יש תוכנה אשר הופכת את ה- PPC לקורא כרטיסים. לתוכנה קוראים Card Export ואם בארגון שלך אתה מאופשר לחבר את העריסה ולסנכרן את המכשיר שלך, אולי באמצעות התוכנה תוכל לגשת לכרטיס. תוכנה נפלאה. בהצלחה ארז
התוכנה גורמת למכשיר שלך להזדהות כDISK ON KEY בלי שתתקין שום דבר על המחשב. היא משתמשת בדיוק באותו דרייבר בצד הPC כמו הדיסק האמיתי כך שבעצם אין הבדל והיות שאתה לא יכול להתקין את האמיתי בלי להיות ADMIN כנראה שגם התוכנה הזו לא תעזור לך.
כשהמכשיר מסונכרן, לחץ לחיצה ימנית על הICON הירוק ליד השעון (בPC) ובחר EXPLORE מהתפריט. לחץ על MY WINDOWS MOBILE ... (הICON של המכשיר) ושם תראה ספרייה בשם STORAGE CARD מפה הפעולה היא העתקת קבצים רגילה.
אלחנן אם המכשיר שלך מסתנכרן מול המחשב בעבודה (כמו שציינת), אזי לא תהייה לך בעיה עם ה- CARD EXPORT. לפני הכנסת ה- PDA לעריסה אתה משנה את הגדרתו מאקטיב סינק ל- CARD EXPORT וניגש לכרטיס הזכרון.אני לא ניסיתי את זה אבל אני מניח שלא תהייה בעיה. בהצלחה וספר אם זה עבד ארז
אתה שואל איפה ניתן להשיג ונותן בעצמך קישור למקום שממנו ניתן להשיג. ואפילו כתוב שם בפרוש International Delivery Available בכל אופן - אם אתה מחפש עוד חנות אז אצל ברנדו תוכל למצוא עריסה, ברנדו זו חנות טובה, וותיקה ואמינה מאד. בזמנו אמרו לי בחברת BNC שכל מה שיש לברנדו אפשר להשיג גם אצלהם, לא יודע אם זה עוד אקטואלי. בהצלחה.