האם מישהו יודע

Joeskywalker11

New member
האם מישהו יודע

אני בן 38, ובפעם הראשונה שראיתי את מלחמת הכוכבים היתה כשהייתי בן 11 בלבד, ומאז אני מכור. לאחרונה ראיתי בקולנוע את נקמת הסית', שעבורי היה חגיגה אמיתית, מיותר לציין שאני אוהד נלהב של הסידרה ומצפה בכליון עיניים שג'ורג'י-בוי יפיק גם את פרקים 7,8,ו-9. 1. האם מישהו מכיר את הסיפור (תוכן) של הטרילוגיה האחרונה? 2. מהיכן אפשר להשיג את מלחמת הכוכבים הטרילוגיה לקניה במחיר אטרקטיבי אזור 2 מתורגם לעברית במהדורה המיוחדת? MAY THE FORCE BE WITH U כמה כייף לדעת שאני לא המכור היחיד בארץ הקודש!!!! תודה רבה מראש!!!!!

Quinlan V0s

New member
אמממ כנס

אני מניח שקוראים לך יוסי....אז יוסי, אני מאוד שמח שיש בקהילה הזו מישו שהיה וראה את הטרילוגיה הישנה עוד אז !!!!! ובקשר לסרטים אתה יכול לקנות את הDVD של פרק I ו- II בכל חנות וידאו אבל בקשר לתרגום אני לא יודע, מצטער =\ ובקשר לסיפור, עלילה אתה יכול לבד לקרוא באתר הרשמי [ www.starwars.com ] או באתרים אחרים על הסאגה... חפש בגוגל מה שאתה רוצה למצוא...אם לא מצאת פשוט שאל כאן בפורום איזו שאלה ספיציפית ואנחנו ננסה לענות.. יום נעים !

Darth Tomer

New member
לשאלה הראשונה

לא בדיוק יודעים, אבל זה כנראה היה אמור להיות על מסדר הג'דיי שלוק מקים אחרי 'שובו של הג'דיי'. אבל כרגע לא מתוכננת עוד טרילוגיה.

KingpinEX

New member
המחיר זה 300 שקל ברוב המקומות

חפש בחניות כמו ענק הוידיו או בלוקבאסטר, אפשר גם למצא בטאוראקורדס וכאלה.

juggernaut

New member
לא תהיה טרילוגיה נוספת לפי דעתי

ואם כן אז חבל שזה יהיה על כל ההקמה של מסדר הג'דיי החדש כי אנחנו יודעים איך נגמר הסרט ה6 וזה סתם יהרוס לפי דעתי צריך לעשות סרטים 7-8-9 על הרפובליקה הישנה...ועל מסדר הג'דיי הראשון...זה יהיה כ"כ ענק.

Y. Welis

New member
לא סביר שלוקאס יעשה עוד טרילוגיה

הוא כבר לא צעיר, ואין לו עוד 9 שנים לבלות בהפקה נוספת. אבל לאור הרווחים שהפיקו הסרטים, אני מאמין שבעתיד מישהו אחר ינסה להפיק אותם (או שהחובבים שכרגע מכינים סרטים שהולכים ומשתפרים, ינסו בעצמם). קיימים ספרי המשך רבים (ברשיון מלוקאס, ועל פי קו-זמן שהוא התווה) - הראשונים שבהם ראויים במיוחד. המלצתי על כמה מהם כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=477&msgid=55039489 . ואגב גם אני זקן ממרבית המשתתפים כאן... הפעם הראשונה שלי ('האמפריה') היתה לפני 25 שנים.

MajorWinters

New member
קצת עצוב...

"ואין לו עוד 9 שנים" זה קצת פסימי הייתי אומר... לא?

Y. Welis

New member
הוא כבר בן 63... לא גיל מבוגר מכדי

לביים או לכתוב, אבל הוא רוצה לעשות גם דברים אחרים. יחד עם זה אני לא חושב שזה סוף הסיפור. יש יותר מדי כסף שם מכדי שיניחו לו לעצור כאן. אולי אם הוא ימצא איזה יורש ראוי, הוא יעביר לו את השרביט...

MajorWinters

New member
איזה כיף...

לראות את סטאר וורז על פני 2 שנים. זה נראה לי... אדיר! לחיות 16 שנה בלי זה, ופתאום זה חוזר.. נשמע אדיר! 1. בטרילוגיה השלישית לוק אמור להקים את המסדר החדש. להיות נשוי למארה ג'ייד, ללמד את הילדים של האן וליה את תורת הג'דיי, וגם את בן, הילד שלו... משהו נחמד. הוא אמר שאם זה ייעשה אז הבנים שלו יעשו יעשו את זה, אבל זה כנראה לא ייעשה. 1.5. מתוכננות שתי סדרות טלוויזיה על סטארוורז, ואני לפחות מקווה שאחת מהן תעסוק בתקופות Tales of the Jedi, שאחד מהם הוא לדוגמא "אבירי הרפובליקה הישנה". 2. לדעתי עדיף לחכות קצת, בסוף השנה ייצא מארז מהודר עם כל השישה סרטים ביחד.

MajorWinters

New member
יש שתי תכניות...

זו שתהיה בין 3 ל4, יש שמועות שהיא תהיה על בובה פט... השניה מי יודע..

Chakotay

New member
זאת אפילו לא שמועה

זה שום דבר...סה"כ כותב הכתבה כתב הערה מפגרת.

Joeskywalker11

New member
שיחקת אותה MAN

אני מאוד מקווה שכל השאר טועים ושג'ורג'י בוי אכן יסיים את יצירת חייו ויביים את טרילוגיית ההמשך!!!!! נ.ב. חלקכם טועים לוקאס כתב את כל הסיפור המלא ליפני שיצר את הסרט הראשון, זאת עובדה שידועה כבר שנים.

Y. Welis

New member
זו מיתוס מודרני, אני חושש

התסריט המקורי של לוקאס הקיף את הסיפור כפי שהוא בטרילוגיה הישנה. סביר שהיו ראשי פרקים למה שהיה לפני (כך למשל בספרי סטאר וורז הישנים נאמר שהרפובליקה התקיימה 10,000 שנה - המס' הזה קוצר ל-1000 אחרי שהוחלט לעשות את הטרילוגיה החדשה), אבל הם לא היו יותר מזה. היחידים שידעו משהו היו אנשי West-End Games. איך הם ידעו? אין לי מושג.

Dehlofoz

New member
למה 1000 שנה?

הרפובליקה הנוכחית התקיימה אולי 1000 אבל כפי שאנו רואים מ KOTOR הייתה גם הרפובליקה הישנה לפני 4000+ שנה.

Y. Welis

New member
יתכן שהיא היתה גם לפני, אבל המצב

הנוכחי של שלטון רפובליקני קבוע ללא איומים מצד הסית', נמשך 1000 שנים. הציטוט של סיפור דארת' פלייגיוס (ואגב זה, קצת מוזר שאנאקין מקבל בשוויון נפש את העובדה שמזכיר הסנאט, אולי האיש החזק ביותר בקורוסאנט, מספר לו על הסית'...), מרמז שאכן יש היסטוריה קודמת של מאבקים בין הג'די לסית'.

funkey monkey

New member
בטח שיש..

היו מלחמות רבות, כמו הסית' אקסר-קון שתקף את הרפבוליקה כמו משוגע והחליש אותה (העובדה שהמנדולרים תקפו את הרפובליקה ישר אחרי לא עשתה להם ממש טוב), וברגע שהמנדולרים ירדו להם מהגב, באו ראבן ומאלאק.

KingpinEX

New member
the new sith wars

זה היה מלחמה לפני 2000 שנה שהיסתימה אחרי 1000 שנה, כל הסית' מתו בא חוץ מדארת' באיל, שהוא זה שבעצם הרג את כולם עם ה"פצצת מחשבה" שהוא עשה בקרב האחרון ב"ראושן" ב100BBY.

למעלה