האם מישהו מכיר את GARRITAN???
שלום לכם. רציתי לשאול את המבינים מביניכם. הייעד שלי בקיובייס הוא כתיבת מוסיקה סימפונית. בסגנון FILM SCORE. עכשיו,כמובן שכלים סימפוניים הם הרבה יותר קשים להדמייה מציאותית. אומנם, שמעתי את ה- VIENNA שלפי מה שהבנתי אלו הן הדגימות הטובות בעולם. ובאמת אין לי מילים. הבעיה היחידה היא שעלות ה-VIENNA היא יותר גדולה מאשר לקנות תזמורת סימפונית שלמה.
למרות, שספרייה אחת עולה שם בסביבות ה- 400$ - 600$. בכל אופן, חבר שלי המליץ לי כרגע על ה-personal orchestra של GARRITAN. הוא הסביר לי שזו חברה שמתחרה ב-VIENNA. בקיצור, נכנסתי לאתר שלהם ובהחלט התרשמתי. מה שעוד יותר התרשמתי זה זה שעלות המוצר היא 200$. כולל כל הכלים של התזמורת. וזהו תקציב שיחסית מציאותי. השאלה שלי אליכם היא מה אתם אומרים על ה-GARRITAN, והאם שווה לי להוציא סכום כזה כרגע, או לקנות ספרייה מסויימת של ה- VIENNA. אודה מאוד על עזרתכם בתודה מראש אסף
שלום לכם. רציתי לשאול את המבינים מביניכם. הייעד שלי בקיובייס הוא כתיבת מוסיקה סימפונית. בסגנון FILM SCORE. עכשיו,כמובן שכלים סימפוניים הם הרבה יותר קשים להדמייה מציאותית. אומנם, שמעתי את ה- VIENNA שלפי מה שהבנתי אלו הן הדגימות הטובות בעולם. ובאמת אין לי מילים. הבעיה היחידה היא שעלות ה-VIENNA היא יותר גדולה מאשר לקנות תזמורת סימפונית שלמה.