האם משהו מכיר אומגה 3 של חב' סולגר

• פותח הנושא guybz
  • פורסם בתאריך

guybz

New member
אבקת אומגה 3

התחלנו בניסוי שימוש באבקת אומגה 3. האבקה נטולת טעם וריח ומתאימה לערבוב בכל משקה או מעדן\ יוגורט וכו'. מי שלא מסתדר עם קפסולות או לא משיג שמן בנוזל ורוצה לנסות מוזמן לכתוב אלי גיא [email protected]

אני אשמח מאד- כי הטעם הורס לנו...

תודה גיא, יש לך את המייל שלי. איך נוכל לקבל? אשמח לפרטים, תודה.

guybz

New member
תלמה או דרך האתר שלנו

יש שם טופס פניה או שתשלחי לי אימייל אני צריך את כל הפרטים הבאים: שם גיל ומשקל הילד והאבחנה שלו שם כתובת מלאה וטלפונים של ההורים אעביר לך כבר את יתר ההוראות באימייל גיא

Mamash

New member
../images/Emo41.gifהיי גיא...

גם אנחנו נשמח לקחת חלק בניסוי. כמו שכתבתי לך במסר- כל דבר שיפטור אותנו מהריח הנורא הזה...יבורך. תודה והמשך ערב טוב.

razgalili

New member
בעבר

נאמרו עליו דברים לא חיובים מטעם מביני דבר.כרגע גיא בן צבי מחלק דגימות בחינם של חומר שהוא משתמש בו. למה שלא תצטרפו לנסוי?

razgalili

New member
אומגה 3 דווקא מצוינת

גם לילדים בספקטרום וגם למי שלא. המוצר הספציפי של סולגר קיבל כאן בעבר ביקורת שלילית.

../images/Emo4.gifרז האם לדעתך אנ י צריכה

להחליף את שמן הדגים אומגה 3 של סולגר? האם את מכירה שמן דגים אחר שמומלץ יותר ?

סולגאר ללא כספית לחלוטין כך הבטיחו

לי במערכת שירות הלקוחות שלהם. המוצר נבדק בקפידה בכל התהליכים והוא נקי מכספית. אנחנו השתמשנו בו שנתיים בהצלחה, עד שהטעם הגעיל אותו ועברנו לקרלסון.. כיום אנחנו מקפידים על ויטמיןC וזה פותר את הבעייה. הבנתי שהוא יותר יעיל מויטמין E. מה דעתך גיא?

razgalili

New member
הכי חשוב זה התוצאות

אם את רואה תוצאות חיוביות עם סולגר אז תמשיכי. אם את לא רואה שנוי לטובה, או שאת רואה הרעה, כדאי לשקול לעבור לתוצרת אחרת כמו קרלסון שרבים כאן בפורום אוהבים. מצרף קישור למסמך של המחפש בנרות" על אומגה שלוש בו מוזכרים שמות של מוצרים, איפה לקנות וכמה לתת.

מילי12

New member
יש לי עוד שאלות

קראתי את המאמר ורציתי לשאול: יש חשיבות עם נותנים בבוקר או בערב, לפני או אחרי האוכל? (אנחנו פשוט אחרי רטלין, שם זה היה מאוד משמעותי). וגם- קניתי סירופ של "הליציטרול", האם הוא בסדר? תודה, מילי.

../images/Emo4.gifאיך אפשר לדעת אם האומגה

משפיעה? ומהי ההשפעה שאמורה להיות? ומ תי יוןדעים אם צריך להגדיל את המינון? האם אפשר לתת אם ריספרדל? מתי ה כי טוב לתת? הפגזתי אם שאלות אבל אנ י שוחה במים עמוקים . תודה מראש על כל תשובה

guybz

New member
תשובות לכל השאלות שלמעלה

לתלמה- ויטמין C בעצמו לא מגן על אומגה 3 נגד חימצון. C עובד כקו אוקסידנט ל E. התהליך הוא שויטמין E מתחמצן ובכך מגן על אומגה 3 מהתחמצנות. אחר כך בא C ומחזר את E ולמעשה ממחזר אותו. לכן השילוב של E ו C הוא הטוב ביותר. ואיך זה מתקשר לתזונה? E מגיע מירקות ירוקים ו C מגיע מפירות הדר (בעיקר). שילוב של ירקות ופירות זה הגנת אנטיאוקסידנט הטובה ביותר. לפלאמא- סולגר לדעתי האישית מוצר גרוע לא אחיד ולא אמין. בכלל סולגר זה עסק שערוריתי אבל זה לא המקום לצלוב אותם. טעמתי כמה פעמים את השמן שלהם וקראתי את התווית. המוצר תמיד היה לא טרי, ריח וטעם נורא מה שמראה על חיי מדף ארוכים מאד ושמן מחומצן. כמו כן התווית שאני ראיתי לא ענתה על דרישות משרד הבריאות (האם מצוין שם היצרן וכתובתו? האם מצוין תאריך יצור ותאריך פג תוקף?) והמחיר שלהם תמיד לא פרופרציונלי. כמה עולה גרם חומר פעיל בסולגר? אגב המידע שלי מלפני שנתיים, אם השתנה משהו אשמח לדעת. יש מותגים הרבה יותר טובים וזולים בשוק- החל מאלספה שהוא הכי זול, דרך אומגה לייף ואומגין. אני אומר לקנות כל מותג ידוע חוץ מסולגר. למילי 12- הליציטרול מוצר רע מאד!! כבר נדון כאן פעמים רבות. זה מוצר לא רלוונטי למי שרוצה לטפל בעצמו או בילדו באומגה 3. גיא

מילי12

New member
לגיא

תודה רבה על ההזהרה. בכל זאת לא ענית אם יש משמעות למתי לוקחים, ואם זה על קיבה ריקה או מלאה. תודה, מילי.

מילי12

New member
שאלה אחרונה

יש למישהו מושג אם יש מוצר כשר של אומגה (שמיוצר מדגים כשרים)?

guybz

New member
יש שמן שמיוצר מדגים כשרים. יותר קשה

למצוא שמן שמיוצר במפעל כשר או במתקן כשר. השמן שלנו מיוצר מדגים כשרים (סרדין אנשובי מקרל) במפעל שיש בו מתקנים כשרים אבל השמן הספציפי שלנו לא מיוצר במתקן הכשר. אבל זה השמן הכי טוב והכי מתאים מבחינת יתר התכונות שלו. השמן הכשר לצערי לא מתאים לצרכים שלנו.... גיא

razgalili

New member
תשובות

איך יודעים אם האומגה משפיעה: ההשפעה החיובית של האומגה משתנה מילד לילד, כמו שכל ילד מראה סט סימפטומים שונה, השיפור בסימפטומים שונה מילד לילד? הורים דיווחו על שיפורים שכללו אחד או יותר מהתופעות הבאות: -שיפור בקשר עין -שיפור בשפה -שיפור בהבנה, חשיבה הגיונית, יכולת ריכוז -עליה באנרגיה -רגיעה -ירידה בהתנהגויות אוטיסטיות ("גריה עצמית") -שיפור בתפקודי מעיים -ועוד כמה דברים ששכחתי לא אצל כולם מופיע הכל, יש ילדים שמגלים רגישות לשמן ומופיעות תופעות שליליות. ומתי יוןדעים אם צריך להגדיל את המינון: אם אחרי שבוע או שבועיים ברור שהילד מגיב בצורה חיובית לשמן כדאי להגדיל את המינון. אם הילד בתחילה לא מראה שיפור, כדאי להגדיל את המינון. הילדים בספקטרום סובלים מתופעות ששוברות את השמן בתוך הגוף כך שהצורך שלהם הוא ענק. בכל מקרה כדאי לתסף גם עם ויטמין C ו-E ולהגדיל את התיסוף ככל שהכמות של השמן עולה. הסיבה היא שיותר שמן בגוף של הילד אומר גם יותר שמן מחומצן בגוף של הילד, ואת הנ"ל צריך לתקן או להפטר ממנו, שתי פעולות שלהן ויטמין C ו E חיוניים. מתי הכי טוב לתת: עכשיו. וברצינות - מפוזר לאורך היום יחד עם ארוחות. האם אפשר לתת אם ריספרדל? כן אפשר אבל יותר לאט, יותר בזהירות וכדאי שהרופא המטפל ידע. הסיבה היא ששמן הדגים משפר את פעילות המוח, כולל את היכולת של המוח לספוג ריספרידל ולהגיב אליו. גיא בן צבי הציע בעבר להפסיק לחלוטין עם ריספרידל לפני שמתחילים עם שמן הדגים. אני חושב שלילד שבלי ריספרידל סובל מבעיות התנהגות קשות זה גזירה שאין הציבור יכול לעמוד בה. אם הילד מקבל ריספרידל יש לידע את הרופא המטפל שאת עומדת לתת שמן דגים. מירב הסכויים שהרופא לא יתיחס לאמירה הזאת כלל (כי לצערנו רוב הרופאים המטפלים עדיין לא מודעים לפוטנציאל של התרפייה הנ"ל) האם אתם משתמשים בריספרידל כרגע? עד כמה הילד הגיב לתרופה?

למעלה