האם מישהו פה

האם מישהו פה

אוכל ליד המחשב? ואם כן האם זה ארוחות שלמות או סתם קפה ודברים קטנים שחוטפים פה ושם? ושאלה בסוגריים - האם המקלדת מתלכלכת כתוצאה מהפעולות הנ"ל?

לקשמי

New member
../images/Emo6.gif האמת היא שכן

כלומר היה לי מנהג כזה עד לא מזמן, אבל אני מתחילה להגמל ממנו. אבל הסיבה היא שהיות ואני גרה בדירת חדר אז שולחן המחשב זה השולחן היחיד שיש לי שמבחינת גובה אפשר גם להשתמש בו לאכילה. בכל אופן בתקופה האחרונה, כפי שכתבתי אני מתחילה לגמול את עצמי מההרגל הזה ומעדיפה לשבת ישיבה מזרחית על המיטה עם הצלחת ולאכול.

סרפד

New member
בהחלט

אחרת אני מגיעה לתת משקל... למעשה, אני לא אוכלת ארוחות שלמות גם ככה, כלומר יותר ממנה אחת בכל פעם. לעיתים קרובות אני אוכלת ליד המחשב (ומשתדלת לא ללכלך את המקלדת
), אבל לעיתים קרובות אני אוכלת מול הטלויזיה, אף פעם לא ליד השולחן. תלוי מאד גם עד כמה צריך את הידיים בשביל האכילה, למשל בשביל פיתה עם חומוס (לא חטיף בשבילי, אלא מנה עיקרית) צריך רק יד אחת, אבל כדי לנגב חומוס מהצלחת פלוס נגיסות חמוצים צריך לפחות שתי ידיים.

../images/Emo6.gifבטח שאוכלים ליד המחשב

זה חלק מהאסטרטגיה הכללית. למעט ידיים דביקות. המקלדת זה החלק העיקרי שמתלכלך מפירורים. אני מחזיק רק מקלדות זולות של 40 שקל שמחזיקות שלי 5 שנים עם כל הפירורים (אסור לנקות). מחשב שיזכה לקבל מקלדת ב- 200 שקל - שם לא יאכלו דברים מתפוררים. עדיין אני מניח שלא אוכל להתגבר על שתיית תה קפה וכו'. ובכלל, כדי לא לבזבז זמן סתם לשבת ולבהות בטלוויזיה כששותים קפה ותה של בוקר זה ניצול טוב לעיין בבלוגים פורומים ושאר ירקות. העיון קצת מחרבש כשמגיעה הודעה שמרגישים צורך להגיב עליה. אז התה מתקרר (
) לתלמידים בחדר המחשב אני אוסר לאכול שם כי הם נהיים דביקים ומלכלכים את המקשים ואת המסך ואת העכבר וזה פשוט דוחה. שלא לדבר על זה שלא איכפת להם מהמחשבים כי הם לא שלהם. לגבי עכברים העברתי מזמן כבר את כל העכברים בבית לאופטיים. נגמר עידן הלכלוך של הכדור. ממליץ לכולם.

עמית - למה אסור לנקות מקלדת?

אני פעם הייתי אוכלת ארוחות שלמות ליד המחשב ונגמלתי מזה פחות או יותר עכשיו רק שותה ואוכלת דברים קטנים כמו זיתים או גרעינים

כמה סיבות

חוק אחד שלמדתי בחיים שלי: דבר שעובד - לא נוגעים. ברגע שאת הופכת את המקלדת (וגם אני עושה את זה מדי פעם למרבה הצער) כדי לשפוך את הלכלוך - החלקיקים נופלים בחלקם לתוך הקלידים. כי יש בהם חלל ובמקום ליפול החוצה הם נכנסים לתוך הפלסטיק וכשמחזירים את המקלדת הם חוזרים (לא בטוח שלאותו מקום בלתי מזיק). מקלדת זה אחד המוצרים המסובכים ביותר וביחס לדרגת המורכבות שלה - אחד המוצרים הזולים ביותר. תמורות 40 שקל מקבלים מכשיר שעובד לפחות שנתיים בלי בעיות עם כל הקפה והפירורים. ואם מצליחים לשמור עליו נקי יחסית הוא יכול לפעול גם כן 5 שנים כמו כלום. אז אחרי כמה שנים מותר לנו לא לחכות שהמקלדת תמות אלא לקנות חדשה ולשים את הישנה ברזרבה.

s h i r k u s h

New member
אכילה ליד המחשב...

בד"כ אני אוכלת ביסוויקטים או משהו שלא ממש מלכלך אחרת אמא שלי תקרע לי את הצורה

צלליתה

New member
בטח אוכלת

ובימים לחוצים במיוחד אפילו גררתי צלחת סלט וחביתה למחשב. לפני מיליון שנה באחד מהעתונים על מק, מקיוזר, או משהו כזה, במדור מכתבים מקוראים כתב איש שהוא נשאר מאוחר בעבודה, רק הוא, ושתה קולה. פתאום נשפך הקולה על המקלדת והכונן. (זוכרים את הימים שלמק עוד היה כונן דיסקטים?) (ורגע, עוד סוגרים אחד, לא ממש ברור איך הגיעה קולה לשם, אבל שיהיה). המחשב לא פועל. מה לעשות? כותב יקר, ענו לו מהמערכת. תפרק את כל החלקים, תשטוף טוב טוב במים חמים ושים בשמש ליבוש. כשהכל יהיה יבש לגמרי תרכיב חזרה. אם המחשב יעבוד, טוב, אם לא, תגיד: המחשב לא עובד לי.

../images/Emo6.gif בשביל זה - צריך גם לדעת

להרכיב, לא רק לפרק.... אני מתפעלת מזה שאת קמה להכין סלט וחביתה!

אסִי

New member
../images/Emo6.gif אני אוכל ליד המחשב

כשאחי לא נמצא. אם כבר אני אוכל או שותה, זה דברים קטנים (נס קפה, שוקולוד ולפעמים באגטים).

סרפד

New member
דברים שאנשים שותים ליד המחשב

אצלי קפה, קולה ומיץ, אבל לפעמים גם בירה ויין, למה לא? יש פורומים בהם אנשים שנמצאים בחברותא הפורומית מזה זמן רב, מספיק כדי להכיר זה את זה מבחינת החשיבה והכתיבה הרגילה, מחליטים על שרשורי אלכוהול, הם שותים וכותבים חופשי במהלך השתיה ומצחיק מה שיוצא.

סרפד מאד מעניין מה שכתבת על

שרשורי האלכוהול אני צריכה לנסות את זה פעם בפורום החברותא שלי

יש בזה משהו קצת מזעזע - לשתות

אלכוהול באופן לא וירטואלי בחברותא שהיא וירטואלית בלבד באותו זמן

סרפד

New member
יש בזה כפילות מזעזעת משהו

מצד אחד את מתבסמת בחברותא עם ה"רעש" והחמימות והצחוקים הנלווים לכך, ומצד שני את לבד בחדר מול המחשב (זה לא בהכרח גורם הרגשה רעה, אני מציינת את זה כעובדה בלבד). תלוי איך מתייחסים לחוויה. אם את רוצה באותו זמן להמצא בחברה מוחשית אז זה מתסכל, אולי גורם לאדם להרגיש יותר בודד. אבל אם את מתייחסת לזה כאל עוד סוג של חוויה אז זה מאד מעניין, התחושה עצמה של עם ובלי בו זמנית, שיש בה איזה סתירה או פער תפיסתי שקשה לגשר עליו בתפיסה האינטואיטיבית, יוצרת איזה גירוי בפני עצמה, יש בה משהו משכר בפני עצמה. אם כי אני מודה שבעצם אף פעם לא ניסיתי את זה ממש, כלומר השתתפתי בשרשורי אלכוהול בהם אחרים שתו אבל אם אני אשתכר אני לא יודעת מה יכול לצאת לי מהמקלדת אז אני מעדיפה להיות מתונה.

actress

New member
אני תמיד אוכלת לידו

כדי לא לפספס כלום, ואם מתלכלך אז מנקים.

למעלה