האם מישהו יודע...?

האם מישהו יודע...?

מה קורה אם פרשת ניסים דהן וזיוף 750 חתימות שהוא ביצע כדי להיות מועמד לראשות העיר. שמעתי על המקרה היום בעבודה, וזה שודר בערוץ 3 בתבל. לצערי אין לי תבל, כך שאני לא מעורה בפרטי המיקרה . אודה למי שיואיל לכתוב סיכום קצר על הנאמר באותה כתבה בערוץ 3 . תודה

zivsb

New member
הכתבה שודרה ,המועמד חוקי ביותר

יכול להיות כי ניסים דהן לא החתים את כל הממליצים בטופס אבל:ועדת הבחירות אישרהאת מועמדותו ניסים דהן היה מועמד כשר ,הוא רק לא קיבל מספיק קולות יש אשם אחר,אבל זה עדיין לא נחשף

משהו לא ברור לי....

וועדת הבחירות אישרה את מועמדותו על סמך החתימות הללו. בדיאבד התברר כי רוב החתימות מזוייפות. האם אין כאן הטעיה של הוועדה..? ובכלל הבנתי מרוח הדברים ששודרו בכתבה (לפי מה שספרו לי..) כי הוכחה אשמתו של ניסים דהן בזיופים , ואפילו הוגשה תלונה למשטרה. כמו כן נמסר לי כי ניסים סרב למסור תגובה על האשמות האלה..

zivsb

New member
הכל נכון!! ועדת הבחירות פישלה!!!!!!

מי שהייה מופקד על הנושא בוועדת הבחירות פישל נכשל והכשיל!!!!

usa2003

New member
האם מדובר בניסים דהן שפסל את חג'ג'

לא להאמין , האיש שהשקיע במעקב אחרי עמוס חג'ג' ובסוף פסל אותו בבית המשפט חשוד בזיוף חתימות ובעצם זיוף מועמדותו עצמו . זה מעניין מאוד אבל אני לא מופתע . ממזמן מאסתי בדמוקרטיה --- > שיטת הבחירות פשטה את הרגל והשחיתה את כל המערכת השילטונית עד היסוד. הכיסא הוא המטרה של כל המועמדים והניבחרים ואנחנו הציבור שמפרנס אותם שותקים .

zivsb

New member
USA2003 אני מקבל את הדמוקרטיה

עם כל השחיתות עם כל התקלות אנחנו העם בוחרים מנהיגים מתוך העם למען העם שום מונרכיה או שלטון טוטליטרי לא מקובל עלי בשום מחיר או מקרה בהזדמנות נחדד את המחלוקת

zivsb

New member
ומה תקבל עירנו" לוד"../images/Emo35.gif

120 אלף ש"ח קנס למועצת דיר אל-אסד בגין אי-פיקוח על אתרי סילוק פסולת

ליז ג

New member
הבעיה היא לא בדמוקרטיה

לדעתי הבעיה היא ניצול הדמוקרטיה והשימוש בו כוילון להסתיר מעשים שלא יעשו. אם תהיה חוקה במדינה ויהיו קריטריונים מי יכול להגיש מועמדות ולהיות נציגנו בכנסת ולהנהיג את העם אולי לא יפתרו כל הבעיות - אך אני משוכנעת כי לרובם יבוא פתרון.

usa2003

New member
סליחה על האיחור בתגובה , אבל ..

הכוונה ב'מאסתי בדמוקרטיה' אולי הייתה שגיאה במינוח . הדמוקרטיה יעילה ביותר רק כשיש אכיפת חוק כבדה ובלתי מתפשרת . כשמצפצפים על החוק אז מקבלים תוצאה של זייוף בחירות אלימות קשה התרמות ותרומות של גורמים עברייניים למועמדים עד חדירתם למוסדות השילטון והחוק .השאלה המתבקשת היא מה עדיף דיקטטור מניאק אחד או בובה דמוקרטית שמשועבדת למאפיה ולעבריינים . ראה איך הגרוזינים תוך לילה אחד הדיחו את הדיקטטור שוורנדזה .

למעלה