האם מישהו יכול

cedir

New member
האם מישהו יכול

להפנות אותי לחומר למתחילים במאגיה?

RainBird

New member
עיינת במאמרי הפורום? יש מאמרים למתחילים שם וגם המלצות ספרים.

BlackCandle

New member
אני חדשה ועיינתי במאמרים

לא מצאתי משהו שמשך את שתומת ליבי, במיוחד בהמצלות לספרים. אתן קצת רקע על עצמי, לפני כשנתיים וחצי, אם לא שלוש החלטתי שאני רוצה להתעסק במאגיה, לא ידעתי את הכיוון שלי ומה בדיוק אני רוצה מעצמי, אך לחקור את הנושא בתחומיו הרבים יצא לי, להתמחות לא ממש. נאלצתי לנטוש את הנושא בתחילת דרכי כי לבית עברה להתגורר אחותי עם ילדיה, כשאחת מהן הייתה ילדה, פעוטה בת פחות משנה. פחדתי על ההשפעות( מה לעשות שאני באמת מאמינה בזה) וגם לא היה לי את הספייס שלי כדי להתעסק בכך ברצינות (מה לעשות שהסלון הפך לחדר שינה, והחדר שהיה לי הפך לחדר של אחותי וילדיה). אחרי כל השנים האלה אני עדין מרגישה שאני רוצה להמשיך עם זה אבל עדיין אני לא יודעת את הכיוון. לפני כמה זמן התחלתי בתת מודע לחזור לעניין, התחלתי להתעניין בטארוט, הורדתי את ספר הצללים מהמדף שבשנים האלה העלה אבק. מייאוש וסערת רגשות שהיתי צריכה לפרוק, פרקתי באמצעות מעגל. מעגל הראשון שלי מאז 3 שנים. היה לא מוצלח אבל אפקטיבי, מה שכן, דחף אותי לחשוב שאני צריכה עוד להעמיק בעניין כדי לא לעשות את הטעויות האלה שוב. אז כן, חזרתי לעניין
וכדאי שתכירו אותי, אני חדשה כאן וכנראה שאכתוב פה המון. התחום שבו נעצרתי לאחרונה לפני 3 שנים היה קשור באומנות הכישוף של וויקה. אני מחפשת ספרים ספציים שמדברים על ויקה, ספרים פרקטיים, ספרי רקע והיסטוריה, הייתי רוצה בנתיים להתעמק בזה. כמו כן, לא מצאתי הרבה המלצות על ספרים בנושא זה במאמרים. מצאתי אתר, שכנראה רובכם מכירים, אם לא אז לדעתי כדאי לכם להכיר. http://www.kitaro.co.il/catalog/ באתר מצויי שפע של ספרים למכירה(וכל מיני דברים יפים אחרים), נכון לעכשיו שלפתי רשימה של לפחות 30 ספרים שמצאו חן בעיניי ממבט ראשון מקריאת תקציר\סקירות שמצויית באתר, הייתי רוצה לקנות כמה מהם ואני לא יודעת במה להתחיל. הייתי רוצה בהמשך לעלות את הרשימה הזאת יותר מאוחר. לדעתי זה יכול לפתוח דיון נחמד על המלצות .
זהו, חפרתי מספיק. יום טוב

RainBird

New member
ברוכה הבאה! ובהצלחה בדרך המאגית. אני מצטער לבשר לך כי קיטארו נסגרה ואם תנסי להזמין ממלאי הספרים שלהם- תגלי שאי אפשר לעשות הזמנה פעילה. האם קראת את דרך הקסם?

למעלה