האם ערבות שהיא

im mitzi

New member
ומה נראה לך שהם יתנו?

נתחיל בזה שכיסיתי את האפשרות הזאת בסעיף 2.
אבל מערבים מבקשים ערבות, וזה עדיין אחת מ3 האפשרויות שנתתי.

yotzimmeabait1

New member
את חתימתם על החוזה

זו אפשרות קיימת.למה התוקפנות? (כבר פעם שניה...)

im mitzi

New member
שכרת פעם דירה?

ראית חוזה שכירות אי פעם בחייך?
&nbsp
ערבים לא מעניינים את בעל הדירה רק בשביל חתימה על חוזה, ערבים מביאים בשביל לתת ערבות כפי שכבר ציינתי.
&nbsp

yotzimmeabait1

New member
כנראה שחברי וגם רשת האינטרנט

משקרים.

"החתמת ערבים
הדרגה הנמוכה ביותר של ביטחון (שטובה לשוכר ופחות טובה למשכיר) היא החתמה של ערבים. המשמעות היא שעוד אנשים, מלבד משוכר הדירה, ערבים לחוזה השכירות וניתן לפנות אליהם כאשר החוזה מופר. הבעיה בערבות מסוג זה היא שלעתים אין ברצונו, או באפשרותו, של המשכיר לרוץ ברחבי הארץ אחר הערבים שחתומים על החוזה, ולהכריח אותם לשלם. לכן, רבים נוטים לצרף לחתימת הערבים גם סוג של ערובה נוספת."

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3014626,00.html

yotzimmeabait1

New member
וגם הפעם התוקפנות לא במקום

היא לא במקום כאשר בן שיחך טועה, אבל ודאי שהיא לא במקום כאשר את טועה... וזה לא נעים בכל מקרה.

im mitzi

New member
עד כה לא מצאתי את דבריי כתוקפנות

אם לקחת זאת ככה זה העניין שלך.
לא מכירה את החברים שלך, אבל שכרתי כמה וכמה דירות בחיי, וכן אני גם בעלת דירה.
החתמת ערבים באה ביחד עם ערבות מצידם, אחרת אין בזה טעם.
ואגב גם המקור שהעקת אומר זאת.

yotzimmeabait1

New member
אני חושב שאם לקחתי את זה ככה

כנראה שהיתה לזה סיבה כלשהי, והמינימום שנהוג כאשר קורה מצב כזה הוא לומר, מתנצלת אם פגעתי, לא היתה כוונה ולא
לומר שהבעיה של הצד השני...

אני מכיר את החברים והמשפחה שלי וחלקם שכרו על בסיס ערבים, אבל לא לשם כך התכנסנו/הגעתי לכאן, אז נניח לעניין הזה
לא הוא מה שחשוב.

im mitzi

New member
פחחח

אני חושבת שזה לא תפקידך לחנך אותך
אבל בו אני אתן לך טיפ, כשאתה נכנס לפורום ציבורי ושואל אנשים שאתה לא מכיר אתה עלול לקבל גם תגובות שאתה לא מצפה להן.
&nbsp
ובנימה אופטימית זו, אם חברים שלך כבר נתנו לך תשובות והם לטענתך יודעים טוב יותר
אז למה אתה ממשיך לשאול אותנו?!

yotzimmeabait1

New member

yotzimmeabait1

New member
תשובה רצינית:

בהחלט יתכנו תשובות שלא צפיתי, אחרת לא היה כל טעם לשאול. עם זאת, הציפייה ליחס מכובד ומכבד (ראי: "פחח", התייחסות מזלזלת, פרשנות שגויה ותיקוני דברים בצורה בלתי נעימה) עדיין נמצאת בכל תקשורת אנושית מציאותית או וירטואלית, וכאשר לא כך היא אני מוצא לנכון להצביע על זאת.

לגבי התשובות לשאלות: לחברי פרספקטיבה מסויימת מהניסיון שלהם, כאשר שואלים עוד אנשים מקבלים פרספקטיבה נוספת על ניסיון נוסף ומידע נוסף. תשובה כגון "אני אישית מעולם לא נתקלתי במה שאתה מספר עליו, אולי גם זה נכון" היא הגיונית, עם זאת תשובה כגון "שכרת פעם דירה? ראית אי פעם חוזה? כי אני כן ואתה לא", היא מעט משונה בלשון המעטה.

אני מניח שבשלב זה תגיע תגובה נוספת מעליבה ומזלזלת ממך, אז מצפה בקוצר רוח.

גם אם כן, מזומן ביד זה לא. גם אנחנו נתנו כסף "מזומן"

הפקדנו לבעל הדירה סכום לפי מה שזכור לי של 3 חודשי שכירות לפני שנכנסנו
הסכום הופקד לחשבון מיועד עם חתימת עורך דין או חתימת הבנק (בעל הדירה טיפל בזה ותנן לנו לחתום על הניירת)
בקיצור, כן זה קיים. כן, כסף מזומן אבל לא - ממש לא - לבעל הדירה ככה במעטפה ביד
&nbsp
אם את רוצה אני אחפור בניירת של השכירות מחר בבוקר לבדוק לך מי חתם ואיפה זה מופקד (זה כתוב לנו בחוזה)

למעלה