האם ניתן לפסל ללא סי אם סי ?

net the jet

New member
בטח! רק צריך לתת זמן יבוש גדול יותר

ולקחת בחשבון שזה עדין יותר ופחות חזק. תלוי מה רוצים לפסל. אני כמעט ולא משתמשת ב cmc רק כשאני לחוצה בזמן או נופלת על בצק סוכר מנגלה נוראית במיוחד. ( נוזלי יותר ורך )
 
תודה זה כנראה הולך להיות קשה

אני צריכה לפסל עם הבצק של הבדצ שהוא באמת רך יותר נקווה שנסתדר
 

שרון123

New member
מאיפה קונים בצק בהכשר בד"צ?

אני מעבירה סדנה בשבוע הבא, לאימהות ומורות הכיתה של הבת. אחת מהן היא צמחונית אדוקה, ולא תגיע אם בבצק יהיה ג'לטין. היא ביררה וגילתה שבבצק בהכשר הבד"צ אין ג'לטין, והיא מבקשת שאקנה כזה. אז מאיפה קונים? והאם הוא שונה לעיבוד? כדאי לקנות אותו רק עבורה? או שכדאי לי לקנות את אותו הבצק עבור כולן?
 
אני קניתי בגרובשטיין

הבצק מאוד רך ודביק כדאי לקנות אותו רק לאותה אחת( כי הוא גם נורא יקר עלה לי 90 שקלים) למרות שאני חושבת שעם סי אמ סי הוא יהיה יותר טוב
 
אני חושבת שקוראים לו "משובח"

ההבדל הוא בג'לטין ולכן הוא רך יותר ולא נוח לעבודה. אסנת
 
רך זו לא מילה מאתמול על השייש

ולא רק שלא התייבש אלה אפילו נהייה מאוד דביק ומזיע
 
כן כן וכן ניסתי עכשיו בלי וזה ממש

ממש סיוט הבצק נדבק ונוזל תודה מאקי
 
למעלה