האם נראה לכם,

kedeman

New member
אני לא יודע מה יותר קרוע

משיכה לכיסאות או פדופיליה לכיסאות

דורד

New member
שניהם קרועים

אבל מה יותר גרוע?! נראה לי שהמשיכה עצמה

מיכלצי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

עוף מפה

New member
../images/Emo45.gif

חעחעחעחע מיכל אני לומד על ריאליזם ורומנטיקה! זה כל כך משעמם. אני שונא את קורבה!

מיכלצי

New member
שלום לך אדון קורבהP:

זה לא לבחינה של שנה הבאה? (רומנטיקה) פוסט-אימפרסיוניזם וניאו-קלאסיציזם זה... מהשטן! עהעה. די.

justsilly

New member
היי אבל הבגרות בתולדות כבר הייתה!

בעצם אולי אתם לא עושים עכשיו את החלק הכרונולוגי.. שלום אדון קורבה זה בחלק שמתחלק לנושאים.. מניעים, טכניקות וכאלה.. טוב בכל אופן- בהצלחה!

foofi

New member
אתה יודע, בן אדם הוא יצור עם מחשבה ואופי,

גם לגברים וגם לנשים יש דעות ואפשר לדבר איתם ולהעביר איתם חוויות, לעומת כיסא, אתה יכול לשבת עליו, לדבר אליו, לעשות בו מה שתרצה, אבל הוא לא יעשה כלום חזרה! [לפחות הכיסאות שאני מכירה, חוץ מאלה שעושים מסג'ים וזה] וגם, יש כאלה אנשים, עם "סטיות" שכן נמשכים לזה, אבל זה לא נחשב לנורמה. חוצמיזה שפעם גם הומולסביות לא נחשבו לנורמה. אז יכול להיות שהעולם יפתח לאנשים כאלה, ספק.

דורד

New member
חח... גם יש אנשים מסויימים

(ולצערי גם לי זה קרה... אבל קטנה...) יש אנשים שמפתחים רגשים עמוקים מאוד למישהו או מישהי שלא מחזירים להם אפילו עשירית מהכמות שהם משקיעים בהם... אז מה ההבדל בין זה לכסא?... מספיק שהוא יהיה לי ממש נוח... (כמו הכסא מחשב שלי...)

foofi

New member
טוב אז אתה בקבוצה הקטנה שכתבתי...

אני יודעת, שאני לא אצליח לאהוב כיסא.

Oukami Kun

New member
והיום הומולסביות נחשבת לנורמה?

אגב, בעולם העתיק (רומא יוון וכאלה) לקיסרים היו מאהבים ומאהבות וזה היה מאוד נורמטיבי.

Taina12

New member
הממ יש משהו בדבריך

אולי יקום דור מרדן שיחליט לא לאהוב, אבל אני לא חושבת שהם יתחילו לאהוב חיות וכאלה, לדעתי זו עדיין תיהיה סטייה.

Taina12

New member
פיכס פיכס אבל אף גבר לא ישתווה אליו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה כמו if you go black you don't go back if you go horse you don't go even black!! אוייי ויי. זוועה:):)

foofi

New member
המ טוב.

מה שבטוח שזה יהיה מאוד מוזר. ואני לא רוצה עולם שלם של בנות, זה בטח יהיה נוראי!
בכל מקרה, אני מאמינה שהמשיכה בין בני אדם היא סוג של ציר. אותו מין ___________________________________המין השני. אני מאמינה שכל אדם נמצא איפשהו על הציר, ומאוד מאוד מאוד מעטים נמצאים בקצה אחד של הציר. [רוב הסיכויים שאתם חושבים אחרת,(וכולם יעלו עלי מכות עכשיו,) אבל תפתחו קצת את הראש, זה מאוד הגיוני
] בכל מקרה לשאלתך, בני האדם צריכים אהבה, זה בין הדברים היותר חזקים אצלנו. (מה לעשות) ולכן הם יחפשו אופציות אחרות, (אני מאמינה שזה לא יהיה כיסאות (הממ דור)) וכיוון שרוב הסיכויים שיש איזשהו משיכה, הם על הציר לא?
אז יווצרו זוגות נשים. מה גם, שנשים הרבה יותר פתוחות מגברים ליחסים חד מיניים בד"כ. טוב אז עדיף שאני אשתוק
יום טוב

kedeman

New member
רק עם דבר אחד אני לא מסכים

גם לבנים (ברוב המקרים) אין שום בעיה עם יחסים חד-מיניים של נשים!

למעלה