האם ניתן לשנות את הdesktop בipaq? יש לי דגם 3950 , ואני מעוניין לשנות את הרקע... תודה , איתמר.
I im2 New member 11/7/03 #1 האם ניתן לשנות את הdesktop בipaq? יש לי דגם 3950 , ואני מעוניין לשנות את הרקע... תודה , איתמר.
C castroman New member 11/7/03 #2 תשבוה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif יש אפשרות להוריד Themes למכשיר ומשנים את הרקע של המכשיר אפשר להוריד אותם מהאתרים הבאים הראשון www.pocketpcthemes.com השני www.pocketthemes.com איך זה עובד כנס לאחד האתרים תוריד Theme אהוב עלייך ( ) ותוריד אותו למחשב תעביר למכשיר הקלקה עליו תכניס אותך לתפריט הTheme שמה פשוט תלחץ עליו שוב וזהו יש לך מראה חדש למכשיר יום טוב
תשבוה ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif ../images/Emo13.gif יש אפשרות להוריד Themes למכשיר ומשנים את הרקע של המכשיר אפשר להוריד אותם מהאתרים הבאים הראשון www.pocketpcthemes.com השני www.pocketthemes.com איך זה עובד כנס לאחד האתרים תוריד Theme אהוב עלייך ( ) ותוריד אותו למחשב תעביר למכשיר הקלקה עליו תכניס אותך לתפריט הTheme שמה פשוט תלחץ עליו שוב וזהו יש לך מראה חדש למכשיר יום טוב
C castroman New member 11/7/03 #4 נכון, שכחתי את זה וגם בעזרת ->>> התוכנה החינמית של מיקרוסופט שתמצא באתר www.pocketpc.com בחלק של ההורדות...איך היא מתאימה לווינדוס XP\2000 בלבד (אני חושב)
נכון, שכחתי את זה וגם בעזרת ->>> התוכנה החינמית של מיקרוסופט שתמצא באתר www.pocketpc.com בחלק של ההורדות...איך היא מתאימה לווינדוס XP\2000 בלבד (אני חושב)
S someone123 New member 11/7/03 #6 כן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=351&msgid=16087455