האם עשיתי טעות ?***

shuala

New member
האם עשיתי טעות ?***

כחלק מהפקת לקחים שאני מנסה לעשות ממועד אוקטובר, חשבתי על כמה דברים שאולי תרמו לציון הנוכחי שלי (642) 1. לא השתמשתי בסטופר- לראות את הזמן רץ (כולל מאיות השניה) ממש הלחיץ אותי!! 2. לא תרגלתי טקסטים בהבנת הנקרא בעברית(נראה לי מיותר כי ממילא זה לא יהיה הטקסט הזה אז מה זה משנה? איך אפשר לשפר בכלל?) 3. תרגלתי מעט גרפים- סמכתי על עצמי במבחן להפעיל קומן סנס 4. לא נגעתי באנגלית (אבל הוצאתי פטור, זה הצד החזק) מה דעתכם? האם כדאי להשקיע בנושאים האלה למועד הבא או להתרכז בכמותי שהוא עקב האכילס שלי? תודה שועלה

nate2000

New member
הצעות

חשוב מאוד!!!! לתרגל גרפים, קטעי קריאה ואנגלית ולא משנה כמה זה מעיק ומשעמם. בוודאי שלא תיתקלי בקטע שתרגלת אבל מה שחשוב לתרגל זה את דרך העבודה כי העקרונות והשאלות דומות בכל קטע וקטע ולא משנה על מה הוא מדבר. מומלץ גם להגיע עם סטופר וכדי שזה ילחיץ פחות תתרגלי איתו בבית כי כל שניה חשובה וככה לא תאבדי את תחושת הזמן.

psychom101

New member
הכי פשוט זה

להסתכל על סיכויי פגיעה אם אתה טועה 1 ל-10 בגרפים או דומה לזה בהבנת הנקרא לא ממש יעזור תרגול אם כמותי זה העקב אז חביבי להרביץ אלגברה וגאומטריה עד שיצא מהץץץ ביחד מדובר ב חצי בחינה לפחות - יחד עם גרפים - זה אחוז נכבד מהפרק בהצלחה

זה תלוי במה נפלת במבחן

אם זה בגלל שהיית בטוחהשיש לך עוד המון זמן ופתאום אמרו שהוא נגמר, אז אולי סטופר יעזור (למרות שלי אישית זה נראה שטויות. עשיתי בלי, רק עם שעון מחוגים בלי אפילו דקות כמו שצריך ולא הפריע לי יותר מדי. מה שחשוב הוא להתאים את השעון שלך לשעון של הבוחן בתחילת הבחינה שלא תתבלבל ותדפק) אם נפלת בהבנת הנקרא, בטח שחשוב לתרגל טקסטים. אולי התוכן שונה, אבל הסגנון של הטקסט ובעקר של השאלות עליו, דומה מאד. חשוב, חשוב, חשוב. אם נפלת בגרפים, תעבדי על זה. חשוב לתרגל הכל, גם משהו בו אתה יחסית בטוח בעצמך. אם לא נפלת בזה, תתרגלי מעט. באנגלית, זה תלוי כמה קיבלת בשביל הפטור. אם זה בול 134, אולי כדאי לך לתרגל, אבל אם זה 145, אין לך למה. פשוט להפעיל קצת קומון סנס (=הגיון בריא) בלימוד. בהצלחה!

shuala

New member
אז ככה:

אין לי מושג אם נפלתי במילולי בהבנת הנקרא- אבל לא נראה לי (אולי שאלה לכאן, שאלה לשם) באנגלית הוצאתי 135 אבל לא למדתי לזה בכלל (ללא אוצר מילים וללא קריאה) המתמטיקה זה מה שהורס אותי לגמרי... אבל אין לי מושג איך ללמוד לזה למדתי כמו מטורפת ורוב הזמן השקעתי על מתמטיקה ובסוף הוצאתי רק 111

PinkyRaSta

New member
נצל"ש, סטופר של שעון מספיק?

אחתשתייםשלושארבעחמששששבעשמונהתשעעשר

nate2000

New member
תלוי עד כמה הראיה טובה....

אני מעדיפה ממליצה לכולם לקחת סטופר עם מספרים ענקיים ככה רואים יותר טוב וקשה להתבלבל

mesoo

New member
אני לא מבינה בשביל מה

משתמשים בסטופר?? זה לא מלחיץ לראות את הזמן רץ????!!!! מה רע בשעון נורמלי??

שעון נורמלי זה אחלה

צריך רק לזכור לתאם אותו עם השעון של הבוחן בתחילת הבחינה. אני לא הצטרכתי יותר מזה בבחינה עצמה.

למעלה