האם משהו העובד עם לינוקס יכול לאמר לי למה?

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
האם משהו העובד עם לינוקס יכול לאמר לי למה?

למה לעבוד עם לינוקס, משהו יודע s-g-t אם יש לך משהו מעליב לאמר עדיף שלא....

N0

New member
או...

אוקיי אז ככה שני היתרונות הבולטים לדעתי הם : א. מחסור עצום בוירוסים פשוט אין וירוסים ללינוקס ולפי המבנה של המערכת הדבר כרגע ממש אינו אפשרי (אלא אם אתה ממש לא מבין מה אתה עושה). ב. קוד פתוח אם אתה מתכנת אתה יכול להשתמש בקוד של התוכנה כדי ללמוד המון אבל המון ולראות איך עושים מה. עכשיו ברור שיש את הקטע שזה בחינם ויש מלא תוכנות שמצורפות לזה חינם אבל היום שכולם צורבים ( וברוב המקרים בצדק ) החינמיות היא לא ממש יתרון (אלא אם אתה אקו``מיסט נלהב ) וגם העובדה שהמערכת גמישה מאוד נותן לה כמה יתרונות אבל התאמת המערכת לדרישות אישיות תהיה קשה למי שלא מכיר את לינוקס . כמובן שלינוקס גם הרבה יותר יציבה ויותר בטוחה ויותר מותאמת לאינטנרנט ולרשתות ומי שיודע אותה נחשב להרבה יותר מגניב והוא יכול לצבוע את השיער לירוק זוהר בלי לשים זיין על אף אחד אבל מה לעשות יש חיסרון אחד ויחיד שהוא משמעותי כרגע בלינוקס ועד כמה שסביר שהוא יפתר כרגע הוא בעסה. העיברית על הפנים צריך להתקין גופנים ואז רואים הכל הפוך אז להשתמש בתוכנה שיודעת להפוך וצריך להוסיף את האופציה העיברית לנטסקייפ במיוחד ואלף ואחד דברים וגם אז זה לא תמיד מושלם (אותן שיטות של ווינדוס) בקיצור אם אתה חייב עברית עדיף לחכות (אלא אם אתה מתכנת ואתה מעוניין לתכנת לציבור הרחב תמיכה נורמאלית בעיברית). N0

S-G-T

New member
...

...

יש לי הרבה דברים מעליבים אבל אני אמנע - אין לי מצב רוח...אז למהאתה שואל ? קרא את הריפלי הבא שלי אליך

S-G-T

New member
...

אמרno1 די טוב אזאני אקצר:מהירות יציבות אופציות אבטחה התאמה אומרים שקשה לאנסטל - תוך 40 דקות היה לי 1200m

למעלה