האם עליי לדאוג- ?
בת 39 ללא ילדים. נשואה שנתיים .
נקלטתי להריון טבעי - שבוע 16 גרידה עקב מום בעובר.
לפני שנה 2 חוות דעת מ- 2 רופאים שאמרו תרומת ביצית. - FSH גבוהה.
חודש אוגוסט הלכנו לקבל עוד חוות דעת שם נאמר שיש לי סיכוי מהביציות שלי ...
היינו אמורים לבצע החודש טיפול ראשון IVF ללא התערבות הורמנלית בכלל.... אבל לצערי לא התרחש ביוץ החודש . וכמו שהרופא אמר "שחלות רדמות החודש" .....
יש לי נותנים מציוניים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות וכולם ייצאו תקינות ( היסטוסקופיה,צילום רחם, קרשיות יתר, קריופיט.... ) הכל תקין.
רק שלצערי כנראה השחלות עייפות ורדומות. האם כדאי להתחיל טיפולים או ישר לעבור לתרומה?
האם כדאי להתעקש לנסות להרות מהביצית שלי ? האם חודש הבא השחלה יכולה להתעורר ולייצר זקיקים או שהמצב יכול להישאר ככה ? אמרו שחודש הבא ייתנו לי כדורים לעורר קצת האם זה יעזור. ?
מודאגת ומתוסכלת ...
תודה על המענה
בת 39 ללא ילדים. נשואה שנתיים .
נקלטתי להריון טבעי - שבוע 16 גרידה עקב מום בעובר.
לפני שנה 2 חוות דעת מ- 2 רופאים שאמרו תרומת ביצית. - FSH גבוהה.
חודש אוגוסט הלכנו לקבל עוד חוות דעת שם נאמר שיש לי סיכוי מהביציות שלי ...
היינו אמורים לבצע החודש טיפול ראשון IVF ללא התערבות הורמנלית בכלל.... אבל לצערי לא התרחש ביוץ החודש . וכמו שהרופא אמר "שחלות רדמות החודש" .....
יש לי נותנים מציוניים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות וכולם ייצאו תקינות ( היסטוסקופיה,צילום רחם, קרשיות יתר, קריופיט.... ) הכל תקין.
רק שלצערי כנראה השחלות עייפות ורדומות. האם כדאי להתחיל טיפולים או ישר לעבור לתרומה?
האם כדאי להתעקש לנסות להרות מהביצית שלי ? האם חודש הבא השחלה יכולה להתעורר ולייצר זקיקים או שהמצב יכול להישאר ככה ? אמרו שחודש הבא ייתנו לי כדורים לעורר קצת האם זה יעזור. ?
מודאגת ומתוסכלת ...
תודה על המענה