האם מישהו פה

e-magine

New member
השיטה המקובלת היא

להריץ שומר מסך עם מדורה
המהדרים במצוות לוקחים את הלאפטופ עם השומר מסך לשטח

סרפד

New member
מה, אנשים לוקחים מחשבים למדורה?

עד אנה אנו באים? משום מה זה מזכיר לי את האנשים עם הסלולרי במשחקי הכדורגל והכדורסל, לא משנה שהמשחקים משודרים בטלויזיה, הם חייבים להתקשר באמצע למשפחה ולחברים ולמסור פרשנות ודיווחים אישיים. אוף, פתאום בא לי קומזיץ ל"ג בעומר, חבל שלא חשבתי על זה אתמול.

actress

New member
כיום שיש לפטופ אפשר הכל

זה היתרון אני רוצה גם לקנות במקום לגלוש רק דרך הפלא

אני הייתי במדורה נפלאה אתמול

הצעירים באופן מסורתי מארגנים פה בקיבוץ את מדורת ל"ג בעומר מגיעים אליה כל הצעירים וקומץ פירומנים כמוני שהם מבוגרים יחסית וחשבתי על זה שהייתי מוכנה שבפעם בשבוע תוציא אותי איזה מדורה מהמחשב זה כל כך "מדליק" ומקסים לראות את העצים מתפצפצים להם ואת האש אש להבה הזו ולהתקרב ולהתרחק כי פעם חם מדי ופעם קר מדי והתפוחי אדמה והחלילית והגיטרה והשירים והצ'אי צ'אוי מסאלה עשו על האש אוקצור - כיף לא נורמלי

בקשר לניקוי המקלדת...

זו עבודה ממש סיזיפית אני מנקה גם עם קיסמים וגם עם מנקי אוזניים ואלכוהול 70 אחוז והניקוי הוא איטי להחריד וגם לא מושלם יש לי אובססיה עם ניקוי המקלדת ומחשבות טורדניות איך להגיע למקלדת נקייה באופן מושלם אם למישהו יש עצות בנוגע לחמרים אנא ישתף אותי

xslf

New member
למה את עובדת קשה?

מפרקים את המקלדת, ושמים את החלקים בכלי עם סבון כלים מדולל ומים חמימים. בנתיים עוברים על המקלדת עצמה- בלי המקשים קל מאוד לנקות ותה. מייבשים את הכל טוב טוב, ומחברים חזרה. לא מסובך, ויוצא נקי כמו חדש.

e-magine

New member
יש לי הצעה מהפכנית../images/Emo8.gif

קונים מקלדת חדשה. מי שלא מקצוען באיזה תחום שצריך מקלדת ארגונומית יקרה, יכול לדעתי להסתדר יופי עם המקלדת הכי זולה בשוק. זה עולה בערך 30 ש"ח ואם המקלדת מגעילה, אפשר לקנות חדשה.

e-magine

New member
עכשיו אני רואה שעמית כבר המליץ

על זה... רק מה, אצלו מקלדת חדשה עולה 40 ש"ח ואצלי, 30

xslf

New member
מה הבעייה?

המקשים הם כמו תיקתקים. ומה לעשות, עד שמוצאים מקלדת נוחה )אין הרבה כאלה היום) לא חבל להשתמש בה בתור מקלדת חד פעמית?

סלחו לי שזה קצת אופ טופיק העניין

עם המדורה פשוט כשיש לך משהו שמהנה אותך בעולם הלא וירטואלי אין שום סיבה לסחוב לשם לפטופ אותו דבר עם הסלולארי

סרפד

New member
כן, יש גבול...

אפילו בשבילי. גם אם היה לי מחשב נייד לא הייתי נסחבת איתו לכל מקום, לפחות עד שיהיה מחשב לביש וכל שאר החידושים שאימג'ין מביא לפה מדי פעם. בינתיים הפעילויות באינטרנט לחוד והפעילויות האחרות לחוד. מחשב נייד ליד המדורה זה בכלל שילוב יוצא מן הכלל - דרך החברותא הכי עתיקה בעולם האנושי משולבת עם דרך החברותא הכי חדשנית בעולם האנושי, אחת הטכנולוגיות הכי עתיקות וראשוניות - אש, עם אחת הטכנולוגיות הכי חדשות ומתקדמות - אינטרנט, מעניין. אנחנו לא רוצים לוותר על הדרכים העתיקות גם כשהטכנולוגיה שלנו כבר פורצת אל החלל. אם משהו טוב אז נשארים איתו.

למעלה