האם מישהי/ו ביקר כבר בקניון ארנה

האם מישהי/ו ביקר כבר בקניון ארנה

ברצליה??????????????? הנמצא במרינה של הרצליה. אתמול ביקרתי במקום ולצערי הייתי מוגבלת בזמן, לכן ראיתי אפשר לומר רק "קמצוץ" מהמקום. התלהבתי מאוד מהאריה הגדול ועליו פסיפס, הנמצא בכניסה לקניון ליד המסעדה. האם יש שם עוד דברים מעניינים שלא ראיתי???? מצפה לתשובתכם. מלי

יעל :-)

New member
כן

מוזר, אבל יכול להיות שפספסתי את האריה שבכניסה
מה שאהבתי זה העיצוב מבפנים... התקרה, העמודים, כל מיני תוספות על הקירות... כל איזור שם מעוצב קצת אחרת. צריך פשוט לטייל בפנים ולהסתכל סביב (לא רק במה שיש בחנויות). עקרונית, בביקור הראשון שלי ראיתי איזור מעניין בתהליכי בנייה. בפעמים האחרות שהייתי לא היה לי זמן לחפש את המקום הזה, אז אין לי מושג איך התקדם. בנוסף לכל, יש שם גם כמה חנויות נחמדות. אבל לא נראה לי שעל זה שאלת.

דווקא כן הסתכלתי על העיצוב, שהוא

מיוחד מאוד, ודי הלכתי עם "העיניים למעלה". יתכן מאוד שהאריה לא היה שם כשאת ביקרת, כיון שהוא די גדול ומושך את העיין ואי אפשר לפספס אותו. המקום עצמו עדיין בתהליכי בניה ולא הכל מאוכלס. בכל מקרה אני ממליצה לבקר במקום ולהינות מהכל. בביקור הבא שלי "אשריין" לי כמה שעות טובות בלי לחץ, כי יש מה לראות. מלי

New member
אחלה + ../images/Emo91.gif

אולי סתם מיהרתי ולא יחסתי לאריה חשיבות. קורה לפעמים. ואלי נכנסתי מכניסה אחרת. מאחלת ביקור מהנה. והמצלה קטנה - בעבר היה בקניון דוכן של נרות מיוחדים. היום אין דוכן, אלא חנות קטנטנה באחת הפינות של הקניון. חבל לפספס! אלו נרות מיוחדים. לא עשויים משעווה ולכן הם לא נוטפים. קניתי נר (הרגיל מביניהם) והוא פשוט התנדף.. נשאר רק פתיל. יש גם בצורות יפות, והצורה בה הנר נאכל כביכול (לא מוצאת את המילה
) היא מיוחדת. שווה לבדוק! קשה לי להסביר איפה היא נמצאת... בקומה הראשונה (מתחת לחנות View הענקית), ממול למדרגות הנעות יש פינה קטנה עם מדרגות רגילות... זה שם.

יעל, הסברת יפה לגבי חנות הנרות ../images/Emo16.gif

החנות באמת נמצאת בקומה הראשונה וגם אני התרשמתי מאוד מהנרות שהם מציגים בחלון הראווה שלהם והתעכבתי מעט כדי להסתכל, כי לא רואים כאלה באף חנות. לא טרחתי אפילו לשאול לגבי מחיר הנרות, אני משערת שהמחירים לא זולים. ביי מלי

New member
תודה, והאמת המחירים די בסדר לדעתי

אולי קצת יותר יקרים מנר רגיל. אני פשוט זוכרת שאני ואמא שלי קנינו כמה נרות כמתנות לראש השנה. להשקיע 20-30 ש"ח על נר (תלוי בסוג) או שניים, זה יחסית שווה לדעתי. בכל אופן, אם כבר עוברים שם אז שווה לשאול

מושית10

New member
תלוי מתי היית שם. האריה כנראה

הוצב לאחרונה כי כשראיתי אותו זכרתי שבפעם הקודמת הוא לא היה.

נאזית

New member
גם אני הייתי

די ממזמן..... ותאמת שבכלל לא התלהבתי חוץ מהמרינה

av_i_va

New member
אמא של ציפי......./images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אפשר לארגן טיול שנתי לפורום בטח לצפוניות שביננו ....

ים כחול

New member
אוי אביבה הלוואי ../images/Emo24.gif

אני מתגעגעת לטיולים בסגנון כזה ... אפשר לעשות יום שלם יחד ולסייר במוזיאונים ותערוכות יחד וסיור במפעל שוקולד , אופסססס זה לא פורום שוקולד
, אבל זה אפשרי .

הדור

New member
קומי לכמה זמן את נוסעת ../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

עם לא לזמן רב פשוט נחכה לך -בסדר חיבוק

למעלה