה בעונה הרביעית כי גם ככה העונה לא היתה משהו... פיית´ מזכירה לי את ה"קליסטו" של זינה...ואני יודע שנמאס לכם לעשות השוואות בין זינה לבאפי (למרות שאני לא משווה) אבל בכלליות גם לפיית´ וגם לקליסטו יש כוחות די שוות לגיבורות הראשיות ובגלל זה הן מהוות אתגר. מישהו זוכר מה היה הפרק האחרון שבו פיי´ת הופיעה ומה קרה איתה בסוף?

idan3k

New member
נראה לי חמשת הפרקים האחרונים בעונה

(השביעית כמובן)

Woogyman

New member
פיית´ כרגע בכלא ../images/Emo110.gif

היא הופיעה באנג´ל, בסוף העונה הראשונה, הסגירה את עצמה ונכנסה לכלא. וספויילרון לתחילת העונה השלישית של אנג´ל - רואים אותה שוב שם. אנג´ל מבקר אותה בכלא ורואים שהיא בסדר שם, חזרה להיות טובה והכל טוב ויפה. זה קטע קצר מאוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בתחילת עונה 2 של אנג´ל

אז זה כבר לא ספוילר (זה שודר בסטאר, ואפילו די מזמן...)

Woogyman

New member
כן? ../images/Emo110.gif

משום מה הייתי בטוח שזה בתחילת השלישית. בכל אופן, זאת הפעם האחרונה שראו אותה.

למעלה