האם עשיתי טעות????

חוגי1

New member
האם עשיתי טעות????

הזמנתי היום שתי לילות בקיבוץ יראון ב20 לדצמבר. יש להם שם אגם חי מקסים וגם הזמנו זוג נוסף ( הקטנים בגילאי שנה וחצי עד שנתיים ). כשהוצאתי תילדה מהגן אמרה הגננת שבסוף נתקע בחדר בקיבוץ עם גשם ולא נוכל לעשות כלום ושכבר עדיף מלון שבו אפשר לצאת מהחדר. נראה לכם שיש מצב ליומיים גשומים שיהרסו תטיול????? האמת היא שזו חתיחת נסיעה בשבילנו ובחרנו במקום בגלל שהוא נראה מתאים לילדים אבל עכשיו...אני לא בטוחה שזה חכם לנסוע עם תינוקות לצפון בחורףףףףףףףף???!!!

זדשב

New member
הסיכוי לגשם באמצע דצמבר הוא גבוה בכל הארץ

לנבא מה יהיה מצב הגשמים בתאריך הזה קצת קשה , לא ?
מה שבטוח, גם ללא גשמים יהיה שם קר יותר מאשר באזור החוף.

זדשב

New member
אתה אמרת....../images/Emo8.gif

מה שכן, לא הייתי מזמינה מעכשיו מקום לדצמבר. אני מניחה שזו לא העונה הבוערת אצלם (ולא רק אצלם)כך שאפשר גם בהתראה של שבוע או פחות להזמין מקום ואז גם קל יותר לכוון לימים עם מזג אויר נוח.

כמה גשם יהיה כבר ?

יש הפוגות, אין גשם רציף וגם ערב גשום של סרטים ופופקורן עם המשפחה (אני אוהבת להתכרבל עם הבנות במיטה) זה תמיד דבר נפלא. עדיין יהיה הרבה יותר זול ממלון, עדיין תהיו כולם ביחד, תסתכלי על חצי הכוס המלאה, הגשם לא יורד כל הזמן, יש בקרים יפים ללא גשם גם באוגוסט. את תהני למרות הכל. ותעדכני אותנו (אחרי). קרן

חוגי1

New member
ההחלטה נפלה

מבטלת בנתיים גם בגלל הגשם וגם בגלל ההתקטננות ודרישת התשלום עבור הקטנה שלי שתהיה בת שנתיים ושבוע כשעד שנתיים לא משלמים. תודה על העזרה בקבלת ההחלטות חה,חה,חה

למעלה