נהפוך הוא אני בעד שאלות. בארץ ידועים שני ארועים קטלניים. הראשון הוא התרסקות מטוס ב 1999 בעקבותיו נספו טייס ו 3 צנחנים ובארוע השני בשנת 2000 נהרג צנחן. היו גם פציעות אך אין תעוד מסודר של אירועים אלו. להלן המקורות. האם אתה רוצה לדעת או להבין משהו מסוים ?
מניתוח סטטיסטי גם מי שאינו צנחן יכול להבין את רמת הסיכון בספורט הזה. ניתוח או 'סיפור' של ארוע בודד יכול לעזור רק למי שמתוך התחום. אתה צנחן או סתם סקרן שמשוטט בפורום ? אוכל לעזור לך רק אם אבין מה המטרה.
שלפני כשנתיים סימתי קורס ועשיתי מספר צניחות מעבר לכך. ואני חושק לחזור ובגדול... לשהשלים ל-A , ללמוד RW... והיתי רוצה לעבור על אבן הנגף של התחום.. דבר שלא עשיתי לפני שנתיים. ובכן , איפה היתי בתיאור המקרה של מות הצנחן בשנת 2000?
שלפני כשנתיים סימתי קורס ועשיתי מספר צניחות מעבר לכך. ואני חושק לחזור ובגדול... לשהשלים ל-A , ללמוד RW... והיתי רוצה לעבור על אבן הנגף של התחום.. דבר שלא עשיתי לפני שנתיים. ובכן , איפה היתי בתיאור המקרה של מות הצנחן בשנת 2000?
בסקיידיב אילת בצניחה 2 או 3 יצא לצניחת IAD, ומסיבה כלשהי החליט למשוך רזרבי, הסתבך בו ונפל את מותו. למיטב זיכרוני, החקירה לא העלתה בעיה מיוחדת פרט לתפעול לקוי מצד החניך וחוסר מזל.
בסקיידיב אילת בצניחה 2 או 3 יצא לצניחת IAD, ומסיבה כלשהי החליט למשוך רזרבי, הסתבך בו ונפל את מותו. למיטב זיכרוני, החקירה לא העלתה בעיה מיוחדת פרט לתפעול לקוי מצד החניך וחוסר מזל.