האם ניתן להפעיל פונקצית javascript

האם ניתן להפעיל פונקצית javascript

בטופס שרץ בצד שרת? אני רוצה למשל שאם לוחצים על button מסוים אז תתבצע פונקצית צד שרת ב-#c ובמקביל ישתנה ערך ה-visibility ל-none. האם זה אפשרי בכלל שלחצן צד שרת יפעיל פונקציות צד לקוח או אפילו פקודת javascript פשוטות כמו -alert? אני מתחיל ב-net.אז סליחה אם השאלה בסיסית.

אפשר דוגמא לקוד?

<script runat=server> void btngo_change(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = ListBox1.SelectedValue; btngo.Attributes.CssStyle.Add("Visibility", "none"); } </script>​
זה מה שאני ניסיתי לעשות, כמובן שזה לא מעלים את הלחצן.

אם אתה רוצה בצד שרת

להפעיל פונקציית ג'אוהסקריפט כל שעליך לעשות הוא להוסיף לכפתור (צד שרת כמובן) את זה ;(()Button1.Attributes.Add("onclick","doSomething שכמובן doSomething היא כל פונקציית ג'אוהסקריפט שתרצה.בלחיצה על הכפתור חוץ מאירוע ONCLICK בצד השרת תופעל הפונקציה שרצית.

לא שירשרתי במקום שרציתי...

אז אני כותב שוב

<script runat=server> void btngo_change(object sender, EventArgs e) { Label1.Text = ListBox1.SelectedValue; btngo.Attributes.CssStyle.Add("Visibility", "none"); } </script>​
זה הקוד שאני עשיתי. הלחצן נקרא btngo. אפשר ממש לרשום קוד לדוגמא? המון תודה על העזרה.

אם אתה

רוצה להעלים את הלחצן שהוא לחצן צד-שרת אז אין בעיה להעלים אותו . הוא נמצא בצד-שרת. אם אתה רוצה להעלים איזה אלמנט צד לקוח בלחיצה על כפתור צד שרת אז השורה שנתתי לך יכולה לעזור לך.
btngo.Attributes.Add("onclick", "doSome()"); ואז אתה צריך פונקציית ג'וואהסקריפט <script> function doSome() { element = document.getElementById("YourElement"); // כאן תעשה לאלמנט שלך מה שאתה רוצה. תעלים אותו או תחזיר . } </script>​

אוקיי.. עוד שאלה

איפה אתה כותב את השורה
btngo.Attributes.Add("onclick", "doSome()");​
המון תודה על העזרה

ועוד שאלה קטנה

כתבת שאין בעיה להעלים אותו - הוא צד שרת. איך הכל זאת מעלימים אותו?

itaysk

New member
אם הוא צד שרת

אתה יכול פשוט לקבוע את המאפיין Visible שלו בקוד שרץ על השרת. תוסיף את השורה הבאה לאירוע שאתה רוצה שיבצע את הפעולה: btnYourbutton.Visible = False;

itaysk

New member
אם פספסת

דיסטרקטור אמר שמומלץ לשים אותו ב Page_Load

למעלה