האם מישהו יודע ?

• פותח הנושא ORNPE
  • פורסם בתאריך

ORNPE

New member
האם מישהו יודע ?

כמה צריך לעלות משלוח של שילדה באתר ebay לישראל ( מארה"ב ). מחיר השילדה בערך 1200$ .

Bashuado

New member
אינדוודואלי

זה שונה ממוצר למוצר ואם אתה מזמין מחנות או מאדם פרטי... בכל מקרה, שלח מייל למי שאתה מזמין ממנו ותברר מראש אם הוא בכלל שלוח לישראל וכמה היא עלות המשלוח... אבל לפני זה, תחשב אם בכלל משתלם לך להזמין את זה מחו"ל ולא עדיף לך לקנות בארץ או להזמין בארץ... אל תשכח שיש מיסוי על הדברים שמגיעים מחו"ל (אל תתפוס אותי במילה אבל במקרה הזה אם אני לא טועה זה יכול להגיע - 50%) ולפעמים לא שווה להזמין מחו"ל. בכל מקרה, תתחדש...

nizans

New member
בעיה בשילדה היא הנפח

ולכן המשלוח בוודאי יהיה יקר. מנסיון משלוח ששקל 1 קילו, בגלל הנפח שלו שהיה הרבה יותר קטן משילדה, חושב במחיר גבוה.

spinner5

New member
שלדה כמעט לא משתלם להזמין משם...

בארץ מחירי השלדות לא רעים בכלל. בכל מקרה, אל תשלח ישירות, יש שירות מארה"ב דרך הים, מהאויר זה יעלה לך בערך 1200$ רק המשלוח, תוסיף מע"מ. אודי.

israel1962

New member
מחיר משלוח שילדה

הכי זול בדואר אוויר רגיל כ-80 דולר לוקח 10 ימים בלי ביטוח כמו מכתב בעייה היחידה אם בסניף הדואר שם מסכימים לגודל השילדה אני שלחתי ככה פעמיים והגיע אלי הביתה בלי בעיות ובלי מע"מ משלוח בחברת שילוח פדקס יו פי אס וכו כ- 250-350 דולר מגיע תוך 3 ימי עבודה עם ביטוח ואז גם תשלם מע"מ והוצאות שחרור

joyea

New member
בבקשה

אתר ישראלי ששולח חבילות לארץ, תכניס נתונים ותקבל תוצאה + איך החישוב נעשה. http://www.mustop.com/CustService/cost.asp#tagBottom2

למעלה