האם ממשלות ישראל

הרטוב

New member
האם ממשלות ישראל

ארה"ב והאיחוד האירופי מימנו מערכת חינוך פלשתינית המחקה באופן מושלם את מערכת החינוך הסוציאליסטית לאומית הגרמנית של שנות השלושים והארבעים? הנה קטעים מתוך מאמר של דר´ ישראל בר ניר. "מה יש להבין" מספיק להסתכל על הפרופיל של המחבל מתאבד הטיפוסי. אף אחד מהמיקרים של פיגועי ההתאבדות לא בוצע כתוצאה של טרוף רגעי או איבוד עשתונות. אף אחד ממבצעי הפשע לא היה איזה "מוסק זיתים" שבשל ה"כיבוש" נמנע ממנו להגשים את משאת נפשו, לחיות בשלום תחת גפנו ותחת תאנתו. ללא יוצא מן הכלל, כל המבצעים, גם בישראל וגם בעולם הרחב היו יוצאי משפחות טובות ובעלות אמצעים, ומרביתם היו בעלי השכלה מעל לממוצע. הם לא פעלו בשל "חימה תהומית" על עוול כזה או אחר שנגרם להם. מה שהניע אותם היתה שינאה תהומית. שינאה שהוקנתה באמצעות מערכת החינוך שלאורך שנים הסתייעה באופן שיטתי באמצעי שטיפת המוח המתוחכמים ביותר. מערכות החינוך בארצות האיסלאם מחקות מי פחות ומי יותר את הדגם הגרמני הזה. השיר הלאומי המרכזי של הנוער ההיטלראי בגרמניה כלל את השורה "כמה טוב יהיה כשדם יהודי יינתז מן הסכין". במקביל לזה, בבתי הספר של הרשות הפלשתינאית מלמדים שירים הכוללים שורות כמו "מה טוב ריחה של האדמה, האדמה הספוגה בדם יהודי" (למיטב ידעתי הם מתחילים את זה כבר בגיל הגן). ילד כזה, שהיה בגיל בי"ס עממי כשנחתמו אוסלו, הוא היום בגיל תיכון ומשאת נפשו היחידה היא לרצוח יהודים לא מפני שהיהודים גרמו לו איזה שהוא עוול, אלא מפני שלזה חינכו אותו באופן שיטתי. מה יש כאן להבין? ישראל בר ניר שאותו אין אני מכיר בעצם מכוון למה שאני אומר כל הזמן שהשמאל הקיצוני וגם הליברלי מנסים להצדיק את הטירור בכל מיני אמירות כמו "הכיבוש", או המתנחלים הם הסיבה לטירור, או כמו אמירתה של כוהנת השמאל הפסיכופאטית שולמית אלוני שצה"ל הוא קלגס וחייליו פושעי מלחמה. הצדקת הטירור הזאת היא השבר שחל בחלק מן העם לאחר מלחמת יום הכיפורים ושכנראה סוחף עימו מידי יום יום חלקים נוספים ומעקר את יכולת מדינת ישראל וצה"ל להאבק באמת בטירור קודם כל עיי הפסקת התמיכה הכספית ברשות הפלשתינית וניתוק מגע מוחלט עם אלמנטים טירוריסטיים. ולכן ברמה האיסטרטגית השמאל שכשל לא רק בהסכם אוסלו אלא נכנע באופן מוחלט לחזבאללה הוא סכנה קיומית לישראל ועלינו אזרחי ישראל להחניק אותו ולסגור את מנהיגיו בבתי סוהר על פשעים נגד העם היהודי ושיתוף פעולה עם האוייב בשעת מלחמה. אין לי צל של ספק שהדמוקרטיה היום במתכונתה הנוכחית מחסלת את מדינת ישראל. חייבים לעצור את החורבן והטירוף השמאלני המתאבד ולהנהיג משטר חרום צבאי זמני שיאפשר מלחמה אמיתית בטירור למען בטחונה של מדינת ישראל ובטחונם של אזרחי ישראל .

למעלה