האם מרץ קיימת?

מילכוד 21 וחצי נכשל גם הפעם

נו באמת, מוסדינקה. נדב ואני חברים די טובים, ואנחנו, כמו שאומרים, ערבים זה לזה. מספיק ערבים כדי שנקרא את הדיאלוגים אחד של השני בפורום. שאלה שהעלתה גיחוך במערכה הראשונה, היא בבחינת שפל דמגוגי במערכה השניה. מה צריך לקרות כדי שאשנה את דעתי??? 1. ההיסטוריה חייבת להשתנות. היא חייבת להוכיח שכיבוש הוא משטר מפרה ופורח, ולא דיכוי אלים של עמים וחברות. 2. הסוציולוגיה מוכרחה לבטל את מחקריה ולהתחיל מחדש, לחקור ולבדוק ולאושש את הטענה, כי כיבוש הוא בעצם מתת האל למין האנושי. 3. גם בני אדם חייבים להשתנות. הם מוכרחים להפרד מעקרונות דביליים כמו "זכות ההגדרה העצמית", החופש לחיות בכבוד, הרצון לאהוב ולגדל ילדים שבעים ומלומדים. בקיצור, כל סדרי בראשית חייבים להתהפך - כושי יהפוך עורו ונמר חברבורותיו, רק כדי שחבורת מתנחלים פנאטים יוכלו לגור בישובים הנחמדים שלהם, שני מטר מהקו הירוק ושני קילומטר מהמוסר ומהצדק. אם תשאל את ההורים שלך, או את זקני היישוב שלכם, תגלה שההתנחלויות הוקמו בשליחות ממשלת ישראל, במטרה לפרוש רשת של ישובים בשטח הכבוש. שם לב, השטחים מעולם לא סופחו באופן סופי. מעמדם הוא כשל שטח כבוש. משמעותו של אי סיפוחו היא ארעיותו של השטח. מפעל ההתנחלויות הוא דבר זמני. אבל מה, מתנחלים לנו בורידים. בארשת פנים צדקנית, בליווי קטעי מקורות מעורפלים, שיכלו להתלוות לדיון בסוגיית "שוק הכרמל - לאן?", ולהלום אותו במידה שווה. בסיכון ילדיהם על מזבח האידאולוגיה, בחבלה תמידית בכל סיכויי המשא ומתן, בקמפיינים נתעבים שממומנים ע"י אוייבי הדמוקרטיה. למה שלא תלכו להפריח את הנגב? או את שדרות ונתיבות ואופקים ושלומי? למה לא תבואו לגור איתנו בהרצליה ובכפר סבא, או ברמת אביב ג´ - מעוז הליברליזם? למה שלא תשאו בנטל המיסים כמונו, ותשלמו שכר לימוד כמו שלנו, ותעבדו מאוד קשה כדי לפרנס את עצמכם? בתור אקס סטודנטית לספרות, הייתי צריכה לסיים באקורד יותר פואטי. מכיון שאני סטודנטית לסוציולוגיה עכשיו, אני אסיים בחוק חברתי ראשון במעלה: יאוש הוא הכח הגדול ביותר שיש לחברה תראה מה עושים לנו הפלשתינאים בייאושם. עוד מעט גם השמאל יתיאש. ואז נראה מי יעשה ומי יקנא... שא ברכה ותחי המהפכה! שבת שלום.

piir5

New member
איך יש תוכנית ברדיו הכל דיבורים הכ

קודם כל ביום הראשון שערבי ומזרחי יבואו לבנין שלך את תתפסי כרטיס לכיוון אחד אז בלי דמגוגיה וחוץ מיזה דברייך התוקפניים שתוכנן צודק אבל בין השורות רואים שזה רק מילים עד שתגיע המציאות הם תוצאה של המצב באזור ובצפון תל אביב מעוז הליברליות וההתנשאות והאינתפאדה שהשפיעו על כל סקטור לחיזוק דעותיו

.המוסד

New member
מילכוד 21? לא משנה, בעצם אולי כן

הכוונה הייתה האם פעולה ערבית כלשהי תגרום לך לדרוש הממשלה לפלוש חזרה אל השטחים, כמו למשל, טרור בלתי פוסק? הכרזת מלחמה פלשתינית? או שמה על ישראל אסור לבצע פעולה מלחמתית לגיטימית?(אהבתי שנדב אמר שאם כבר אז לכבוש ולצאת מייד, זה היה טוב) ומה עוד, שני קילומטרים מהמוסר והצדק, מי ישמע על הצדק הסוציאליסטי, האם גם את החיפאים את מאשימה שיושבים הם בבתים של ערבים שגורשו? או שזה צדק? על הקיבוצים שמתקיימים על ייושבים ערביים שנהרסו ותושביהם הוגלו אין לך מילה רעה, על יישובים בתוך הקו הירוק שנמצאים בין יישובים ערביים אין מילה רעה, למה? כי הם שם בגלל תפיסה פוליטית שמסכנת את שילטון השמאל? "סיכון ילדיהם על מזבח האידאולוגיה" אולי את מתכוונת להקרבת ילדיהם ע"י המדינה שאיננה ממלאת חובתה היסודית להגן על אזרחיה? חבלה תמידית במש ומתן? במו"מ עם האירגון לשחרור פלשתין? שדחה את הסכם הצעידה לים של ברק? ואני או ליתר דיוק ההוורים שלי, משלמים את כל המיסים שהכלכלה הסוציאליסטית המדכאת צורכת, בדיוק כמוך, שכר לימוד למיטב ידיעתי הם שילמו בדיוק כמוך, הם עבודים קשה(טוב אולי עבודה במשרד איננה כל כך קשה) ליישב את הנגב? ללכת לגוש דן? לא אמרתי לך היכן לגור אל תאמרי לי, לא רע לי כאן החיים טובים הבתים מרווחים ואני אוהב את השפלה, אף שלפני מספר שנים גורשו מכאן אלפי ערבים אין זה מפריע לי יותר מרעש המטוסים שחולפים מעל, אגב אני אגלה לך סוד הרבה לפני הניצחון בששת הימים הפלשתינים רצחו יהודים, גם לפני קום המדינה, אז אולי הייאוש איננו הסיבה? או שמה הייאוד נובע מזה שהם רואים תנועה לאומית מצליחה, אז זה כבר משהו אחר אם תתעלמי מהמציאות זה לא ישנה אותה

אבל ערפאת "שלכם" לא מוכן להתפשר על

פחות מירושלים השלמה וכל סביבותיה אז מה אתה עוצם עיניך ואומר כן רק להחזיר את התנחלויות????????????????????

.המוסד

New member
הוא רשם "שלכם" לא שלכם באמת

אחרי הכל יאסר היה יקיר השמאל "בלי בג"ץ ובלי בצלם"

smile2life

New member
בדיוק כמו שאטען ש..

שהרב כהנא (שהלך לעולמו בטרם עת) או אדולף היטלר הם יקירי הימין הישראלי אבל לא אטען זאת

.המוסד

New member
היטלר וכהנא

לא נאהדו ע"י הימין(אלא חלק קטן ממנו אהד את כהנא) כמו שעראפת נאהד ע"י השמאל ואף שמו את גורלם של מאות ישראלים בידיו עראפת הוא "שלכם" השמאל הביא אותו השמאל הבטיח לגרש אותו ברגע שיילך בדרך הטרור השמאל שיקר

ערפאת שאתם טוענים שהוא "פרטנר"

כי חוץ ממכם אין כבר מי שטען שהוא פרטנר... סליחה שכחתי את אבו מאזן........ פרס וביילין

יכול להיות שהיא הכרחית רק כדי להראו

להראות מה התחתית שאליו אפשר לרדת, רוצים הסבר ? הסתכלו על שריד תקשיבו לו טוב טוב

מאוד מפחיד

אנשי מרץ רוצים שיהיה רעב בארץ ,כדי לשנות מדיניות ממשלה,לאן נגיע???

smile2life

New member
אחי המבולבל:

דבריו של משיח זה מזכירים לי דברים מאוד לא משיחיים ומאוד לא "יהודיים". לפני קצת יותר מ2000 שנה היו אלו אשר שנאו יהודים ושאר בני אדם משום שדעותיהם היו שונות ולמה זה הביא אותנו? - לחורבן בתי המקדש. האם אנחנו רוצים לראות בחורבנה של מדינת ישראל, בשבתה כבית מקדש שלישי? אני קורא למשיח (לא) אמת זה לנסח מחדש את הפיסקא בראשונה והאחרונה בהודעה שלו ולזכור כי תורת ישראל = אהבה ולא שנאה - דבר שמשיחיים נוטים לשכוח
ולכן הם משיחיים ולא מבינים שמשיח צדקנו הגיע בדמות תאודור, בינימין זאב הרצל ולא מוכנים לקבל עובדה זו. מי שמך לקבוע שדעת אחיך היא שקרית? מי שמך לקבוע כי אין מקום לדעה זו או אחרת? זוכר אני משטרים אפלים דוגמת המשטרים הפשיסטיים ביותר טרום מלחה"ע II שם שרפו חנויות של יהודים וספרים שלא התאימו לדעה השלטת. בוש והכלם לך!!! !!! !!! יהללוך מלאכים "משיח אמת", מני דרבנר

.המוסד

New member
ההשוואה לנאצים

אין כל חדש, כשנגמרים הטיעונים נשלפים הסיסמאות "שלום" "נאצים" "נכבוש את עזה תוך יומיים אם ירו עלינו" ואח"כ מתפלאים שלא נשאר דבר מהשמאל?

smile2life

New member
אשמתי שטיעוניך מזכירים לי טיעונים מ

באמת - עם כל האהבה שיש לי אליך ויש לי המון אהבה לא מותנית כלפי אנשים מהימין וגם הזדהות, להפתעתך.... הטיעונים שלך ןשל "משיח אמת" נראים לי בשעות האחורונות יותר ויותר כמו מניפסט שהועתק ישר משנות השלושים באירופה. תבדוק טוב טוב את עצמך ותראה אם אתה לא יכול לנסח את ההודעות הבאות שלך בצורה פחות מאזכרת ימים אפלים יותר...

dorrn

New member
ציטוט מהודעה מלמעלה

(של דפנה,בתגובה למוסד): "ההתנחלויות, הסממן הבוטה ביותר של הכיבוש, הן מקור הרוע, השחיתות והסיאוב של החברה הישראלית" מעניין שעל זה לא היו לך תלונות

smile2life

New member
דפנה דכאית לדעתה

באחת ההודעות הקודמות שלי ציינתי שמרצ נותנת חופש ביטוי וזכות לדעה אצל כל חבריה וגם חברותיה. אני לא נוטל חלק בהתקפות הפרועות על ההתנחלויות, למרות שאני מאמין חזק שהן גורמות נזק לישראל - אני קורא כבר כשנתיים שצריך להוציא את הילדים מההתנחלויות ולפנות אותן לא תחת אש.

dorrn

New member
אז בקיצור,להאשים את ההתנחלויות

בכל הרוע בעולם זה בסדר גמור,במקרה הזה אין שום דימיון לנאצים,רק כשזה בא מהימין.

.המוסד

New member
במה אשמים ההתנחלויות?

הנשק לאש"ף הרי הגיע ממשלת השמאל, והשמאל מתנגד להחזרת הנשק מידי אש"פ מה הקשר להתנחלויות האין זו המציאות? למה לפנות את הילדים מההתנחלויות?

למעלה