האם עשיתי נכון ?

נכון, את צודקת

הוא אשם כי הוא כזה וכזה וכזה, לא מדבר, לא מסביר, לא נותן כיוון, עושה ממך פורפרה... אבל מי בשורה התחתונה סובלת? את! הדרך היחידה שלך להפסיק לסבול ממנו ואותו היא לצמוח - לפתח את נפשך/אישיותך/תודעתך או איך שתרצי לקרוא לזה וללמוד איך לא לסבול יותר. אז את יכולה להתרעם על כל מי שאומר לך שאת מתנהגת כמו תיכוניסטית מאוהבת ולא כמו אשה מבוגרת, וכדי לפתור את הבעיה שלך את צריכה להתבגר, אבל זה לא יגרום לך לסבול פחות.

גל1 האחת

New member
טוב ../images/Emo70.gif תודה לפחות הבנת אותי

רק שהמילה 'להתבגר' לא כל כך מתאימה לי כי אני כן אדם בוגר והוא זה שמשחק ומתנהג כמו ילד למרות גילו (40 כמעט) וכל הבלאגן הזה גורם לי להגיע למצבים שלא הכרתי בעבר אצלי ולא היו קיימים מעולם .. אולי להתגבר - זו המילה

אולי את תופסת את עצמך כבוגרת

אבל מתנהגת כמו תיכוניסטית מאוהבת ומאוד לא בוגרת. הוא משחק ומתנהג כמו ילד רק כי יש לו שותפה שמוכנה לשחק לפי כללי המשחק הללו. מה זה אומר על השותפה? תעני בעצמך.

גל1 האחת

New member
מודה ומתוודה

אכן היתה לו שותפה שמוכנה היתה לשחק לפי כללי המשחק שלו ..........מה זה אומר עלי ? אני יגיד לך מה זה אומר שבהתחלה נכנסתי למשחק כי זה מה שרציתי לשחק ולא יותר מזה - אחר כך נפלתי ברשת כצפוי וכראוי וזה מה שמגיע לי אני יודעת להאשים אותו במה שצריך אבל גם לי יש במה להאשים את עצמי

pasa24

New member
לא אמרתי שאת מפגרת

אני אומר שאחרי 3 שנים של הכרות את לא מבינה מה קורה כאן! את בבעית התפחות נפשית(רגשית מה שנוח לך). ואת זו שכל פעם שהוא רוצה את רצה בחזרה לחיקו, ולא הוא שמחזיר אותך. אז בבקשה לא לפגוע באינטילגנציה שלי. ובעצם כל מה שעברת איתו (עלפי דבריך)לא עברת כלום משום שאת בנקודת ה0. אז אולי באמת ובתמים תתנתקי מבלי לספר סיפורים, והסברים, שכולם אבל כולם עברו ויעברו בחייהם. דרך צלחה וראיה נכונה יותר של הדברים.

גל1 האחת

New member
טוב אז באמת ההתפתחות שלך מכל הבחינות שואפת

לנקודת ה - 0 כי אם אתה חושב שאני זאת ש'רצה לחיקו' ו 'לא הוא זה שמחזיר אותי' אתה חי בסרט וואתה ממש לא מבין כלום מצטערת להגיד לך אבל אתה אומר דברים בלי לחשוב ורק כדי לומר משהו אז כדאי שתנוח שלא תתעייף

pasa24

New member
גל1

את באמת ובתמים מאמינה למה שאת רושמת לי ? כל פעם שהוא רוצה את נשאבת אליו בחזרה. מה יותר פשוט מלהבין. במידה ולא, ולא, ולא תרצי לשוב לחיקו לא תשובי. מה יותר פשוט מלהבין. וברור שאת חוזרת לחיקו, את זו שרשמת בפוסט לא אני רשמתי זאת. הערה:כל פעם שנוגעים בפצע פתוח מגיבים כפי שאת מגיבה. הפצע אצלך אני החלמתי.

גל1 האחת

New member
טוב חפרת אין בעיה

אני שואבת אני נשאבת אני חוזרת ואני רצה אליו ואני פצועה והפצע אצלי ואת החלמת

pasa24

New member
לפני שאת מיעצת לאחרים תפתרי את

הבעיה אצלך בבית.

גל1 האחת

New member
צא / צאי לי מהוריד טוב ומהעורק הראשי

ואל תגיב לפוסטים שלי כאילו לא ראית אותם בכלל

pasa24

New member
לתתיחס אלי מדוע? תתיחסי אל עצמך.

את אוהב שמלטפים אותך!-ליטופים בשפע יש בפינת החי.

גל1 האחת

New member
לפינת ליטוף אתה יכול ללכת חופשי כמה שבא לך

זה יעזור לך באמת ................. ואולי לא

נומלה

New member
את זו שמאפשרת את ההתנהגות שלו

את רוצה להפרד? דיברתם? סיכמתם? תחסמי אותו בנייד שלך. רוצה לבוא לא רוצה לבוא את לא רוצה לדעת מזה. את יודעת ששיש לך בעיה אם הוא מתקשר. תדאגי לכך שההתקשרות לא תתאפשר. בקיצור קחי אחריות על חייך. אל תחכי לו.

גל1 האחת

New member
אוקיי זאת אפשרות ראויה - הצעה טובה

הייתי אומרת שזה רעיון מצוין ולומר את האמת ? לא חשבתי על זה תודה

seeyou

New member
יש הביטוי:"אני לא עצבני "הם" מעצבנים אותי"

אז הוא "אשם" שאת חוזרת לקשר לא מתאים? הוא מהפנט אותך? או מסמם אותך? את בחורה מאוד אסרטיבית אך לצערי עם אנשים הלא נכונים. כולנו בונים "תדמית" בכול מערכת יחסים. איתו בנית תדמית של בובה-מריונטה ללא רצונות משלה(". אני עדין אוהבת אותו למרות הכל ואני לא יכולה להתנתק רגשית -אם ככה על מה יש להתלונן?) ייתכן שמערכת יחסים מסוג אחר לא תתאים לך. יוסי

גל1 האחת

New member
מה זאת אומרת ?

מערכת יחסים מסוג אחר לא תתאים לי ? מי אמר שאני לא יכולה להתנתק ממנו ? טוב אולי יש לך בקריאה או בהבנה אמרתי שיש עדין רגשות וזה נורמלי וזה קשה לנתק קשר ובכל מערכת יחסים זה ככה אז מה לא מובן פה שהחלטתם לצאת עלי ? טוב לא משנה אין לי כבר מה להגיד תגידו מה שבא לכם

אם תרצי לקבל

המקום הזה יכול להעניק לך אחלה טיפול פסיכולוגי, אנחנו לא מכירים אותך, מה שאנחנו עושים פה זה להציב מול פנייך מראה, לא שינינו בכלום את המציאות שתארת, נתנו אמון מלא בתאורים שלך ושיקפנו לך את דברייך מזוית חדשה. אם את מתרגזת ומתעצבנת עלינו אז כנראה שה"טיפול" מצליח. אין מצב שהיית מתרגזת אם מה שהיו כותבים לך פה לא היה נכון לגבייך לפחות במידה מסויימת, אבל, מה לעשות, לפעמים לא נעים לשמוע על עצמנו ביקורת (כמו שאנחנו לא כל כך לוקחים אחריות, או לא כל כך מתנהגים בבגרות, או לא חכמים כמו שחשבנו את עצמנו...) . את יכולה לכבות אותנו ולהמשיך בחייך או להחליט אם חשוב לך לשנות משהו בהתנהגויות שלך ולהפוך למישהי שכן לוקחת אחריות על חייה, כן נוהגת בבגרות ובתבונה ולא מאשימה אחרים בדברים רעים שקורים לה. אני רק רוצה להגיד לך שאם תבחרי לכבות אותנו ולהתעלם תמצאי את עצמך עוד הרבה ב"זוגיות במשבר".

גל1 האחת

New member
תקשיבי מתוקה

אני לא מתרגזת ולא מתעצבנת ודווקא כן אוהבת את התגובות שלך ......

למעלה