האם עניי מטעות אותי?!?

ERerERotem

New member
אז ככה...

תמונות של ג´ולי וג´ורג´י ביחד לא מצאתי... (יתוקן בקרוב.. בושה וחרפה... *נותנת לעצמי 3 מכות על כף היד) אבל אכן ישנה תמונה של ג´ולי היפייפיה לבדה...
בכל מקרה... נתראה מחר... לוב יוווווווווווווווווווווו !!!!! יותר מכל דבר אחר...
(אני נותנת מחמאות אלו מתוך כוונה ומתוך חשש לחיי....) מי ייתן והדבקות והרגישות הטנלובלית תעלם מעולמינו לצמיתות!!!!! נשיקות נשיקות... רותם.

Michal BJ WL

New member
בושה וחרפה!

אפילו לי יש תמונות של ג´ול ודאגי ביחד!!! ואני הרי מעריה של הכי גאים ולא של אי.אר!!! סתם סתם...
ועוד דבר.... רחצנו את מאיה אתמול ויש לה ריח של שמפו.... מתוקה שלי... היא מתגעגעת אליך את יודעת... היא אומרת לי כל יום "למה רותם לא באה???" למה רותם לא באה??? היא נטשה אותי??? היחידה שמתייחסת אלי???" אה ועוד משהו את מסכימה שאני אשים תמונה שלי ושלך ממתי שהשתגעו? חחחחחח!!!

ERerERotem

New member
אז המצב הוא כזה....

המנהלת פה (היי גל!!) קצת קצת על קוצים.... כפי ששמת לב הפורום הנחמד מאוד הזה די מפוצץ בתמונות.... ו.... המנהלת שלנו לא *כ"כ* אוהבת את זה... ואני גם לא כ"כ רוצה שאנשים יראו אותי. ויזדעזעו. משהו כזה...
- מה זה?!?!
- מה זה... ???
- או מיי גוד!
- אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא... אז.... עדיף שלא! אה... ותמסרי למאיה שמחר היא תקבל ממני טיול ארוך ארווווווווווווווך בפארק.... לשחרר זנבות!!!!
לוב יא!

Michal BJ WL

New member
טוב....

דווקא רציתי לשים את "בשידוק חוקר" או את "צעקה" או הכי מצחיק "רגל" חחחחחחחחחחח!!!!!! אולי תביאי אלי את המצלמה???? רק למחר???? פלייייייייז!!!! יהיו מזה צחוקים!
וגם התמונות לא יצאו מטושטשות...
פלייייייייייייייייייייייייייייייז!!!

~*~gaL

New member
זה לא זה... (היי רותם ../images/Emo8.gif)

מותר, אבל.... זה לא יותר מידי... קצת?

ERerERotem

New member
עוד....

זה טפט.... אבל אני רואה את השוני בין הסדרה לכאן למשל... בסידרה מבליטים לה את הפרצוף בצורה לא מחמיאה במיוחד.... כאן הפנים שלה מובלטים בצורה יפה.... היא נראית יפה כזאת.... צנועה... רגועה... כנראה זה מה שלא רצו להבליט בסידרה בגלל שזאת סידרה דרמתית. מה דעתכם על לשים תמונות שלה מסדרות אחרות.... (שחקנית אורחת אפשר גם..) ולהשוות?!? מישהו צריך להחיות את הפורום !!

appy

New member
על מה אתם מדברים?

אני היחיד פה שחושב שהיא יותר יפה ב ER מאשר בתמונות/סדרות/סרטים אחרים? באי אר רואים אותה עם כמה שפחות שינויים. האיפור הוא לא כדי ליפות, הוא רק בשביל המצלמה, וככה היא הכי יפה! היא לא צריכה תוספות מיותרות. אני חושב שבאי אר היא אפילו יותר יפה מאשר בעיקר החדשות או בשקרן שקרן, אפילו ששם היא יותר צעירה... אתם יודעים מה אומרים על יין טוב...
לדעתי הפוטנציאל ממומש בהחלט! מי איתי?!?

מיכל ק

New member
אני חושבת שהיא תמיד יפה

אני אוהבת אותה יותר בעיקר החדשות אבל אני לא אובייקטיבית בקשר לכל מה שקשור לעיקר החדשות
אבל אני מסכימה שיהא מאוד יפה באי אר ושזה מאוד טבעי יפה איך שהיא נראת שם

מיכל ק

New member
אני עשיתי שרשור שלה

אבל אנשים התלוננו שאני מדברת עליה יותר מידי אין לי בעיה להכין שירשור נוסף אחרי שאני אסיים את הפרק הראשון

ERerERotem

New member
אז קדימה לעבודה !!

ואי אפשר לדבר עליה *יותר מדי* .... כי לאבי לא נותנים מספיק קרדיט. לדעתי. בכל מקרה.... הנה ציוקר יפה שלה.... בציור לא *ממש* דומה.... לדעתי. אבל הוא יפה!!!!

ERerERotem

New member
טוב ת´אמת..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

צלוליטיס?!? לא אהבתי! זה נראה מגעיל...
מישו´ כאן זקוק לקצת כפיפות בטן... ומהר !! היא נראית ככה עכשיו... מה יהיה בחנוכה ?!?!?!?
לא יזיק לה להשטיח קצת את הבטנונת הזאת.... למרות ש.... אני יודעת מה זה כש"המתוקים קוראים לך" ....

המממ

New member
למה לא מבליטים את הגוף?

אולי בגלל שהיא שחקנית מספיק טובה בשביל שלא יצטרכו להשתמש בגוף שלה?! צאו מזה, לא צריך שלכל אישה יהיה מחשוף נדיב וחצאית קצרצרה. למה צריכים להבליט את גופה בסדרה?! יומטוב ושקט שיהיה לנו!

המממ

New member
אה וגם...

מה אכפת לך שהבטן שלה לא שטוחה? זה מדד ליופי, לאישיות, לכשרון משחק? הגיע הזמן שיהיו בטלויזיה קצת נשים עם פרופורציות אמיתיות! שטוח זה לאו דוקא בריא (!) ולאו דוקא יפה. אמרו שהמידות של השחקניות בהוליווד ירדו בשנים האחרונות מ-36 ל-32. תגידו לי אתן, 32 נשמע לכן הגיוני?! הן נותנות דוגמא רעה לבנות שמעריצות אותן, בנות שחולמות להיות כמוהן... הבנות מבינות שבשביל להיות אהודה עלייך להיות רזה. מבנה הגוף, המשקל והגובה לא מרמזים על האישיות ולו במקצת! לא לכולן יש מבנה שטוח, וגם אם הן יעשו את הדיאטה הכי רצחנית בעולם יכול להיות שתשאר להן בטן. זה עדיין נשי, בטח יותר נשי מבנות שאצלהן הבטן שטוחה, אבל לא רק היא... מתי יבינו שבשביל הערכה אמיתית לא צריך להשתמש בגוף?!

מיכל ק

New member
קצת עיקר החדשות מאורה\ליסה

היא שחקנית טובה ומוכשרת וגם יפה מה צריך יותר?

למעלה