האם מישהו מכיר

tamir2006

New member
האם מישהו מכיר

האם מישהו מכיר אנשים או הוא עצמו שיצא מהמבחן ואמר.."וואי הלך לי חרא ידעתי הרבה אבל גם ניחשתי המון מקוצר זמן" ובסוף קיבל מעל 600 אפילו בקצת?? או שזה מצב דמיוני שלי?? האם יתכן בכלל מצב כזה בהתחשב באופן חישוב הציונים של המרכז הארצי??

מכיר הרבה אנשים כאלה

אבל אני לא יודע להגיד אם הם סתם אמרו את זה או באמת חשבו ככה

מה קשור אופן חישוב הציונים?

זה תלוי עד כמה אתה מסוגל להעריך בצורה אובייקטיבית את התפקוד שלך במבחן, ובנוסף מה הייתה הרמה שלך מלכתחילה. אם בסימולציות קיבלת 650 למשל, יכול להיות שתקבל מעל 600 גם אם הלך לך חרא...ולהיפך. ובקיצור- די. היה מבחן. נגמר. מה שהיה היה, ומקסימום עושים שוב ביולי. קח נשימה עמוקה ותפסיק לחשוב על מספרים. (לפחות בשבועיים הקרובים). שיהיה המון בהצלחה!

SLEEPING MICKEY

New member
יהיה טוב../images/Emo163.gif

אם נכנסת למבחן עם ידע מסוים תקבל 35-50 נקודות יותר ממה שאתה חושב שתקבל ! (בדוק !!! סמוך על סמוך)
חוץ מזה תזכור שיש לאנשים נטייה לבינוניות והם אוהבים להחזיק פחות ממה שהם באמת ! בהצלחה

כרמלית21

New member
../images/Emo52.gif אני קצת לא קשורה,

וגם קצת לא בגיל (15), אבל אני פותרת תרגילים להנאתי, מספר "שעורי בית" של קידום, 2003, ואיזשהו ספר בהוצאת "ליטני" (אם קיימת הוצאה כזו כלל, הכריכה לא נמצאת במקומה אז אין לי אפשרות לדעת..), ורציתי לדעת עד כמה התרגולים בספרים אלו רלוונטיים למועדי המבחנים הבאים, ואילו שינויים אם בכלל חלים בחומר הנדרש לבחינה. ובלי קשר- הפורום מעניין עד מאד, תודה!

sankkkkaa

New member
אני יכול להעיד על עצמי

עשיתי בחינה בפברואר, ויצאתי בהרגשה מחורבנת לגמרי, היה לי איזה חצי פרק בכמותי שניחשתי לגמרי כי ניתקעתי באיזה גרף מעצבן, ואני לא אומר את זה סתם, היו לי אולי 8 שאלות בכמותי שלא קראתי אפילו! אין לי מושג על מה מדובר שמה, ומילאתי אותם כמו לוטו (בד"כ 3), ובסופו של דבר קיבלתי 643, שזה בהחלט ציון לא מזהיר, אבל עונה לך על השאלה. נקווה שהפעם נעבור את ה700. בכלל אני חושב שאיךשהוא יוצא שאתה מוציא יותר באיזה 30 נקודות ממה שהיית מוציא בסימולציה... זאת ההרגשה שלי, כי אני מניח שהפסיכומטרי שעשיתי אם הוא היה סימולציה הייתי מוציא בו בערך 600, ואם היה הולך לי כמו שהלך לי בסימולציות עד אז (שבהם עמדתי על בערך 640) הייתי מוציא 670-680. אני מקווה שעודדתי אותך קצת.

למעלה