האם מישהו

**yoav**

New member
בואנה מה יש לכם אנשים?????

מה קרה יצא דיסק ישראלי אתם מתלהבים ככה???? חשבתי שעברנו את זה כבר בדיסק הראשון של סאב... תפסיקו עם כל ההודעות חסרות פואנטה הזאת ואם זה מעניין מישהו אני לא בטוח כל כך שאני יקנה כי אני מפחד להתאכזב.... אני לא מפחד דווקא שהשירים לא יהיו טובים כל כך אלא פשוט שאני יפסיק לשמוע ת´דיסק הזה אחרי חצי שנה והוא סתם יעלה לי אבק באיזה פינה בחדר (מה שקרה עם הדיסק הראשון)

**yoav**

New member
ממש לא......

אני יכול להגיד לך בוודאות שאני עדיין שומע את רוב הדיסקים שיש לי בבית... ואני בכלל לא דיברתי על העובדה שזה דיסק ישראלי, כי אפשר לקחת לדוגמא את הדגנחש - המכונה של הגרוב, שלדעתי זה דיסק שאני אמשיך לשמוע גם עוד הרבה שנים... פשוט דיברתי על העובדה ש"האור מציון" היה רק להיט זמני, כי ביננו כמה מאיתנו עוד באמת מקשיבים לדיסק הזה בבית?? להוציא כמובן את חי מיום ליום... יואב

DoubleD

New member
יואבון........

ביננו ? אני מקשיבה לדיסק הזה, מבחינתי זו כבר קלאסיקה. כל טראק בדיסק הזה מזכיר לי את הימים המאושרים ההם :) ואם לומר לך את האמת, אחרי שחרשו על "חי מיום ליום" אני כבר בקושי מסוגלת לשמוע אותו. לא אומרת שתקנה, אבל אל תשלול מיד :) אולי זה כדאי? (איפה ג.יפית איפה??) WHAT?! (dmx). |נשיכה|DouBle-D-

TIK TAK

New member
למה להגיד WHAT?! (dmx).

כשיש את הגירסה הישראלית כלא 6 (מה?)

Psycho MC

New member
אני קונה אותו כי...

זה יהיה הדיסק הישראלי הראשון שלי באוסף!!! וזה מגניב! ולדעתי זה דיסק ממש טוב, כי כולם כל כך מתלהבים!!!

קניתי כבר!!!!

מתוך כבוד למלך ההיפ הופ העיברי השקעתי 90 שקל בדיסק(כולל את החולצה והפוסטר) וגם בגלל שזה דיסק פצצה!!!!

Psycho MC

New member
אני לא מתכוון לבזבז 30 ש"ח

לפוסטר שאין לי מקום על הקיר, בגלל כל הפוסטרים של אמינם, דרה, ו"אפ אין סמוק טור", ועל עוד חולצה, שלא אלבש...

למעלה