האם מישהו כאן ראה את........

• פותח הנושא emh
  • פורסם בתאריך

emh

Member
האם מישהו כאן ראה את........

הפרקים החדשים (מסתובבים ברשת) של סאות'פארק הם ממוספרים 601 - 61X ואני אישית השגתי שניים מהם. בפרקים האלה בעיקרון באטרס ממציא את עצמו מחדש בתור דמות מנוולת שמנסה להתנקם בכל העולם משום שנידו אותו בעבר. (פרק 606 נקרא פרופסור כאוס) הילדים מחפשים מחליף לקני (שכמובן נהרג) וזה נגמר בסדרת שאלות של מה יהיה בפרק הבא... (האם פרופסור כאוס ישמיד את העולם, מי יהיה המחליף של קני, מי מהדמויות ימות בפרק הבא? (לא, טוויק, מיס צוקס-און-דיק) פרק 607 - בעיקרון כל תוכנית של פרופסור כאוס מתגלה שהיתה כבר בשימוש באחד מפרקי הסידרה - משפחת סימפסון... וקרטמן מנסה לייצר עולם של אנשי-מים באקווריום שלו (סי-מן) (כמובן שלצורך כך הוא משיג סי-מן מבנק הזרע ומציצה של... טוב בטח הבנתם את הרעיון.... מישהו מכיר את זה?

אני גם לא ראיתי

אני לא מרשה לעצמי לקלקל את החוויה של לראות פעם ראשונה על מסך גדול בטלויזיה.

richter

New member
אבל עד שזה יגיע לטלוויזיה..........

עד אז לא תראה את זה?

אין מה לעשות...

אני מחזיק את עצמי כבר הרבה זמן לא להוריד את הפרקים, אין כמו לראות את זה בטלויזיה וכל שבוע לחכות לפרק החדש, יש למישהו באמת איזשהו מושג קלוש מתי ביפ מתכוונים לשדר את העונה השישית ?

richter

New member
לא ראיתי את כל העונה השישית

אבל ראיתי את שני אלה בכל אופן, למה שאלת

BlackShadow

New member
לפי דעתי

העונה השישית היא הכי טובה...ומי שלא ראה, הפסיד! בכל מקרה אפשר להוריד את כל הפרקים מקאזה. ואלה לא ממש הפרקים "החדשים" כי עומדת לצאת עונה שביעית עוד כמה ימים (אני צודק?)

y s h

New member
ניסיתי../images/Emo7.gif

למרות שאני מוריד את זה כקבצי video זה מוריד לי רק את הפסקול של הפרקים ויש לי שאלה לכל מי שראה את העונה השישית: האם זה חשוב לראות את הפרקים בסדר כרונולוגי?

richter

New member
יכול להיות שאין לך DivX מותקן?

אם זה בא בקבצי AVI ולא RM אז יכול להיות שאתה צריך DivX

y s h

New member
לא נראה לי

הפרקים של משפחת סימפסון עובדים לי בסדר

elcool

New member
תשובות

לי יש פרקים שמשום מה רואים אותם רק ב-REAL ONE למרות שהם AVI... אז תנסה להרויד גרסה חדשה סדר כרונולוגי? עדיף. כי יש את הפרקים עם הנשמה של קני והחברים החדשים. אני לא רוצה להרוס, אבל בכל זאת עדיף

omer789

New member
לזה ששאל על הסדר הכרונולוגי...

אז זה די חשוב, בעניין של "פרופסור כאוס" עם באטרס וגם בקטע שקרטמן שותה שוקו מעניין...(חבל להרוס את הקטע הזה)

omer789

New member
דרך אגב לזה שלא עבד לו

הפרקים, היו פרקים שהפעלתי רק עם "ריאל פלייר" או עם מקודד אחר בשם XVID

למעלה