האם ניתן לתקן

האם ניתן לתקן

אני נשואה 9 שנים לבעל שאוהב אותי מאוד + ילדים. אני אוהבת אותו פחות, היו תקופות שאהבתי אותו יותר ממנו אבל כבר שנתיים שזה כך (שאני אוהבת אותו פחות), המשיכה שלי אליו ירדה כתוצאה מסיבות שונות שחלקן קשורות בזוגיות שלנו שידעה הרבה מהמורות, וחלקן נעוצות בבעיות במין שהן כידוע תוצאה ישירה של הבעיות בזוגיות (אצלנו זה ממש הביצה והתרנגולת). יש התנהגויות שלו שגורמות לי לריחוק ממנו, כמו שהוא עצבני כל הזמן, צועק עלי וכד'. התחלנו טיפול ואז הוחלט שכל אחד מאיתנו יטופל באופן נפרד. אני מטופלת כבר תקופה ארוכה והוא התחיל לא מזמן. מה שקורה שבמהלך השנתיים בו יחסנו התדרדרו, בגדתי בו.זה התחיל מהתמכרות לצ'טים. היה לי רומן של כמה חודשים עם אישה כולל יחסים מלאים והיה לי רומן עם גבר כולל יחסים לא מלאים אבל בהחלט מיניים. בעלי יודע מהאישה אבל לא מהגבר ויודע שאני מכורה לצ'טים. רק במהלך היומיים האחרונים נתתי את הטלפון שלי ל-3 גברים שונים. אתמול נשברתי וסיפרתי לו שאני לא נמשכת אליו כמו פעם ושאני מכורה לצ'טים וכדאי שנפרק את החבילה. יש לציין שהנושא עולה כל הזמן משני הצדדים, כי גם לו נמאס לחיות עם מישהי כמוני שלא בטוח לו איתה, אבל בפועל אנחנו לא מצליחים להפרד. המטפלת אמרה שיש לנו משהו שגורם לנו להשאר ביחד וזוג אחר כבר מזמן היה נפרד. בבוקר התחרטתי ופיתיתי אותו לשכב והחלטנו שאנחנו מתחילים דף חדש. אני הבטחתי שאני מפסיקה עם הצ'טים לחלוטין והוא הבטיח שהוא ישתדל עם ההתנהגויות שגורמות לי לריחוק ממנו. אנחנו אף פעם לא רצינו להפרד באמת, רק שיש לנו המון בעיות. האם יש לנו סיכוי לתקן?

אושר135

New member
ככה נראה לי

אני נמצא באותו מצב כמו שלך רק הפוך שאשתי אוהבת אותי רק אני פחות אוהב אותה וגם זה ממכלול של הרבה סיבות ותמיד רציתי לדבר עם מישהי על זה שנמצאת באותו מצב כמו שלי אמנם אני יותר צעיר ממךמצד אחד אני רוצה להמשיך לחיות ביחד בגלל הילדים אך מצד שני אני מרגיש שאני מבזבז את הזמן ואני חי בלי אהבה {מצידי}אמנם עוד לא יצא לי לבגוד באופן רשמי אך גם אני לא יודע מה לעשות אשמח גם אני לשמוע תגובות

מריוס זכריה

Member
מנהל
איפה שיש רצון, יש סיכוי

אתם דוגמה מצוינת לכלל (הסטטיסטי) שכשיש בעיה זוגית לא טוב ללכת לטיפולים נפרדים, כי זה נוטה להרחיק. אני חושב שזה מה שקרה לך. מעבר לזה, אני גם חושב שהיה לך צורך לבדוק את עצמך, את העולם, לבעצם, לבחור מחדש - איתו או עם בלעדיו, איתו או עם מישהו אחר, או לבד, או עם הרבה פרטנרים, עם גברים או נשים, וכולי. ברגע שעשית סיבוב בדיקה יש לך יותר ידע ואת יכולה להחליט. לכן יש גם סיכוי להצלחה. אני חוזר על כך שיש בעיה שאתם מטופלים בנפרד. לכל הפחות, תעלו שניכם את העניין הזה עם המטפלים שלכם, ואולי תצליחו לפחות אחת לכמה זמן להפגש יחד אצל אחד מהם. בהצלחה...

פיתויים

את אוהבת ריגושים ויתרה מכך את זקוקה להם.אל תחפשי אצלו את הפסול ואת המניע לבגידותייך כי את מעולפת על האסור. האסור המתוק. את אותם ריגושים ניתן להשיג גם בזוגיות (ראי ערך סקס) אבל נראה על פניו שעלייך לצאת לתהליך לא קל. הפיתויים במרחק נגיעה...תוכלי לעמוד בזה?...את הכול ניתן להשיב לאחור..אך זיכרי - התמכרות לבגידות זוהי "מחלה" קשה..תשאלי את עצמך - למה את רוצה להישאר במערכת יחסים? לא למה לא רציתם להיפרד אף פעם? תבררי מה יש לכם במשותף ומה חסר? אם החלטתם ללכת על נסיון שיקום, עליכם יהיה לחשוף את ציפיותכם בזוגיות לשקף רצונות ולנסות בכל דרך לחזור לזוגיות בריאה. השתדלות תביא עימה התנסויות ותובנות חדשות..בהצלחה.

g u y 4 u

New member
בודאי שיש סיכוי!!!

כל מה שצריך זה לרצות. כל מה שצריך זה להמעיט את הביקורת, לא רק כלפי חוץ, אלא אפילו בינך לבין עצמך, בראש. זה יאפשר לך להתנהל במעט פחות ביקורתיות, להיות מתוסכלת פחות, מתפשרת יותר... (אני למשל, אוסר על עצמי לחשוב מחשבות רעות על זוגתי, עוצר כעס, לא מקלל או מזלזל בה ביני לבין עצמי במחשבותי). ברגע שאת מאפשרת לעצמך לכעוס עליו, זה משליך על ההתנהגות שלך איתו. אין סיבה שלא תצליחו אם שניכן מעוניינים ביחד הזה. שוב, כל מה שצריך הוא לרצות.

seeyou

New member
לא ברור מה את רוצה לתקן-../images/Emo12.gif

את רוצה רגושים מגברים אחרים? אפשר להבין התמכרות לצ'טים ולזיונים("אהבה"?) לא מאפשרים נשואים "רגילים". הרבה נשים "בוגדות" אך עושות את זה בצורה דיפלומטית
ולא הפגנתית כפי שאת עושה. מה שמתאים לך זה נשואים פתוחים אם הוא לא בנוי לזה הוא יהיה סתם בעל מסכן
יוסי

czar

New member
לא

לא חשוב אם תהיו יחד או לא, אבל אתם בבניין הרוס ולתקן יסודות זה על סף הבלתי אפשרי לראייתי. הגלגל לתפיסתי החל להתגלגל, השאלה לאן יגיע, איזה קוטר יצבור, ומה יקרה שהוא ינתפץ, ועל מה.

למעלה