האם מישהו הכיר ? -

אוהד11

New member
האם מישהו הכיר ? -

יש לי שאלה חריגה, בתקווה שאולי מישהו הכיר את האיש ויוכל לעזור לי. הכרתי לפני שנים אדם ערירי בת"א ושמו מיכאל פינקל, שדמה במראה החיצוני לבן גוריון. הוא התגורר בעלית גג בשדרות רוטשילד 108. הוא היה פסל וצייר ולפרנסתו הוא עסק בסיוד. בין היתר הוא פיסל פסל של ברל כצנלסון. כאמור, הוא היה ערירי והיה לו אח, יתכן ששמו היה אלי, אך זה לא בטוח, שהלך לעולמו בשנות השישים. בשנות השבעים עבר האיש לירושלים ושם הוא התגורר בדירה ברחוב ה- מ"ג 7, והיה בטיפולה של מחלקת הרווחה, בהיותו אדם בודד וחולה. בפעם האחרונה נפגשתי איתו בשנת 1981 ומאז נותק הקשר. להערכתי האיש הלך לעולמו, שכן, הוא נולד, למיטב ידיעתי בעשור הראשון או השני של המאה העשרים, וכיום הוא עשוי להיות בן 100, כך שלהערכתי הוא אינו בחיים. ניסיתי לאתר בהר המנוחות חלקת קבר, אך לא הצלחתי. האם מישהו הכיר אדם זה או שמע עליו ויוכל לעזור לי

כדאי לפנות למשרד הפנים, לאיתור מען

זאת מתוך ידיעה כי אינו בין החיים.מסור להם את פרטיו האישיים שטתה יודע. אם זו בקשה אחת, הדבר ימתן ל חינם, בדואר הביתה. שם יציינו לך במכתב התשובה את כתובתו האחרונה, תאריך פטירתו. אז יהיה לך קל יותר לפנות לחברה קדישא במקום מגוריו האחרון, לזהות את קברו ואפילו אם תבקש יפה באופן יוצא דופן, יאמרו לך בחברה קדישא גם מי טיפל בלוויתו. אולי יצוץ קרוב משפחה. בכל מקרה בחברה קדישא יתנו לך פרטים מלאים. בהצלחה, לאה

כדאי לנסות לברר אם הוא קבור ברחבי

ת"א רבתי. בשיחת טלפון אחת (לחברה קדישא תל אביב), אתה מכסה כמה בתי עלמין, ואולי מוצא אותו...ארנון

למעלה