האם נראה לכם,

מיכלצי

New member
האם נראה לכם,

מבחינה תיאורתית, שבעולם בו יתקיימו רק בנות*, נפתח רגשות משיכה ואהבה כלפי אותו המין? ז"א ברגע שאפשרות גברית תפסיק להיות אופציה, הנורמה החברתית תאפשר זוגות ודרך התרבות שהיא אך ורק נשית, תשתנה גם המשיכה וההעדפה המינית? או שמא נקיים יחסים אך ורק בשל יצר ההישרדות שלנו ונדע שזו האפשרות היחידה שלנו להמשך קיומנו? *[הנחת יסוד שהגזע יכול להמשיך את קיומו ע"י התרבות עם עצמו, ללא כל צורך בגורם גברי]

FlootzicK

New member
בטח.. זה מחייב..

אני משער שזה יהיה סוג של שוק בהתחלה אבל אחרי כמה דורות שייראו שאוכלוסיית העולם בירידה תלולה מתמדת אז יתחילו להבין שיש צורך של רבייה גם אם זה עם אותו סוג מין.. ולהוציא את הקטע שחארי כמה דורות בכלל יישכחו שהיו גברים בעולם והדורות שאחרי בכלל לא יידעו מזה גברים פיזית כי הם אף פעם לא ראו... בחיים שלי לא עניתי על שאלה כל כך הזויה... דווקא אהבתי... חחח

מיכלצי

New member
מעניין אם היה מין שלישי

(עובדות מוציאות את כל הכיף מדברים
)

spraizler

New member
שאלה מוזרה מאיפה הוצאת אותה?

ולא יודע. אם זה יקרה אז נדע. (נקווה שלא)

עוף מפה

New member
אוקי אז ככה:

נניח והלסביות זה דבר גנטי כביכול, אז, לסביות יתרבו ואז יקרה תהליך של אובולציה שבו בנות שהן לא לסביות לא יתרבו ולא יוולדו בנות שהן סטרייטיות כביכול. בעיקרון נראה לי שגם החברה כבר לא תכיר ב"מוזרות" של ההמולסביות ואז זה בעצם יהיה הדבר היחד שמאפשר לך אהבה מבחינה זוגית. ואז זה מין תהליך שנוצר מכפיה. לא יודע נו.

מיכלצי

New member
נכון, אבל לא כפיה חברתית

אלא כזו מחוסר ברירות. לסביות לא כ"כ קשורות לעניין.. ז"א הן מהההתחלה נמשכו לאותו המין. השאלה בעצם הייתה, האם גם אלה שלא לסביות כבייכול, יפתחו אהבה ומשיכה כלפי המין שלהן, כששום גורם גברי לא יהיה בסביבה, ומה שהחברה מגדירה כ"מוזר" ישתנה? המושג "לסבית" יהיה קיים בעולם כזה? [הכל התחיל מויכוח בנוגע להורדת שיער]

דורד

New member
אז בואי אני אחסוך לך את כל הבלאגן

בנות צריכות להיות חלקות... ומי שיש לה בעיות גנטיות והיא שעירה - צריכה להוריד שיער מיותר מכל מקום... בעיקר מהנראים לעין (כמו הפאות שליד האוזן... או המצח <-- שתי אלה זה לסוג השעיר ביותר של הבנות), שפם, גבות לא מסודרות ובית שחי (אם הן נוהגות ללכת בגופיות או כל חולצה אחרת שמשאירה את בית השחי חשוף, כי גם אם הן לא שמות לב, לפעמים הן מתמתחות ו... לא נעים!! טפווווווווייייייייייייי עליי!!! שוביניסט שכמוני

Taina12

New member
זה מאוד תלוי.

אם הרבייה תיהיה דרך מגע ישיר או דרך הפריית מבחנה כלשהי. יכול להיות שעם הזמן כל המין הנשי ימצא במין הנשי כאפשרות לקשר זוגי ולא אפלטוני, בגלל הצורך הטבעי של האדם לאהבה. זו באמת סוגיה מעניינת, אפשר להסתכל עליה ממספר דרכים. יכול להיות שפשוט נתיידד בלבד, ויכול להיות שנפתח קשרים רגשיים מתוך אותו צורך. מבחינה הגיונית, כמו שנאמר, לא טוב היות האדם לבד[ה]ו. השאלה הנשאלת מפה היא האם הנשים יחפשו אהבה במין הקיים או שאהבה פשוט לא תתקיים [להוציא לסביות]. לדעתי, לפי התפתחות העולם עד כה, אם ישארו רק נשים, וחלקן יהיו אפלטוניות כלפי נשים אחרות, בעוד שגם יהיו לסביות, הדור הבא, או הדור שאחריו, ילמד מהלסביות. זה אם להתבסס על העולם כמו שהוא היום. אוףףף לא יודעת כל פעם אני באה להגיד משהו אחד ואז בינתים בראש אני מפרשת את זה להפוך. זו באמת סיטואציה מעניינת ורק אם תקרה נוכל לראות מה יוליד יום. [יו איך דיברתי פה בשפה יפה:) אהבתי:)]

דורד

New member
לרגע חשבתי שאת תמיד מדברת ככה

ואז חשבתי שאת חכמה... עד המשפט שדפקת כ- נ.ב. בסוף... בכל מקרה, יש לי משהו להוסיף למה שאת אמרת: כשדיברת על כך שבדורות הבאים ילמדו מהלסביות, יש לי להוסיף... שזה נכון, עד שיתפתח דור צעיר ומרדן... אז זה יהיה מטורף לחלוטין... בערך אותו אחוז מהאוכלוסיה שבעולנו הם הומואים ולסביות (ואני מכליל בתוכם גם "דו" ו"טרנאס") בעולם שמורכב נשים יהיה בעצם נשים שאוהבות את עצמן - נרקיסיסטיות (או איך שלא כותבים את זה...) וחוץ מזה בנות אולי יפתחו קשר רגשי או משיכה מינית לבעלי חיים או לחפצים... (ולא התכוונתי דווקא ל"מכשירי עינוג" רוטטים או לא... ממש לחפצים דוממים)...

דורד

New member
***רק להבהיר משהו מבחינה תחבירית***

בפסקה החמישית... המילה "יהיה" מתייחסת ל"אחוז מהאוכלוסיה" "בערך אותו אחוז מהאוכלוסיה...................... יהיה.........................."

מיכלצי

New member
בדיוק מאותה סיבה שיש הטרוסקסואליים?

(תחשוב על זה גם אתה). אני לא רואה את עצמי מפתחת משיכה לכסאות..חחח

דורד

New member
את לפחות רואה את עצמך בעולם שכולו נשים

אני לא... את יודעת... אני לא אישה אחרי הכול

spraizler

New member
ואם הם נראים ממש טוב?

כאלה עם עץ שחור בוהק וחורים באמצע? רעררר

דורד

New member
או הקטנים האלה

גררר... כמו שיש לאחייניות שלי.. מאיקאה... קטנים כאלה מפלסטיק מחוספסים בצבע כתום (כמו גזר) רררר.... והרגליים שלהם אלכסוניות....... אחחחחחחחחחחחח... IKEA רררעעעעעררררררררררררר

למעלה