האם מישהו שם לב?

האם מישהו שם לב?

בהפטרת במדבר אותה קראנו יום לאחר אסון אולם ורסאי כתוב הפסוק המזעזע: ``והשבתי כל משושה, חגה, חדשה, ושבתה וכל מועדה``. וכך אכן אירע!!! קריסת המבנה בזמן של ששון ``שוש תשיש ותגל...`` השבית את שמחת הנישואין בתאריך שהוא כמה ימים לפני ``חגה`` (חג השבועות) יום לאחר ``חדשה`` (ראש חודש) יום לפני ``שבתה``. כמה איום... ונתפלל שנזכה לכתוב בסוף ההפטרה: ``וארשתיך לי לעולם, וארשתיך לי בצדק ובמשפט ובחסד וברחמים: וארשתיך לי באמונה וידעת את ה``` (הושע ב)

Mr Coffee

New member
זהירות!!!!!

כל זה נכון ואמיתי ללא ספק אבל... יש הרבה רבנים שיוצאים נגד החיפוש הזה של פסוקים המצביעים על אירועים מסוימים אני לא אומר כן או לא פשוט צריך לבדוק טוב לפני שממשיכים להפנות אנשים לפסוקים שמצביעים על מקרים... ולך אוהב ישראל אני יודע שכוונתך רצויה ורק בגלל זה רציתי להפנות את תשומת לבך האוהב מחלקת הבטחת איכות ואבטחת פסוקים באשר הם ;-*)

zipihersko

New member
כמה נורא לראות שהכל היה באמת כתוב

ממש נורא, לקרוא אחרי שקורא אסון, פשוט נורא, ומפחיד גם תחתיתוש אמרה שהיא היתה בשיעור, והרב (מצטערת שאני לא זוכרת מי) אמר בפירוש, שצריך להתאחד ולהזהר כי יקרה משהו , יקרה אסון נוראי ובאמת קרה, לא יודעת מה להגיד, אבל אני כן יודעת שאף פעם אבל בחיים שלי אף פעם לא הרגשתי כמו שאני מרגישה כל כך נורא היום. הסתלתי ברפרוך בעיתון של החג, כמה סיפורים וכמה דברים כתובים שם כל משפחה עם האסון האישי שלה. אני כל כך כואבת את כאבם, וכל כך עצוב לי. גורל הוא גורל,ואם צריך לקרות למישהו משהו יקרה לו בכל מקום ואם חס ושלום צריך לקרות לי משהו, גם לי יקרה בכל מקום, ובזמן שלו אבל זה ממש מפחיד לחשוב על זה, בצורה כזו אני מרגישה שאני כבר לא יודעת מה לעשות , מה עושים כל יום דבר נורא ואחר קורא, אתם שמים לב לכך? כל יום משהו אחר? אלוהים עזור לנו, והגן עלינו, תעשה שלום, תעשה טוב, ותעשה שלא נאבד יותר חללים. תחייכו ותהיו מאושרים, אין זמן אחר לכך חוץ מעכשיו אוהבת לימו

למעלה