האם משהו מכיר שיטה??

froid36

New member
האם משהו מכיר שיטה??

האם משהו מכיר שיטה לתרגילים הבאים? נתונים 2 מספרים בני10 ספרות או יותר ועליי להשוות ביניהם. או שם ומשפחה אסטרונומיים וגם עליי להשוות ביניהם! אשמח לקבל שיטות עבודה מהירה.

psymaster

New member
לשאלתך

שאלותיך נשמעות כשאלות מחשבים (תכנות) ולא פסיכומטרי - אם אני צודק -יש פורום גם לתחום הזה.(אם לא- תפרט קצת יותר)

pikacho

New member
לא מחשבים!!! זה מתוך חוברת פסיכו

יש לך מספרים הבאים,עליך להשוות ביניהם מהר ,אם שוים תכתוב 0 ,שונים 1! 378645987 : 37865456 מובן? רק ש יש לך 2-3 שניות לכל תרגיל כזה! או להשוות : משה-בןחיים : משה בן-חיים: גם כאן השוואה! השאלה שלי היא: האם ישנה שיטה לבדיקה מהירה(אולי בדיקה של 3 ספרות ראשונות ו 3 אחרונות ואז הסיכוי שתמצא הבדל מהר או אולי משהו אחר! עכשיו אני יותר ספציפי?

abc12345

New member
כנראה שקיבלת בחינה מיוחדת... ../images/Emo13.gif

כי עד כמה שזכור לי, בפסיכומטרי משחירים משבצות, ולא כותבים ספרות כתשובה... אולי פסיכוטכני ?

pikacho

New member
אתה מזכיר לי סיפור שקרה לי

פעם הייתי איפשהו בדרום תל -אביב ו היסתבכתי בדרכים שם ובאחד הרמזורים שאלתי נהג מרכב שהיה לידי איך להגיע למקום מסויים אז הוא קדם היתחיל להרצות לי כמה מצבי קשה ואיזה טמבל אני ו כ"ל(הרמזור כבר היתחלף ומאחור כבר צופרים לי) ואז ב שניות ספורות הוא הסביר לי איך לצאת מהתסבוכת! אז מה? אתה יודע תשובה למה ששאלתי? או שאתה אותו הנהג אולי?

Iron-Maiden

New member
טוב, אז ככה

זה באמת לא נשמע כמו משהו מהפסיכומטרי, אבל אני אגש לעניין. הפתרון הכי מהיר שאני יכול לחשוב עליו הוא ככה: 1. תספור כמה ספרות כל מספר (זה אמור לקחת 10-15 שניות אם אתה לא איטי מדי). 2. אם לאחד המספרים יותר ספרות אז הוא הגדול יותר.. 3. אם מספר הספרות זהה: עבור סיפרה סיפרה משמאל לימין בשני המספרים עד ששתי הספרות לא יהיו זהות: ואז המספר עם הסיפרה הגבוהה הוא הגבוה יותר.

למעלה