האם מישהו יכול לעזור?

קישקוש

New member
האם מישהו יכול לעזור?

אני מחפשת ציור של אברהם אבינו. תיאור הציור: יהודי שאוחז במקל הנדודים, וחוזה בכוכבים. הוא לבוש בגלימה מפוספסת המזכירה מצד אחת את הגלביה הבדווית ומצב שני את הטלית היהודית. ברקע יש אהל ודקל השיגו את זה מאיזה ספר מתוך ספרי התנ"ך 1908 מבית הספרים הלאומי בירושלים האם למישהו יש את התמונה סרוקה על המחשב? דחוף למדי.. תודה מראש! קישקוש.

שלום וברוך הבא! ../images/Emo39.gif

נחמד שהצטרפת, ויופי שאתה כאן, השאלה ששאלת היא שאלה קשה, אני לא יכולה להגיד שאני מכירה את הציור בכלל, למרות שאני חושבת שראיתי ציור דומה של שגאל, יכול להיות? בכל מקרה אני אחפש בשבילך נראה למה נגיע, רק נקודה נוספת - האם זה חייב להיות הציור הזה או שכל תמונה של אברהם אבינו בסגנון הזה היא בסדר?

קישקוש

New member
הממ..

דבר ראשון- אני בת :) דבר שני- אולי את יכולה לומר לי איפה לחפש, ואני אחפש לבד.. (למרות, שכמובן, יהיה לי יותר קל אם תמצאי לי.. )
דבר שלישי- אין לי מושג של מי הציור.. יכול להיות שהוא של שגאל.. ממש אין לי מושג.. דבר רביעי- אני צריכה את התמונה המסויימת הזאת.. תודה רבה!

גל אור

New member
אני לא סגורה על זה,

אבל זה ציור של אבל פן? התיאור שנתת נורא דומה, אבל אני לא בטוחה בקשר לאוהל.

גל אור

New member
איזה פאדיחות... ../images/Emo5.gif

לא אבל פן ולא נעלים. איך עשיתי את הטעות הזאת, איך?! זאת תמונה של ליליאן (אפרים משה). תיאור של סצינת ההבטחה (אי שם בספר בראשית. אם תתעקשי אני אתן לך מראה מקום מדוייק). לקח לי קצת זמן לחפש, אבל אני מקווה שזה עוד רלוונטי.

למעלה