האם ניתן לצרוב סרט VCD/SVCD על...

stranger2

New member
האם ניתן לצרוב סרט VCD/SVCD על...

דיסק DVD-R אם כן אז איך בבקשה

kkdd

New member
כמו שאתה צורב בדיסק רגיל אז כך גם ב

DVD-R אתה בוחר VCD, ואתה יכול לגרור לשם כמה קבצי MPEG ולבחור ב VCD וזהו אאם ה DVD שלך קורה גם MPEG אז תוכל לבחור ב DATA בלשונית של NERO

stranger2

New member
אתקן את השאלה

אלו קבצי AVI שהתוכנה NERO ממירה אותם אני בוחר VCD , גורר את קובץ ה AVI והתוכנה עושה הכל לבד , לאט אבל לבד תודה

kkdd

New member
הייתי ממליץ לך לשנות דרך....

NERO לא מומלצת בהמרות סרטים ל VCD עדיף להשתמש בתוכנה חיצונית כגון TMPEG הסבר במאמרים בקטגורית VCD. אחרי שהתוכנה הופכת אותם ל MPEG תגרור אותם ללשונית VCD שב NERO ותצרוב. זה אפשרי גם על מדיית DVD-R

stranger2

New member
לא הצלחתי כל כך

ברשותך אני רוצה לחזור לדרך הפשוטה דרך NERO שימיר לבד ואפשר יהיה לשמור על DVD-R תודה

Reborn1

New member
הסברון

תראה אנחנו לא סתם אומרים לך שעדיף להמנע מתוכנת נרו להמרת סרטים פשוט אין חכם כבעל נסיון כל הסרטים שהמרתי גרמו לכך שהתמונה נתקעת נמרחת על המסך לא נעים כל כך אני מבין אותך שאתה לא מעוניין להסתבך במדריכים(למרות שהם טובים) ישנה תוכנה חופשית ופשוטה שאי אפשר להסתבך איתה היא נקראת VSO DivxToDVDהיא חינמית אין בה הגדרות מיוחדות רק צריך להגיד איפה הסרט המקורי איפה לשמור וללחוץ convert זהו
התוצאה בסדר גמור ועדיפה על פני נרו בהרבה שווה לבדוק!!! לאחר מכן הקבצים המתקבלים מותאמים ל dvd הם נקראים קבצי vob פתח את נרו לחץ פרויקט dvd ותוסיף את הקבצים זהו לשיקולך

chebis

New member
סליחה על ההתערבות

אבל אני גם מחפשת תוכנה טובה להמרה והכי חשוב פשוטה כי אין לי מושג בדברים האלה ותמיד אומרים כאן שזה לא טוב להמיר עם נירו וזה מה שעשיתי עד היום. השאלה היא אם התוכנה שהמלצת עליה עובדת עם כל סוג וידאו כמו למשל WMV ?

Reborn1

New member
אני בודק אותה עכשיו

בעקרון התוכנה תומכת בכל הפורמטים הנפוצים אבל היא לא מכינה vcd או svcd היא מכינה קבצי dvd שנקראים vob איכות התוצאה טובה מאוד לפי התמונה היא אמורה לתמוך גם ב wmv אני מוריד כרגע קליפ במיוחד בשבילך לראות אם באמת התמיכה טובה בעתיד אעדכן את מנהל הפורום שיוסיף את התוכנה לרשימת תוכנות להמרה בחינם שהם מומלצות נסי להוריד את התוכנה ולנסות להמיר קובץ אחרי 10 דקות לחצי ביטול ותראי אם התוצאה מספיקה בשבילך זוהי הבדיקה הטובה ביותר שיש
אני במקביל אבדוק בכדי לראות שאכן זה עובד טוב בינתיים בדקתי רק divx\xvid

chebis

New member
אה אז

זאת אומרת שאין לי מה לעשות עם התוכנה הזאת אם אין לי צורב DVD?

Ncoder

New member
פשיי נראה לי שזאת התוכנה הכי ...

פשוטה שראית אי פעם . האיכות והמהירות לא מי יודע מה אבל פשוטה בטירוף
. נעלה אותה לקישורי הפורום
.

Reborn1

New member
../images/Emo140.gif

התוכנה כל כך הצחיקה אותי , אין בה הגדרות ז"א אפילו אם תרצה לשנות משהו אי אפשר נועדה ל-
ומתחילים שממש לא יודעים כלום ד"א התוכנה הזו שייכת למפתחי copy to dvd הטובה כאשר הם מציעים אותה בחינם כבר המון זמן והתוצאה יחסית טובה באמת לפחות טובה מ vcd משהו כמו svcd נורמלי

Ncoder

New member
תמשיך להכיר לנו תוכנות ...

שמצאת ברחבי הרשת
, גם התוכנה שהצגת לפני שבוע שבועיים AVI2DVD (נראה לי) עושה עבודה לא רעה (חוץ מהקטע של המולטיפלקסינג).

Reborn1

New member
../images/Emo13.gif

התוכנה שאמרתי עכשיו עובדת יחסית טוב על כך הפורמטים העמדתי אותה במבחן הקשה מכולם סרטון מקאזה עם מליון פריימים פגומים "המסכנה" כמעט והתייאשה אבל הצליחה לתת קובץ נורמלי
ד"א ישנם שתי גרסאות 0.49 ברירת המחדל שם 2600 ביט' ובחדשה 0.5 נראה לי משהו כמו 7000 ביטרייט (למי שזה משנה משהו) הצליחה להמיר לי wmv בסדר גמור שוב לא להתקיל אותה בקבצים מקאזה איתם היא עבדה בקושי
קליפ מאימיול יצא לי טוב מאוד לגבי avi2dvd התוכנה כשהצגתי אותה היתה מהדורה ראשונה ממש הראשונה לפני כמה ימים יצאה גרסה 2 ששופרה פלאים שלחתי מייל ליוצר התוכנה עם באגים והוא עבד עליהם טוב מאוד(90%) אני כותב מדריך על התוכנה בשלב זה יצירת dvd לא תיכלל כי האודיו ב mp3 לא יוצא טוב ac3 עובד פצצה vcd +svcd יוצא מעולה . אם יש לך סרט עם ac3 ואתה ממיר אותו ל dvd אתה מקבל selective subtitlesשזה מגניב ואפילו עובד במכשיר dvd ישן שיש לי בגלל זה אנשים לא ראו כתוביות ב dvd במחשב כי זו לא הטמעה בכלל אני משפצר את כל המדריכים שכתבתי אבל זה לוקח הרבה זמן בהתחשב שיש גם חיים מלבד הפורום

למעלה