האם מישהו?

hinuch

New member
סיוע בפריסת פרסה

ביקשתי מחברה לפרוס לי בשאלה : האם הפרוייקט עליו אני עובדת עכשיו יצליח ומה עליי לעשות על מנת לקדם אותו? קיבלתי את הקלפים הבאים: . עבר = נער הגביעים 2. הווה = 7 מטות 3. עתיד = העולם 4. דרך פעולה = מלך החרבות 5. הסביבה = נער המטות 6. מכשולים אפשריים = המרכבה 7. תוצאה = 4 חרבות כיצד לפרש את 4 חרבות עם העולם? ובכלל האם אצליח וכיצד?? אשמח לקבל את פרשנותכם לפריסה..

hinuch

New member
פריסה לתאריך תחילת המלחמה

היות ואיני בקיאה בתחום ... השאלה שעוסקים בה רבים נוגעת לתאריך המשוער לתחילת המלחמה.. ניסיתי ופרסתי פריסת שאלה: האם יש סיכוי לפרוץ המלחמה עם עיראק בשבוע הבא? והקלפים שיצאו: 4 מטבעות 8 חרבות האוהבים 10 חרבות 7 מטבעות המגדל קלף סיכום 5 מטות.. מה דעתכם?

XמטאורX

New member
היי ברוכה הבאה....../images/Emo42.gif

בואי נראה מה קורה בפריסה שלך.... בעבר הרגשת היסוסים, לא הרגשת בטוחה בעצמך ובמקום העבודה שלך, הרגשת שיש לך הרבה לתת ולתרום, אך לא היית בטוחה האם יקבלו את הדרך שלך, את הרעיונות שלך והיה לך מעט בטחון. בהווה את עובדת קשה ומנסה לשמור על ההשגים שלך, שלא יקחו ממך את הקרדיט ושלא יהיו חיכוכים מיותרים, את מרגישה לעיתים מותקפת אך מצליחה לעמוד בפני ביקורת. קלף העולם בעתיד בא בסימן של דינמיקה,את מרגישה כאילו "העולם נמצא בכף ידך"
, את לוקחת ברצינות את הפרוייקט ולפעמים אפילו על חשבון הנוחות והשקט הנפשי שלך. יש לך מס' השגים שניתן להתגאות בהם, את די פרפקציוניסטית ולפעמים נכנסת יותר מידי לפרטים הקטנים. מלך החרבות מסמל את דרך הפעולה שבה את נוקטת. דרך הפעולה שלך היא מאוד רציונלית וריאלית, את רואה את הדרכים שבהם את יכולה להשתפר ולהתקדם במקום לשקוע בעבר
. התכניות שלך מאוד רציניות ואת משקיעה בהן מחשבה ותכנון. יש לך נטייה להתעכב על הפרטים הקטנים ביותר תוך ראיה כוללנית על העתיד. מבחינת התייחסותה של הסביבה לנושא יש תחושה כאילו הסביבה רואה את הפרוייקט הזה כמשהו כ"גדול" עליך, לא מתאים לכישורים שלך. את מאוד רוצה להוכיח את ההפך. מכשולים אפשריים באים מכיוון הפנימי והחיצוני גם יחד... את מרגישה שנותנים לך עצמאות, יכולת ביטוי והתנסות בדברים חדשים, את מאוד שאפתנית ואולי אפילו שאננה. לפעמים נדמה שאת נמצאת במעמד גבוה יותר מכישורייך מה שמביא לפגיעות מסויימת. התוצאה בקלף 4 חרבות לפי דעתי אומרת שאת לא בשלה עדיין לקדם את הפרוייקט הזה.. משהו מעכב אותך וזה כנראה חוסר הניסיון והכלים להתמודד עם משהו שבעצם לא מתאים לכישורים שלך. 4 חרבות מסמל קיפאון ממושך, משהו שנמצא בהמתנה. הייתי מקשרת את 4 החרבות לקלף העולם, שאת רואה אותם כמנוגדים דווקא כמשלימים אחד את השני... העולם מראה את הרצון שלך "לטרוף את העולם", להוכיח שאת מסוגלת לקדם את הפרוייקט שנתנו לך, אבל את מתמקדת מאוד בפרטים הקטנים וקשה לך לראות את התמונה הכוללת. כל אלה גורמים לקפאון של הפרוייקט ב4 חרבות. הפריסה הזו ככלל אני חושבת מדגישה מאוד את העובדה שאת בחורה צעירה וחסרת ניסיון בתחילת דרכך עם שאיפות מאוד גדולות, ורצון עז להצליח . הפחד הגדול שלך מפני כישלון נובע גם מהחשש מפני תגובות הסביבה.

אליהו ד

New member
מי עוסק בשאלה הזו רבות?

אני דווקא,ואולי אני מנותק מהמציאות,ביקרתי בפורומים של טריבלסקי ופרחי,שני תותחי העל הבלתי מעורערים באסטרולוגיה הישראלית,ושניהם,מוזר והזוי לגמרי,חוזרים ואומרים שלא ניתן לדעת אם הפוטנציאל ימומש מומש או ממומש.. היי,יורד גשם בחוץ,ולי לא בא לקחת מעיל,ולך בא לשחק בשלוליות ולהירטב,וחבר שלי בכלל לא יוצא מהבית..אבל יורד גשם..אפשר לבחור איך לחוות ואם לחוות.. מלחמה? לא יודע,ולא חושב שהקלפים מסוגלים לתת תשובה מוחלטת,כמו תמיד.. אהבה? לא יודע,ולא חושב שהקלפים מסוגלים לתת תשובה מוחלטת,כמו תמיד.. מה שכן,הקלפים כן יכולים לספר לי שהנסיכה מפזזת לה על עננים..אבל מה איתי?מה אם שכחתי ללכת לחנות להחליף את המשקפיים? מה שכן,הקלפים כן יכולים לספר לך שיש חבית אבק שריפה,אבל הם לא יכולים לספר לך אם בוש או סדאם יבחרו,בסופו של דבר,ללחוץ על ידית דלת הקוסמוס,הנקראת מלחמה..

hinuch

New member
../images/Emo51.gifתודה לך מטאור והבהרה נוספת..

ראשית אני מודה על פרנשותך המעמיקה והמחכימה.. כמי שמתנסה זה מספר חודשים בטארוט חשובה לי הפרשנות יותר מעצם השאלה.. ובכן ליתר דיוק איני עובדת במקום עבודה אלא מביתי-ולצערי איני כלה צעירה בשנות ה-30 לחיי. נכונה התייחסותך להיותי "אשת הפרטים הקטנים" ופעמים זה בעוכריי..לגבי הפרוייקט הוא כבר מבושל דיו והיות ונכשלתי בעבר להקימו ועכשיו אני מנסה בשנית יש צורך להתגונן ולהגן.. האם לפי הסמיכות של המרכבה עם 4 חרבות יש סיכוי שהפרוייקט לא יתקדם ולא רק מנסיבות הקושרות אליי?

XמטאורX

New member
לדעתי.....

אל תנסי לחבר בין 4 חרבות למרכבה המרכבה מראה את המכשולים האפשריים בדרך שעשויים להיות פנימיים וחיצוניים כמו שפירטתי בהודעה למעלה ואילו 4 חרבות מתארים את התוצאה הסופית, שהיא קיפאון

אליהו ד

New member
לא פשוט..ואת?

בין מבחן מעצבן לאחר,בין ונוס מורכבת לאחרת,אני יושב על המאמר שאורי העלה,ועל הספרון של קראולי..ווסבור שהרציונל הובהר במקומות מסויימים,אך נותרו חורים לא מעטים בהסבר שמאחורי הרציונל-מה שנקרא,המטאפיזיקה..אני אעלה את דבריי היום בערב,וזה הולך להיות,להערכתי,דיון השנה שלנו. את רואה מה קורה כשאת שואלת מרקורי בתאומים באופק מה שלומו:)?

המאהבת17

New member
האם מישהו?

האם מישהו יוכל לפתוח לי בקלפים ולהגיד לי מה יהיה עתידי???

אליהו ד

New member
איזה שיר מקסים!רק 17,כבר מאהבת?

ואם תדעי את עתידך,לא תרגישי שלא תהיה לך יותר סיבה להתרגש? מה אם,למשל..הקלפים יגידו לך שחבר שלך עוזב אותך..או ש..תיכשלי בלימודים..את לא היית מעדיפה לחיות את זה בלי לדעת מה יקרה?

המאהבת17

New member
האם בכך...

האם בכך נותן לי אתה רמז לעתידי?? זה די דבילי מין הסתם דברים כאלה יקרו לי הרי אני מושכת אכזבות, אבל אולי תיתן לי איזה שהוא משהו בעתידי משהו בענייני האהבה האם יהיה לי מישהו בקרוב??

Digi Lista

New member
את אנושית.../images/Emo13.gif

בתור בן(בת)אדם יש לך תקופה של אכזבות,והחיים בטח נראים כאילו כול שנייה פטיש ענקי מכה בך,אבל תאמיני לי שכמו כול דבר רע גם לאכזבות האלו יהיה סוף,בכלל כול אכזבה גורמת לנו(לי לפחות)לחשוב,לתהות,לחקור,להתחשל ולהתחיל מחדש. זה לא קל,לוקח זמן,הכול יסתדר בסוף,ובאמת אין מישהו שרק מושך אכזבות או רק מקבל הטבות מהחיים,גם אם נראה שיש התשובה היא שאין! אז תרימי ראש וחייכי כי אכזבות הן חלק מהחיים
נ.ב. ממה את כול כך מאוכזבת?את לא חייבת לענות אני מתעניינת כדי להבין יותר טוב(את גם מוזמנת לפנות אליי במסר אם בא לך לספר בלי חשיפה גדולה של הפורום)...

המאהבת17

New member
השאלה הגדולה...

מממה אני כה מאוכזת את שואלת אותי, האמתי שכמה דברים בחיי עוד בהיותי רק בת 15, נראה לי שעברו עלי השלוש שנים הקשות ביותר, נכון לעכשיו אני מדברת על זה בחופשיות, וכמו כל דבר בחיים שיכול להשתבש כאן רק הרגשות הן שמכאיבות. אז כן כבר בגיל 12 נכנסתי לדיכאון אחרי הרבה זמן של הקאות, ואי אכילה, בנוסף הדיכאון נעשה קשה וקשה יותר כאשר התרחקתי מכולם, ונותרתי בודדה בעולם, לאחר מכן באו החתכים, ההיסטריה, השיגעון שלי, התרופות וכל דבר רע שבן אדם יכול לעבור. אולי הצרה שלי תראה קטנה לרבים ואולי אפילו קלה יותר מאיזה שהיא "תקלה" פיזית שפוגעת באדם אבל בשלוש השנים האלו למדתי שהמחלה הגדולה, ההורסת והכואבת ביותר היא המחלה הנפשית, בגלל זה כבר מאסתי בחיים, וכבר לא אכפת לי ולא נשאר לי הכוח להחזיק אותי, אז כן כרגע אני פונה לכל מקום שאולי ויתן לי טיפת מידע בעבורי, אולי איזה שהוא "קסם" שיגיד לי שיש לי בשביל מה לחכות ולהשאר פה.

AD M

New member
הקסם הכי גדול-אמונה

מאוד הזדהתי עם מה שכתבת עברתי דברים דומים ותודה לאל על הרגליים היום. למדתי שזה שלאנשים אחרים יש צרות יותר גדולות משלי לא מקטין את הכאב.אבל למדתי יותר מכך שהכאב הכי גדול אני יוצרת לעצמי ולשם כך צריך למצוא אפיקים חדשים לנתב את ההרס העצמי ולא להעניש את הגוף בו אני כלואה פעם אחר פעם. כך שלא יעזור לך פיתרון קסם.אף אחד לא יכול להגיד לך מה יהייה כי ידובר בכרוניקה של מוות ידוע מראש. אנחנו יוצרים לעצמנו שוב ושוב סיטואציות של כאב מכייון שזה מה שאנחנו מכירים ולא יוצאים מהלופ הזה אז שלב ראשון לצאת מהלופ.את כל האנרגיה שאת משקיעה בלהרוס את עצמך להוציא לנתיב אחר. פרוייד אמר (ואני מסכימה איתו)שלרוב האמנים יש נטיה להרס עצמית שפשוט יוצאת דרך האומנות ואני מסכימה איתו תבחרי את הכלי שלך.עכשיו הזמן לבנות את היסודות שלך .אולי נשמע נדוש,אבל דברים הופכים לנדושים מכיוון שהצליחו כ"כ הרבה פעמים מאחלת לך את כל הקסם

למעלה