האם עשו פה כישופים?

Juli11

New member
האם עשו פה כישופים?

זאת paparoach שיניתי כינוי. רציתי לדעת אם מישהוא פה ניסה לעשות כישוף אמיתי שהצליח לו, ואיך אנשים שמתעסקים בכישופים או בעולם המיסטיקה קשורים לעולם הבאה?

IBP1

New member
אויש זה טוב ....חחחחח......

מה הקשר לעולם הבא ? יש הסבר לדברייך ?

Juli11

New member
ל IBP1

מה ההבדל בין אדם רגיל שמת ולא עסק במיסטיקה לבין אדם שעסק במיסטיקה? האם קיים הבדל כלשהוא?

גל סופר

New member
למה שיהיה הבדל?

מה שונה בין אדם שעוסק במיסטיקה ולבין אדם שלא עוסק חוץ מאשר "ראיית הנסתר" או "מודעות עצמית" חזקה יותר?

לדעתי

קודם כל צריך להבין מה זה כישוף. כישוף הוא מצב שבו העוסק בו נמצא במודעות על. הוא מחושב מתוכנן יודע את צעדיו ואת מה שהוא מבקש. על מנת להגיע לרמות כאלה יש צורך במודעות רבה, אם לא תודעה גבוהה. בסופו של דבר אדם שעבר חניכה והכשרה על מנת להגיע לרמות גבוהות כאלה הופך להיות לנשמת על. בוראה של הנשמה הזו ניזון מהמודעות שצברה בחייה וכך מתגדל ומתקדש שמי רבה. כשפ = כאש עף = שרף = מלאך = מלא לך = ממלא משאלות כל אדם הוא סוג של מכשף או מג. וככל שנבין את זה כך ייטב לכולם. כולנו הופכים בסופו של דבר למלאכים, אלא שיש מלאכים ויש מלאכים. אני עם השרת

IBP1

New member
סוף כל סוף עוד עמית למקצוע עם הבנה.

שמח לדעת שיש כאן אדם כמוך . נעים להכיר.

motif

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני מאמין כי כל אחד ואחד עוסקים בכישוף, להכין קפה בבוקר זה סוג של כישוף, לקום בבוקר ולהחליט כי היום הולך להיות יום נהדר ולא משנה מה יהיה במהלך היום זה גם סוג של כישוף, ההבדל היחיד בן בני האדם הוא שחלק מודעים למה שהם עושים וחלק לא מודעים לכך. ובקשר לעולם הבא- נו יש כאלה שיקח להם יותר זמן מן האחרים על מנת להשלים עם עצמם ולהגיע לתובנות הנכונות עבורם, אבל אין לזה קשר עם עוסקים בכישוף מודע או לא. יום טוב לכולם והמשך שבוע נהדר מוטי

יש פורום "מאגיה וכישוף"

פה בתפוז. הם יותר ממוקדים על זה מאיתנו. וכישוף זה מפתה לפעמים, אבל מעדיף לא להתעסק בזה, כי אם אתה לא יודע מה אתה עושה, אתה עלול לשלם על זה מחיר גבוה. גם לא הייתי בוחר בזה בתור דרך חיים. מלבד זאת, כישוף, במובן הקלסי שלו, הוא לא הדרך היחידה לשנות מציאות.

למעלה