האם מישהי מכירה מקום. גיי פרינדלי נחמד לצאת אליו באזור השרון?אשמח להמלצות:)
צ ציפור המדבר1 New member 19/8/12 #1 האם מישהי מכירה מקום. גיי פרינדלי נחמד לצאת אליו באזור השרון?אשמח להמלצות
ה הגרה182 New member 19/8/12 #2 מה את מחפשת? יש בכ"ס את קפה המדרחוב, גם אוכל בכיף, גם קפה, גם בירה מהחבית גם שש בש הכי גיי פרנדלי, הבעלים משלנו
מה את מחפשת? יש בכ"ס את קפה המדרחוב, גם אוכל בכיף, גם קפה, גם בירה מהחבית גם שש בש הכי גיי פרנדלי, הבעלים משלנו
ה הגרה182 New member 19/8/12 #3 שכחתי לומר שהאווירה שם ממש כיפית ומדליקה ובאופן כללי אני מתה על המקום הזה (יושבת שם לפחות פעם בשבוע)
צ ציפור המדבר1 New member 19/8/12 #6 תודה רבה על ההמלצה! האמת שבמקרה יצא לי להכיר את המקום... מסכימה איתך ממש ממש נחמד שם...בהחלט ממליצה בחום!
תודה רבה על ההמלצה! האמת שבמקרה יצא לי להכיר את המקום... מסכימה איתך ממש ממש נחמד שם...בהחלט ממליצה בחום!
ה הצדהשקטשלהאוקיינוס New member 20/8/12 #8 זה ה-מקום האהוב עליי! ואני יושבת שם לפחות פעם ביום.. (לפעמים גם פעמיים ושלוש) ואולי משם הייתי מוכרת לך בעצם?..
זה ה-מקום האהוב עליי! ואני יושבת שם לפחות פעם ביום.. (לפעמים גם פעמיים ושלוש) ואולי משם הייתי מוכרת לך בעצם?..