סימפטום בת היענה
כך אני קוראת לזה (לפעמים), למרות שאין קשר בין הסמפטום ליענים - יענים הם יצורים אינטילגנטים יחסית ליצורים חסרי שכל. בואי אסביר לך בלקוניות (לא מבטיחה שיצא קצר) על אמונה. אמונה אי אפשר להוכיח, זאת הסיבה שהיא אמונה. זה השם המיוחד שהמציאו לדבר הזה שקורה לפעמים, אם אפשר להוכיח את זה - אין צורך באמונה. אני די בטוחה שאנשים מכל מגזר יודעים את זה. אני בחורה סקפטית, מה שאומר שאני קטנת אמון, ובכל זאת, אני טוענת שאני מאמינה שאין בורא עולם, אין השגחה עליונה, אין ישות רוחנית נשגבת, (מכיוון שכך, כל הממבו כרקגומניצה אינו רלוונטי), מה שיש זה אנרגיות. אנרגיות פשוטות, מסובכות, צבעוניות, משתנות, מחוספסות, נעימות, מגעילות, משעשעות, מזעזעות, גבוהות, נמוכות, יש מרקמים, תדרים ותנודות, לכל דבר ודבר בכל העולם כולו. כמו שאמרתי, אני סקפטית, אני לא ששה להאמין, והייתי שמחה להסתפק בהגדרה חוסר האמונה שלי, אלא שאני רואה אנרגיות, ויזואלית ממש, כך שאין לי מנוס אלה לקרוא לאנרגיות האמונה שלי, כי אין לי דרך להוכיח את קיומם (יש אנשים מודעים, לא לדאוג לי). כך שלמעשה, אני לא מאמינה, המאמינים במשו חסר הוכחות הם אנשים גדולים (נניח, בטוח אופטימים) ממני, אנחנו לא עומדים באותה פלטפורמה. אם וולדרומט יבוא עליך כאן ועכשיו, תראי אותו בעינים שלך, תרגשי בעור, תשמעי באוזנים וכו בשאר החושים, לא תוכלי להתכחש, וכבר לא תצטרכי להאמין, פשוט תדעי. אותו דבר. >ספל חמאה מפסיקה לספור אלטר אגו<